Gotham Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Jak pewnie zauważyliście (jeśli nie to macie okazję nadrobić ;) ) od pewnego czasu na stronie głównej są linki obrazkowe do najciekawszych (najlepszych) threadów na forum. Staram się doglądać forum regularnie ale może mi coś zawsze uciec... Więc apeluję o dawanie info na priv z propozycjami do linkowania (poza bitwą aby nie faworyzować). Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Aktualnie za rekomendacje odpowiedzialny jestem ja i Tiger1313. Rowniez prosimy o info dot. ciekawych tematów. Najlepiej na priv. Dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 W rekomendacjach laduje fatalnie wykadrowane piwo, speed Kengiego od tygodni wisi, a tu boska architektura w zakopanym watku sie kisi: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8242 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=124855 a tu boskie rakiety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Dopiero teraz zobaczylem rakiety :/ poprosimy o informacje na priv.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Mala zmiana; za wrzucanie rekomendacji na http://www.max3d.pl oprocz mnie bedzie odpowiedzialny teraz rowniez Leru, wiec mozna wysylac info o ciekawych wątkach do nas obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 link do bitwy 3d prowadzi do porszaka z galeri taki mały błędzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 AGmakonts -> musisz ręcznie odświeżyć, link jest poprawny bo i obrazek się zmienił :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Nie wiem czy dobry wątek wybrałem.. ale title pasuje : Well .. jak widzimy.. pojawiły się rekomendacje innego typu niż takie zwykłe prace z FW... ala speedy ... itp... Moim zdaniem powinno to być oddzielone.. bo teraz taki bałagan jest .. Wiem że temat był maglowany wiele razy... ale czy serio nie dało by rady zrobić dwupoziomowych rekomendacji ? np. góra to zwykłe wyróżniające się prace z FW… a dół to newsy ala nowe tematy w finisch painting , modelling I wygrani z speedów . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Zgadzam się z Krzychem... takie coś... oddzielone może także... żeby te rekomendacje na głównej FW to było naprawdę wyróżnienie, i a by sienie znikało z tamtąd po 2 dniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 a czemu robi sie balagan bo nie rozumiem ?? ja tam balaganu nie widze... mi tam pasuje tak jak jest ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 takie moje odczucie że speedy to zupełnie co innego niż FW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 też jestem zdania że trzeba by to oddzielić. i jeszcze mam odczucie że te linki obrazkowe prowadzące do konkursów są trochę brzydsze optycznie od rekomendacji z FW, ale to może subjektywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Ja też jestem za rozdzieleniem, bo *snif snif* miałem rekomendacje, ale *snif snif* zniknela przez jakis konkurs ;( A tak serio, to troche jednak brakuje w tym momęcie miejsca na zwykle rekomendy, bo mamy minibitwy, speedy 2d i 3d, zwycięsców tych speedów, ankiety tam też się ogłaszają. Troche z tego zrobiło się miejsce na newsy a nie na wyroznione prace. pozdrawiam Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 jakby sie cos pojawilo ciekawego na max3d.pl, cos co by zaslugiwalo na fronta to wierz mi ze by sie tam pojawilo :) front przeciez nie bedzie wisial tydzien, max 1 dzien przy duzym natloku dobrych prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 a moze wrzucic rekomendy na cala szerokosc serwisu? zmiesci ich sie tam wtedy z 8 albo i wiecej. wiecej miejsca, dluzej beda prace wisiec itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Klicek: jak by było jak na evermotion.. to by było fajnie (każda praca tyle samo czasu.... i nie koniecznie cyklicznie... bo teraz czasami dobra praca jest 1dzień a speedy wiszą tydzień.. Oczywiście rozumiem, że w przypadku everów tam jest sporo prac.. i wiecznie coś miarę dobrego jest …. Dlatego myślę że u nas zwykłe zwiększenie liczby rekomendacji rozwiązało by problem Ania: masz rację z tym wyglądem speedowych prac. tzn nie prac tylko tych miniatur .. może przez ten chaos w napisach... można by to przecież jakoś ciekawie znormalizować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 A może by przenieść rekomendacje na forum ? tzn... tuż pod topem na którym znajduje się aktualnie praca Kengiego. Jeśli chodzi o szerokość jest tam myślę sporo miejsca na rekomendy. Ja szczerze mówiąc na stronę główną żadko zaglądam - i fajnie byłoby zobaczyć rekomendy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 czy ktoś to wogóle czyta z moderacji i administracji ? :| jest jak było .. wiele prac się pojawia na forum (3d/2d)... godnych fronta :) a tu ciągle to samo na tapecie :\ tylko spedowe stuffy się zmieniają... (no w sumie co tydzień się zmienia około 70% ) pozdrawiam sorki że tak sie o to czepiam.. ale serio to takie nijakie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 ja to czytam :) w sumie zależy od punktu patrzenia - speedy pojawiają sie częściej niz 'grubsze' pracki - dlatego też speedy są uaktualniane częściej na głównej. Każda dobra pracka (nie speed) pojawia się na froncie - imo powinno byc ok 8 slotów na rekomy, albo 5 ale większych jak na cgtalku, tak samo z większymi wydarzeniami - w formie rekom jak ma to miejsce na ctalku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 krzyhhh: spokojnie :] rozmawialiśmy już o tym z Adkiem i jak tylko będzie okazja system zostanie zmieniony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 łał ile władz na raz :> ok.. fajnie :) no to poczekamy co to z tego wyniknie.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 A ja propounje wywalic podpis "autor:". Ksywki moga zostac, ale "autor:" to troche bez sensu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 też o tym już myślałem - normalne że to autor - nie wiem po co to jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 znikneuuuoooo! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi