maras Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Witam Zabrałem się za zrobienie kilku kartek świątecznych aby wysłać znajomym no i jedna wyszła taka, chyba się wtedy za bardzo rozluźniłem:D Traktować z przymrużeniem oka!;) Przy okazji: Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 texturka z forum 3d :] Plastycznie może i niezłe (poza różową plamą i typografią) Może nieco zbyt chaotycznie. Natomiast co się tyczy pracy jako kartki świątecznej no to chyba Ci się nie udało albo ja nie łąpię "klimatu" Nic a nic ze świąt tu nie widzę. Chyba zbyt skupiłeś się na "inności" na tyle że wyszła Ci kartka zupełnie nie-świąteczna. No bo spróbuj na to popatrzeć bez napisu "weosłych..." Jeżeli zobaczysz tam święta to wtedy kartka będzie dobra :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 "Plastycznie może i niezłe" Plastycznie beznadziejne, przypadkowe i bez wyczucia. Nawet z przymruzonym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 podpisuje się pod Reanimator'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 hehehe niezłe aż poczułem zapach choinki ;) wyślesz ją teściowej? przy okazji : wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 podpisuje sie pod hindusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 kartka pasowala by na okładke plyty jakiegos zespołu heavy metal ,nie raz widzialem cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Chyba jakiegos piwnicznego. Ja wiem jaka stylistyka miala byc, ale nawet taka "brudna" rzadzi sie jakimis prawami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 to na swieta?...graficznie fajne...napis lipa i nie napewno nie na swieta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 w zeszłe święta próbowałem w sobie obódzić nastrój świąteczny oglądając teksańską masakrę, w tym roku będe oglądał twoją kartkę:p nie wiem czemu śmieszy minie motyw z tej karteczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 Wiekszości się nie podoba więc nie pozostaje mi nic innego jak przyjąć słowa krytyki. Zaznaczam że "kartka" nie zostanie do nikogo wysłana (nawet do tesciowej) a powstała przy okazji prac nad innymi kartkami (bardziej zwyczjnymi i świątecznymi) na zasadzie odreagowania od standardowych motywów świątecznych. Zgodzę sie co do napisu, faktycznie wygląda kiepsko. Od strony graficznej znalazło się parę osób którym sie "nawet" podoba więc mam nadzieje że nie jest to jakaś zupełna i całkowita kompromitacja:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Background jest Twojego autorstwa? Chyba nie, bo widać ogromną różnicę w jakości pomiędzy świetnym tłem a bardzo kiepskim napisikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 yo Reanimator -> możesz jakąś teorię albo parę słów skrobnąć, żeby podeprzeć Twoje zdanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 mi sie podoba, ale napis kluje w oczy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 Background jest Twojego autorstwa? Chyba nie, bo widać ogromną różnicę w jakości pomiędzy świetnym tłem a bardzo kiepskim napisikiem :) Vorek już wspomniał że to textura z forum3d, to chyba była jakaś mała kolekcja zdjęć odrapanych ścian jak sie nie mylę. ech ten nieszczęsny napis...chyba go jeszcze jakoś poprawie bo wstyd;) dareg - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 pomysł choć nie wybitny to cyba i tak jest najlepszą częscią tej pracy, mogło być fajnie, lepsze kolorki i lepsze brushe i lepsze fonty;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi