Morbid Karbid Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Obrazek jest przekolorowany, prawie monochromatyczny, ale zrobiłem to z rozmysłem i mam nadzieję, że nie będzie makabrycznie zjechany :) Inspiracje czerpałem z trendów polityczno-socjologicznych hehe
Vorek Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Te krzyże świecą w ciemności jak naklejki z jogurtów ?;) Technicznie jak dla mnie świetne, masz większą rozdziałkę? chętnie bym zobaczył. Pozdrawiam
tweety Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Bardzo klimatyczna praca. Twarz pierwszoplanowego gościa idealna. Dołączam się do prośby kolego Vorka. Pozdrawiam
Morbid Karbid Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 dzięki, wersję 1280x737 wrzuciłem tutaj: http://www.nimrod.strony.univ.gda.pl/sketches/s42.jpg
Vorek Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Teraz widać power :) Mimo wszystko te krzyże bym lekko stonował.
sauax Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 kompozycja i palace kolory very good.az czuc zar na twarzy, od kolnierza kolesia na 1 planie wzdluz jego lewej reki jakos tak sztucznie.pozdrufki
Morbid Karbid Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 z tymi krzyżami jest jak z oczami dzikich bestii na mrocznych ilustracjach - jarzą się w ciemności i zaznaczają obecność żywego stworzenia. Te krzyże miały być takie właśnie niepokojące
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 bardzo fajny motyw . Jakby w sredniowieczu znali farbe fluorescencyjna to pewnie tak by sie tak malowali :)
w!e8 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 dobre to ! wręcz zajebiste. tym razem nie mam zastrzeżeń :P
OmeN2501 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Co do krzyzy mam mieszane odczucia (mogles dac jakeis zalamania materialu z ktorego sa wykonane bo jak naklejone wygladaja) ale obrazek mi sie bardzo podoba. Swietna twarz i klimacik. Pogratulowac :]
WWWoj Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 wow fajny klimat krzyże fluorescencyjne fajne może i nie pasują, ale mi sie podobają robi sie bardziej psychodelicznie. Aż bym ich zaszarżował :)
miwt Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 twarzyczka super...naprawde profeska...klimat zolnierze kolorystyka tez swietna ogolnie super praca:)
Morbid Karbid Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 ej kurcze dzieki no ja taki entuzjastyczny już nie byłem w stosunku do tego obrazka ale ciesze się, że działa
Pablonardo Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 no kurcze wszystko łądnie, pięknie ale jakoś do mnie nie przemawia:( niewiem dlaczego może gdybyś dopracował bardziej twarz, poza tym coś mi nie gra z kołnierzem i lewą ręką. Trochę mnie to wszystko razi. Ale pracka ogólnie ładna z pomysłem, pozdrawiam
Marluk Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 obrazek jak z amigi:). Nie podoba mi się przedewszystkim postać na pierwszym planie, poświata muskająca postaci w tle jest dobra.
Rekomendowane odpowiedzi