Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obrazek jest przekolorowany, prawie monochromatyczny, ale zrobiłem to z rozmysłem i mam nadzieję, że nie będzie makabrycznie zjechany :) Inspiracje czerpałem z trendów polityczno-socjologicznych hehe

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Te krzyże świecą w ciemności jak naklejki z jogurtów ?;) Technicznie jak dla mnie świetne, masz większą rozdziałkę? chętnie bym zobaczył.

Pozdrawiam

Napisano

kompozycja i palace kolory very good.az czuc zar na twarzy, od kolnierza kolesia na 1 planie wzdluz jego lewej reki jakos tak sztucznie.pozdrufki

Napisano

z tymi krzyżami jest jak z oczami dzikich bestii na mrocznych ilustracjach - jarzą się w ciemności i zaznaczają obecność żywego stworzenia. Te krzyże miały być takie właśnie niepokojące

Napisano

Co do krzyzy mam mieszane odczucia (mogles dac jakeis zalamania materialu z ktorego sa wykonane bo jak naklejone wygladaja) ale obrazek mi sie bardzo podoba. Swietna twarz i klimacik. Pogratulowac :]

Napisano

wow fajny klimat krzyże fluorescencyjne fajne może i nie pasują, ale mi sie podobają robi sie bardziej psychodelicznie. Aż bym ich zaszarżował :)

Napisano

no kurcze wszystko łądnie, pięknie ale jakoś do mnie nie przemawia:( niewiem dlaczego może gdybyś dopracował bardziej twarz, poza tym coś mi nie gra z kołnierzem i lewą ręką. Trochę mnie to wszystko razi. Ale pracka ogólnie ładna z pomysłem, pozdrawiam