Napisano 21 Grudzień 200519 l Obrazek jest przekolorowany, prawie monochromatyczny, ale zrobiłem to z rozmysłem i mam nadzieję, że nie będzie makabrycznie zjechany :) Inspiracje czerpałem z trendów polityczno-socjologicznych hehe
Napisano 21 Grudzień 200519 l Te krzyże świecą w ciemności jak naklejki z jogurtów ?;) Technicznie jak dla mnie świetne, masz większą rozdziałkę? chętnie bym zobaczył. Pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200519 l Bardzo klimatyczna praca. Twarz pierwszoplanowego gościa idealna. Dołączam się do prośby kolego Vorka. Pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor dzięki, wersję 1280x737 wrzuciłem tutaj: http://www.nimrod.strony.univ.gda.pl/sketches/s42.jpg
Napisano 21 Grudzień 200519 l kompozycja i palace kolory very good.az czuc zar na twarzy, od kolnierza kolesia na 1 planie wzdluz jego lewej reki jakos tak sztucznie.pozdrufki
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor z tymi krzyżami jest jak z oczami dzikich bestii na mrocznych ilustracjach - jarzą się w ciemności i zaznaczają obecność żywego stworzenia. Te krzyże miały być takie właśnie niepokojące
Napisano 21 Grudzień 200519 l bardzo fajny motyw . Jakby w sredniowieczu znali farbe fluorescencyjna to pewnie tak by sie tak malowali :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Co do krzyzy mam mieszane odczucia (mogles dac jakeis zalamania materialu z ktorego sa wykonane bo jak naklejone wygladaja) ale obrazek mi sie bardzo podoba. Swietna twarz i klimacik. Pogratulowac :]
Napisano 21 Grudzień 200519 l wow fajny klimat krzyże fluorescencyjne fajne może i nie pasują, ale mi sie podobają robi sie bardziej psychodelicznie. Aż bym ich zaszarżował :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l twarzyczka super...naprawde profeska...klimat zolnierze kolorystyka tez swietna ogolnie super praca:)
Napisano 21 Grudzień 200519 l Autor ej kurcze dzieki no ja taki entuzjastyczny już nie byłem w stosunku do tego obrazka ale ciesze się, że działa
Napisano 22 Grudzień 200519 l no kurcze wszystko łądnie, pięknie ale jakoś do mnie nie przemawia:( niewiem dlaczego może gdybyś dopracował bardziej twarz, poza tym coś mi nie gra z kołnierzem i lewą ręką. Trochę mnie to wszystko razi. Ale pracka ogólnie ładna z pomysłem, pozdrawiam
Napisano 24 Grudzień 200519 l obrazek jak z amigi:). Nie podoba mi się przedewszystkim postać na pierwszym planie, poświata muskająca postaci w tle jest dobra.