Elldrigar Vallar Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Jest to moja pierwsza praca w 3dsmaxie, więc prosze o wyrozumiałą krytykę:P Link do WIP http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22142 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 w czym to renderowales, model moze byc, ale textury .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 jak na pierwszą pracke w 3d`sie to jest dobbrze :) ale jednak textury do wymiany, albo moze jakies mapowanie nałóz jak nie nałozyłes :p podłoga kiepska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 czyzby to meble Bodzio?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 jk na początek - bardzo dobrze - widać że troche opcji już liznąłeś ;) tak trzymaj - btw zmien render an jakis inny - vray, maxwell czy cos innego taka dobra rada - najlepiej odrauz zaczynac od czegoś porządniejszego niż scanline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 hindus, chciałes powiedziec łatwiejszego niż scanline:P nie no nawet nawet daje rade ale swiatło i shadery do remontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 ojoj mapowanie i taxturki do poprawy, model jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elldrigar Vallar Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 dzięki za komentarze :) Więc wiem nad czym musze popraować przez święta:) ..mapowanie i teksturki... ale to już na innym modelu, ciąg dalszy mebli, dziś wieczorkiem rozpoczne nowego wip-a:D Renderować będe w V-ray/u :D Jeszzce raz dzieki, pozdrawiam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Modele bardzo ładne... Tekstury oprócz podłogi mogą byc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paboso Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Jak na pierwszą pracę to wspaniale Ci to wyszło !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Jak na pierwsza prace to calkiem pozytywnie z wyjatkiem tego co napisali poprzednicy no i szkoda ze to tylko biurko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Trochę brakuje mi chamferów na niektórych krawędziach (zwłaszcza szuflad) ale nie jest źle. Mapping i oświetlenie do poprawki ale sam model jest ładnie zrobiony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Meble jak meble, niema z nimi dużo kłopotów jeśli chodzi o modelowanie, jest OK tylko te textury łuuuuuuuu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_marchew Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Ehhh... to polskie narzekactwo... ludzie - przecież to pierwsza praca! Jak na pierwszą jest genialna. Gratuluję takiego startu, jeśli dalej będzie lepiej, to chyba jeszcze o Tobie usłyszymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elldrigar Vallar Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 mr_marchew dzieki! Zapewniam ze kolejne prace będą jeszzce lepsze:) dorwałem cyfrówke porobie duzo fotek i bede miał referki, wiec zabieram sie za kolejne prace:) Więc do uslyszenia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 no to czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Jak na first time to bardzo dobrze jednak troszke kanciate, ale to w końcu początki :) Dobrego złe początki :D Pracuj dalej, a efekty będą coraz lepsze :) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Napewno nie jest to twoja pierwsza praca. Za dobrze jak na pierwszą pracę... Pokaż wczesniejsze "kulki"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_marchew Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 :D to kulki też sie liczą? W takim razie od dziś bede sie przedstawiał jako grafik z bardzo duzym doświadczeniem ;) Właściwie to czemu by nie liczyć też do stażu prostokątów z painta? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elldrigar Vallar Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 To jest moja pierwsza praca w maxie:) Nie przerabiałem też żadnych tutoriali, jednie co to przeglądnałem "F1", czyli helpa maxowego, od dawna lookam to forum oglądając zmagania innych użytkowników no i oglądałem jak film:P (nie przerabiałem) Tutorial z Lynda.com o maxie 6. Choć maxa mam już jakiś czas, nawet na osobnym windowsie, nigdy nie zabierałem się za zrobienie czegoś konkretnego:D Same boxy, kulki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makko Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Podloga swieci sie jak psu O|O :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Spoko biureczko =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Coś masz problemy z hydrauliką w domu bo cała podłoga zalana.....no i tekesturom biurka jescze czegoś brakuje... są zbyt proste jakieś takie..... nigdy nie widziałem takiego wykonczenia...mebla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elldrigar Vallar Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 Coś masz problemy z hydrauliką w domu bo cała podłoga zalana.....no i tekesturom biurka jescze czegoś brakuje... są zbyt proste jakieś takie..... nigdy nie widziałem takiego wykonczenia...mebla No więc cieszę się, że w mojej pracy zobaczyłeś to poraz pierwszy;-P A tak na powarznie, wiem i zdajęsobię sprawe, żę tekstury są kiczowate;/ W następnej (drugiej) pracy poświęcę więcej czasu;-D Pozdrawiam;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi