Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak na pierwszą pracke w 3d`sie to jest dobbrze :) ale jednak textury do wymiany, albo moze jakies mapowanie nałóz jak nie nałozyłes :p

podłoga kiepska.

Napisano

jk na początek - bardzo dobrze - widać że troche opcji już liznąłeś ;) tak trzymaj - btw zmien render an jakis inny - vray, maxwell czy cos innego taka dobra rada - najlepiej odrauz zaczynac od czegoś porządniejszego niż scanline

Napisano

hindus, chciałes powiedziec łatwiejszego niż scanline:P

nie no nawet nawet daje rade ale swiatło i shadery do remontu

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze :) Więc wiem nad czym musze popraować przez święta:) ..mapowanie i teksturki... ale to już na innym modelu, ciąg dalszy mebli, dziś wieczorkiem rozpoczne nowego wip-a:D Renderować będe w V-ray/u :D

Jeszzce raz dzieki, pozdrawiam:D

Napisano

Trochę brakuje mi chamferów na niektórych krawędziach (zwłaszcza szuflad) ale nie jest źle. Mapping i oświetlenie do poprawki ale sam model jest ładnie zrobiony.

Pozdrawiam

Napisano

Meble jak meble, niema z nimi dużo kłopotów jeśli chodzi o modelowanie, jest OK tylko te textury łuuuuuuuu :)

Napisano

Ehhh... to polskie narzekactwo... ludzie - przecież to pierwsza praca! Jak na pierwszą jest genialna. Gratuluję takiego startu, jeśli dalej będzie lepiej, to chyba jeszcze o Tobie usłyszymy :)

Napisano
  • Autor

mr_marchew dzieki! Zapewniam ze kolejne prace będą jeszzce lepsze:) dorwałem cyfrówke porobie duzo fotek i bede miał referki, wiec zabieram sie za kolejne prace:)

Więc do uslyszenia:D

Napisano

Jak na first time to bardzo dobrze jednak troszke kanciate, ale to w końcu początki :) Dobrego złe początki :D

Pracuj dalej, a efekty będą coraz lepsze :)

Pozdr !

Napisano

Napewno nie jest to twoja pierwsza praca. Za dobrze jak na pierwszą pracę...

Pokaż wczesniejsze "kulki"...

Napisano

:D to kulki też sie liczą? W takim razie od dziś bede sie przedstawiał jako grafik z bardzo duzym doświadczeniem ;) Właściwie to czemu by nie liczyć też do stażu prostokątów z painta? ;D

Napisano
  • Autor

To jest moja pierwsza praca w maxie:) Nie przerabiałem też żadnych tutoriali, jednie co to przeglądnałem "F1", czyli helpa maxowego, od dawna lookam to forum oglądając zmagania innych użytkowników no i oglądałem jak film:P (nie przerabiałem) Tutorial z Lynda.com o maxie 6. Choć maxa mam już jakiś czas, nawet na osobnym windowsie, nigdy nie zabierałem się za zrobienie czegoś konkretnego:D Same boxy, kulki itd.

Napisano

Coś masz problemy z hydrauliką w domu bo cała podłoga zalana.....no i tekesturom biurka jescze czegoś brakuje... są zbyt proste jakieś takie..... nigdy nie widziałem takiego wykonczenia...mebla

Napisano
  • Autor
Coś masz problemy z hydrauliką w domu bo cała podłoga zalana.....no i tekesturom biurka jescze czegoś brakuje... są zbyt proste jakieś takie..... nigdy nie widziałem takiego wykonczenia...mebla

No więc cieszę się, że w mojej pracy zobaczyłeś to poraz pierwszy;-P

A tak na powarznie, wiem i zdajęsobię sprawe, żę tekstury są kiczowate;/ W następnej (drugiej) pracy poświęcę więcej czasu;-D

Pozdrawiam;-D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.