Napisano 19 Kwiecień 200717 l kurcze jak Ty z rozpedu dla zabawy takie organiki trzaskasz to ja postoje;) rili najs;) pozdr
Napisano 29 Kwiecień 200717 l _kuba_ dobre :), szkoda tylko ze cala twarz ma taka troche pomarszczona bo fajnie by bylo widac roznice miedzy normalna polowka twarzy a ta poparzona
Napisano 29 Kwiecień 200717 l no nieźle :) Adek ma racje, popracuj nad tą główką bo warto. Więcej szczegółow na poparzonej części proszę.
Napisano 30 Kwiecień 200717 l Autor A, tu wrzucam robionego dla rozgrzewki hellrabit'a zmutowanego :) Mam pewien pomysł na model i myślę, że niedługo wrzucę coś ciekawszego niż łebki tylko!
Napisano 1 Maj 200717 l Wygląda ciekawie, coś nowego Tylko język za bardzo się zlewa z dolną szczęką pozdr
Napisano 31 Maj 200717 l Autor modelowanie w mudzie, materiał tylko bZ. Próbowałem sie przekonać do bZ nowego ale niestety nie potrafię tam modelować. Konstrukcja mud-cepa jest bardziej mi przyjazna. zrobiona dla delikatnej rozgrzewki :)
Napisano 31 Maj 200717 l te zmarsczki pod oczami troche mnie raza no i wlasciwie brak dolnej wargi, niewiem czy to wina perspektywy czy nie ale chyba zbytnio mu nos u nasady przestawiles, tam jak te miesnie nad broda sie schodza tworzy sie taka dziura troche, gdybys to zrobil lagodnie napewno bylo by lepiej, ale jesli ta glowka speedowa taka to i tak swietna