tadzio Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 kurcze jak Ty z rozpedu dla zabawy takie organiki trzaskasz to ja postoje;) rili najs;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 ładne coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Kwiecień 2007 Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Bardzo fajne łebki kuba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 a tak sie robi jak ktoś ognia nad używa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 swietne kuba !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 lol,oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 _kuba_ dobre :), szkoda tylko ze cala twarz ma taka troche pomarszczona bo fajnie by bylo widac roznice miedzy normalna polowka twarzy a ta poparzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 no nieźle :) Adek ma racje, popracuj nad tą główką bo warto. Więcej szczegółow na poparzonej części proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 29 Kwiecień 2007 Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Ostatnie główki fajne, tylko ta niby popalona jakoś mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 swietne glowki produkujesy Kuba ! bardyo mi sie podobaja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2007 A, tu wrzucam robionego dla rozgrzewki hellrabit'a zmutowanego :) Mam pewien pomysł na model i myślę, że niedługo wrzucę coś ciekawszego niż łebki tylko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Bugs Bunny S.t.a.l.k.e.r edition, najs, czekam na cały model , pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 1 Maj 2007 Share Napisano 1 Maj 2007 Wygląda ciekawie, coś nowego Tylko język za bardzo się zlewa z dolną szczęką pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 modelowanie w mudzie, materiał tylko bZ. Próbowałem sie przekonać do bZ nowego ale niestety nie potrafię tam modelować. Konstrukcja mud-cepa jest bardziej mi przyjazna. zrobiona dla delikatnej rozgrzewki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 te zmarsczki pod oczami troche mnie raza no i wlasciwie brak dolnej wargi, niewiem czy to wina perspektywy czy nie ale chyba zbytnio mu nos u nasady przestawiles, tam jak te miesnie nad broda sie schodza tworzy sie taka dziura troche, gdybys to zrobil lagodnie napewno bylo by lepiej, ale jesli ta glowka speedowa taka to i tak swietna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi