Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!

Temat niezbyt prosty (jak dla mnie), ale i wyzwanie większe i motywacja aby nieco pokonkurowac innymi osobami.

Mój niezbyt oryginalny pomysł jest taki:

Przed lustrem stoi młoda, ładna kobieta w stroju nazi (coś w klimatach Elite Guard z RTCW), ale w odbiciu w lustrze nie widać jej, tylko okropny szkielet. Może też nieco zróznicuje otoczenie w wersji "po tej" i "po tamtej" stronie lustra.

Całość w stylu cartoonowym

Technika: generalnie 3dsmax, tektstury i postprodukcja: Photoshop

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nice nice pomysł !!! Kiedyś była taka giera kurde niepamiętam O gościu co Miał w swoim pokoju w lustrze portal do innego świata. Ten drugi świat jakby rysowany przez Giegera. Wypas. Jak ktoś pamięta to proszę o tytuł !!

Napisano

Moze byc ciekawe.

Nowatorskie to chyba nie (ostatnio na forum w 2D giorgione poruszyl temat),

ale przy dobrym pomysle na kadr moze byc cos ciekawego.

Pozdrawiam i zycze powodzenia

Napisano

chyba jednak postac w lustrze, to bedzie po prostu szkielecik.

na razie wymodelowałem z grubsza czaszkę.

całość chce zrobić w stylu cartoonowym. co byscie radzili, aby zmienić w kształcie czaszki?

Napisano
...co byscie radzili, aby zmienić w kształcie czaszki?

...ja bym zmienił mózgoczaszke i troszke, ale naaprawde troszke "usmiech" a tak poz tym to rade daje jak najbardziej! pozdrawiam & skonczenia na czas zycze.

Napisano

mkk3a -> rewelacyjna czaszka :) jest groźna, zła, niemiła ale podoba mi się. Fajnie zarysowałeś kości wokół oczu. Ja bym nic nie zmieniał (pytałeś co byśmy zmienili ;) ), dopracować ją do końca i będzie IMO git :)

Napisano

czaszka nawet dobrze idzie, z resztą szkieleciku chyba tez sobie poradze, wiec zabiore sie za niego pozniej (poza tym i tak nie mam pomysłu jak go ubrac)

na razie zabrałem sie za coś trudniejszego.

te dziwne załamania na butach to mialy być fałdy, ale coś nie wyszło :/

Napisano

noo nogi ladne ja bym jeszcze poprawil odrobine okolice obcasu bo albo to wina ujecia albo lekko przesuniety jest...te sznurowki to tez Ci sie chcialo ;DD

Napisano

zabrałem sie jeszcze raz za buty i nogi, tamto to była jaka porażka, te nadal nie są idealne, ale IMO duzo lepsze.

jmtm00 - nie martw sie - sznuróweczki dorobie pozniej. mam na nie dobry patent i je sie robi w pol minuty ;)

Napisano

jak dla mnie 2 poprawki i jest dobrze: srodstopie ciut za plasko (o tam przy paluszkach) i piszczele bym bardziej "zrotatowal" coby bardziej pion trzymaly. podoba mi sie stylistyka. Kip goin ;)

Napisano

nóżki wyglądają apetycznie i są sliczne : )

Napisano

buty już mniej wiecej mają osteteczny kształt, choc jeszcze poprawie pare rzeczy, o ktorych wspomniał jmtm00 i dodam pare detali

a jak Wam sie podobają kolejne partie ciała? mi srednio, ale za bardzo nie wiedzialem, co poprawić (jak coś to to są spodnie - obcisłe ale jednak spodnie)

Napisano

chcialem zrobic podobny temat z lustrem :d

czaszka b.ladna!!

ale nogi juz mi sie nie podobaja takie jakies dziwne nierealne!! nie ludzki nie wiem co wiecej powiedziec zapewne jako printy masz zdjecia od joanny d'art(czy jak to tam bylo)

Napisano

no nogi są takie jakie są - trzymam sie referek (i akurat nie jest to Joanna d'Arc)

poza tym calosc bedzie cartoonowa, wiec proporcje nie musza być takie jak w realu.

co do biustu to pewno jeszcze sprobuje go zmniejszyc, bo imo nadal jest nieco za duzy (a i tak mniejszy niz na referencjach)

Napisano

Dla mnie to te stopy ciagle sa zbyt sklapciale.. a lydki zbyt wygiete do tylu..

pokaz te nogi z boku, bo ciagle mam wrazenie ze sa bardziej wysuniete do przodu niz biodra..

pozdrawiam:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności