mkk3a Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 witam! Temat niezbyt prosty (jak dla mnie), ale i wyzwanie większe i motywacja aby nieco pokonkurowac innymi osobami. Mój niezbyt oryginalny pomysł jest taki: Przed lustrem stoi młoda, ładna kobieta w stroju nazi (coś w klimatach Elite Guard z RTCW), ale w odbiciu w lustrze nie widać jej, tylko okropny szkielet. Może też nieco zróznicuje otoczenie w wersji "po tej" i "po tamtej" stronie lustra. Całość w stylu cartoonowym Technika: generalnie 3dsmax, tektstury i postprodukcja: Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Nice nice pomysł !!! Kiedyś była taka giera kurde niepamiętam O gościu co Miał w swoim pokoju w lustrze portal do innego świata. Ten drugi świat jakby rysowany przez Giegera. Wypas. Jak ktoś pamięta to proszę o tytuł !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Moze byc ciekawe. Nowatorskie to chyba nie (ostatnio na forum w 2D giorgione poruszyl temat), ale przy dobrym pomysle na kadr moze byc cos ciekawego. Pozdrawiam i zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Coś w tym stylu znajduje się na CgTalku. Tylko że tam odbicie w lustrze przedstawia alter ego postaci rzeczywistej, Ale mimo to powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Witam mkk3a i powodzenia życzę :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 chyba jednak postac w lustrze, to bedzie po prostu szkielecik. na razie wymodelowałem z grubsza czaszkę. całość chce zrobić w stylu cartoonowym. co byscie radzili, aby zmienić w kształcie czaszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Dlaczego mi się wydaje, że wszystkie czaszki się uśmiechają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 ...co byscie radzili, aby zmienić w kształcie czaszki? ...ja bym zmienił mózgoczaszke i troszke, ale naaprawde troszke "usmiech" a tak poz tym to rade daje jak najbardziej! pozdrawiam & skonczenia na czas zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 teraz chyba nie pozostawia wątpliwosc ze to cartoon dodałem zeby i oczy i chyba juz wygląda na bardziej grozną niz usmiechniętą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Zmniejsz i dodaj wiecej zebow. :( Prosze... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 mkk3a -> rewelacyjna czaszka :) jest groźna, zła, niemiła ale podoba mi się. Fajnie zarysowałeś kości wokół oczu. Ja bym nic nie zmieniał (pytałeś co byśmy zmienili ;) ), dopracować ją do końca i będzie IMO git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 czaszka nawet dobrze idzie, z resztą szkieleciku chyba tez sobie poradze, wiec zabiore sie za niego pozniej (poza tym i tak nie mam pomysłu jak go ubrac) na razie zabrałem sie za coś trudniejszego. te dziwne załamania na butach to mialy być fałdy, ale coś nie wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 noo nogi ladne ja bym jeszcze poprawil odrobine okolice obcasu bo albo to wina ujecia albo lekko przesuniety jest...te sznurowki to tez Ci sie chcialo ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 zabrałem sie jeszcze raz za buty i nogi, tamto to była jaka porażka, te nadal nie są idealne, ale IMO duzo lepsze. jmtm00 - nie martw sie - sznuróweczki dorobie pozniej. mam na nie dobry patent i je sie robi w pol minuty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 jak dla mnie 2 poprawki i jest dobrze: srodstopie ciut za plasko (o tam przy paluszkach) i piszczele bym bardziej "zrotatowal" coby bardziej pion trzymaly. podoba mi sie stylistyka. Kip goin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 nóżki wyglądają apetycznie i są sliczne : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 teaa... zgadzam się - nóżki są zgrabniutkie :D czacha tez super, oby tak dalej, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Bardzo podoba mi się czaszka, zostawiłbym taką jaka jest, nie słuchaj RA hehehe. Widać że szkieletorek ma swój styl :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 buty już mniej wiecej mają osteteczny kształt, choc jeszcze poprawie pare rzeczy, o ktorych wspomniał jmtm00 i dodam pare detali a jak Wam sie podobają kolejne partie ciała? mi srednio, ale za bardzo nie wiedzialem, co poprawić (jak coś to to są spodnie - obcisłe ale jednak spodnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 chcialem zrobic podobny temat z lustrem :d czaszka b.ladna!! ale nogi juz mi sie nie podobaja takie jakies dziwne nierealne!! nie ludzki nie wiem co wiecej powiedziec zapewne jako printy masz zdjecia od joanny d'art(czy jak to tam bylo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 no nogi są takie jakie są - trzymam sie referek (i akurat nie jest to Joanna d'Arc) poza tym calosc bedzie cartoonowa, wiec proporcje nie musza być takie jak w realu. co do biustu to pewno jeszcze sprobuje go zmniejszyc, bo imo nadal jest nieco za duzy (a i tak mniejszy niz na referencjach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 to ten szkielet? kiedy zrobisz laskę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Dla mnie to te stopy ciagle sa zbyt sklapciale.. a lydki zbyt wygiete do tylu.. pokaz te nogi z boku, bo ciagle mam wrazenie ze sa bardziej wysuniete do przodu niz biodra.. pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi