KLICEK Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 siema na lcd wygladal jakos lepiej;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 super wyglada ta postac kanciasko-siatkowato :D ogolnie bdb :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 sam model jest wyczesany "na maxa" albo raczej "na wingsa" ;) również texturki dosyć przyjemne jedynie ta rura wydechowa w plecach mi średnio pasuje - może jakby jechał na jakimś harleyu to byłoby lepiej ? ;) miałeś w zagięciach spodni walić trójkątami "jak rolnik gnojówką po polu" a widzę że jest kwadratowo :) i co ? też dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 może lepiej nie renderuj tych swoich kozackich modeli klic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 może lepiej nie renderuj tych swoich kozackich modeli klic :) Roger that ;)))) Dzieki za komensty ;) do zo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Oto człowiek który udowadnia z każdym swoim modelem że Z-brush jest zbędny ;) Good work Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Sam model bardzo fajny, podoba mi sie. Jednak nie zostawiał bym go samego na poastwe losu ;] :D, tylko dorobił jakas klimatową scenke i otoczenie. Ps. teraz zauwazylem.. troche zwalenie textura spodni wyglada, i tej rury, za bardzo reflectowa :P, bardziej matowa by mogla byc. Pozdr ! Zapraszam do moich prac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 szelki mu wlazły w muzgóły... poza tym wypazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 tak jak kome napisał - model ładny, render słaby, design wogóle mi nie podchodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 miesnie i ciuchy niesamowite, tylko twarz taka żabia, szczegolnie z profilu uklad miesni pod policzkiem mnie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Wypasss. Naprawde niesamowite sa te Twoje modele. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 serio KLICEK bez obrazy ale tekstury i shadery są IMHO nieciekawe. Jakoś dziwnie mi się wydaje, że mięśnie ramienia są spłaszczone, proszę powiedz, że się mylę. Mimo to model sam w sobie jest spoczko i kolejna postać na forum, to się chwali. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 myślę ze jakbyś dał wszystko bez tekstur byłoby fajniej, bo sam model jest na pewno bardzo dobry, troszkę nie wyszły teksturki ( hehe, nawet najleprzym się zdarza:D:D ), pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Dzieki za komensty ;) Jezeli chodzi o postac i styl to hmm szkoda ze sie nie podoba bo mi nie wiedziec czemu bardzo taki odpowiada ;) co wiecej chcialem wlasnie isc w te strone ze swoimi modelami ale teraz musze sie zastanowic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny drwal Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 styl to kwestia gustu i upodoban, jezeli ktos sie w czyms czuje dobrze, to powinien to kontynuowac. w koncu artysci nie powinni sluchac tlumu, tylko siebie no nie?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trident Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Podziwiam dobre 100% rules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 ooo picza - model zabija (zarowno dizaj jak i egzekuzja) rendery mniej - chociaz i tak sie bronia w kategoriach kartonowych... inna sprawa ze pare bykoow sie znajdzie (vide lewa duon - paluchy) - ale co tam - calosc robi piorunujace wrazenie :D pozdrawiam i gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 crazy frog 2 ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Dzieki chlopaki :) Nie mam zamiaru isc w strone fotorealu chociaz na poczatku poprzedniej bitwy mialem taki zamiar, ale ostatecznie bardziej przemawia do mnie cos innego poniewaz fotoreal jest poza moim zasiegiem i chyba poza zasiegiem innych bo nie widzialem jeszcze obrazka ktory by sie czyms nie zdradzil ;) Jezli chodzi o render itp to moge wrzucic tu model i texturki i nawiazac z kims wspolprace bez problemowo ;) pozdrawiam i hepi niu jera zycze :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 KLICEK -> ale to, że model nie jest tak super odbierany to nie znaczy, że powinieneś rezygnować przy pierwszym razie :) Troszkę praktyki może więcej, a na pewno modele będą inaczej komentowane. Mam taką nadzieję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Leru nie martw sie cos sie pomysli i sie wrzuci ;) Napewno bede robil cos w tym kierunku w najblizszym czasie. Imo uwazam ze ta postac jest najlepsza jaka zrobilem :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi