Napisano 29 Grudzień 200519 l sam model jest wyczesany "na maxa" albo raczej "na wingsa" ;) również texturki dosyć przyjemne jedynie ta rura wydechowa w plecach mi średnio pasuje - może jakby jechał na jakimś harleyu to byłoby lepiej ? ;) miałeś w zagięciach spodni walić trójkątami "jak rolnik gnojówką po polu" a widzę że jest kwadratowo :) i co ? też dobrze
Napisano 29 Grudzień 200519 l Autor może lepiej nie renderuj tych swoich kozackich modeli klic :) Roger that ;)))) Dzieki za komensty ;) do zo
Napisano 29 Grudzień 200519 l Oto człowiek który udowadnia z każdym swoim modelem że Z-brush jest zbędny ;) Good work Pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 200519 l Sam model bardzo fajny, podoba mi sie. Jednak nie zostawiał bym go samego na poastwe losu ;] :D, tylko dorobił jakas klimatową scenke i otoczenie. Ps. teraz zauwazylem.. troche zwalenie textura spodni wyglada, i tej rury, za bardzo reflectowa :P, bardziej matowa by mogla byc. Pozdr ! Zapraszam do moich prac :)
Napisano 29 Grudzień 200519 l tak jak kome napisał - model ładny, render słaby, design wogóle mi nie podchodzi ;)
Napisano 29 Grudzień 200519 l miesnie i ciuchy niesamowite, tylko twarz taka żabia, szczegolnie z profilu uklad miesni pod policzkiem mnie nie pasuje
Napisano 29 Grudzień 200519 l serio KLICEK bez obrazy ale tekstury i shadery są IMHO nieciekawe. Jakoś dziwnie mi się wydaje, że mięśnie ramienia są spłaszczone, proszę powiedz, że się mylę. Mimo to model sam w sobie jest spoczko i kolejna postać na forum, to się chwali. pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200519 l myślę ze jakbyś dał wszystko bez tekstur byłoby fajniej, bo sam model jest na pewno bardzo dobry, troszkę nie wyszły teksturki ( hehe, nawet najleprzym się zdarza:D:D ), pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor Dzieki za komensty ;) Jezeli chodzi o postac i styl to hmm szkoda ze sie nie podoba bo mi nie wiedziec czemu bardzo taki odpowiada ;) co wiecej chcialem wlasnie isc w te strone ze swoimi modelami ale teraz musze sie zastanowic :)
Napisano 30 Grudzień 200519 l styl to kwestia gustu i upodoban, jezeli ktos sie w czyms czuje dobrze, to powinien to kontynuowac. w koncu artysci nie powinni sluchac tlumu, tylko siebie no nie?;]
Napisano 30 Grudzień 200519 l ooo picza - model zabija (zarowno dizaj jak i egzekuzja) rendery mniej - chociaz i tak sie bronia w kategoriach kartonowych... inna sprawa ze pare bykoow sie znajdzie (vide lewa duon - paluchy) - ale co tam - calosc robi piorunujace wrazenie :D pozdrawiam i gratuluje
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor Dzieki chlopaki :) Nie mam zamiaru isc w strone fotorealu chociaz na poczatku poprzedniej bitwy mialem taki zamiar, ale ostatecznie bardziej przemawia do mnie cos innego poniewaz fotoreal jest poza moim zasiegiem i chyba poza zasiegiem innych bo nie widzialem jeszcze obrazka ktory by sie czyms nie zdradzil ;) Jezli chodzi o render itp to moge wrzucic tu model i texturki i nawiazac z kims wspolprace bez problemowo ;) pozdrawiam i hepi niu jera zycze :*
Napisano 31 Grudzień 200519 l KLICEK -> ale to, że model nie jest tak super odbierany to nie znaczy, że powinieneś rezygnować przy pierwszym razie :) Troszkę praktyki może więcej, a na pewno modele będą inaczej komentowane. Mam taką nadzieję :)
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor Leru nie martw sie cos sie pomysli i sie wrzuci ;) Napewno bede robil cos w tym kierunku w najblizszym czasie. Imo uwazam ze ta postac jest najlepsza jaka zrobilem :) pzdr