Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No i postanowiłem wystartować.

Chmm tytuł zaczerpnięty z piosnki The Rolling Stones - Symphaty For The Devil. Jakoś chciałem połączyć i piękną i bestię w jednym, bo przecież "piękna i bestia" :)

Chwilowo zmiana tabletu na coś bardziej tradycyjnego, przynajmniej na razie końcówka będzie w fotoszopie (mam taką nadzieję), tak więc hardware to:

pędzel

akryle

no i płótno

software:

leń /sztuk jedna/

No szkic już jest, w wolnej chwili muszę zabrać się za łapki, no i parę pomysłów dorzucić, niechcący wyszedł (wyszła?) zbyt męsko, to też muszę poprawić, to tyle co sam zobaczyłem przed chwilą...

2.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mkaszpir -> rewelka, naprawdę rewelka :) nie mogę się doczekać dalszego ciągu, powodzenia :)

Napisano

Nie wiem jak technicznie Ci to wyszło, bo się na tym nie znam, ale wizualnie jest piękne. W końcu coś naprawdę wartego uwagi i wyróżniającego się. Gratuluję i szczerze życzę powodzenia.

Napisano
  • Autor

Dzięki.

Generalnie mały updejt, trochę zabawy z twarzą i łapkami, powoli klaruje się ogólna wizja tego co ma być widziane a co dopowiedziane :)

Niedługo przerzucę się już na digital, ale na razie chce jak najwięcej pomachać tradycyjnie. Bo musze zwalczyć głupi nawyk, i wciąż się przyłapuję, czemu na płótnie nie działa ctrl + z ? :D

3ok.jpg

Napisano

mi najbardziej w malowaniu tradycyjnym brakuje mozliwosci powiekszania i layerow;)

Napisano

Mówiąc zupełnie szczerze, bardziej pobodała mi się pierwsza, surowa, niedopracowana wersja - zupełny impresjonizm. Teraz praca straciłą dzikość kolorów i dynamikę.

Napisano
  • Autor

Tak, macie rację co do twarzy, przeszła ewolucję i jest teraz gdzieś pomiędzy.

Porzucam na chwilę media naturalne i kolejne updaty będą już pociągnięte techniką cyfrową.

4.jpg

Napisano

Swietnie sie zapowiada. Trzymam kciuki za dalsze postepy. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Jak pisałem wcześniej, teraz pora podziałać w mediach cyfrowych.

Poprawiam co uznaję za kiepskie, resztę staram się "odkopać" z plam jakie zostawiłem sobie na płótnie.

5.jpg

Napisano

Klimatycznie nawet bardzo klimatycznie.

Powodzenia i czekam na dalsze klimaty:)

Napisano
  • Autor

praca nad twarzą, czeka ja jeszcze długa droga, narazie poszukuję właściwych kolorów i staram się określić światło trudna to sprawa ale jakoś idzie. powoli pojawiają się też demony.

6sfd.jpg

Napisano
  • Autor

kolejny mały update, klika błędów poprawione,wiele jeszcze zostało przedemną zobaczymy jak będzie :D Twarz nabiera "rumieńców" jedna czeka ją jeszcze pare spotkań z cyfrowym pędzlem. Wyłuskuję powoli ręce, jedna już jest druga się rodzi. Zostanie jeszcze trochę bestyj do wydobycia z zakamarków zaschniętej farby ale na to musicie jeszcze troszkę poczekać.

7sfd.jpg

Napisano

czesc. praca swietna, ale nie rozumiem powiazania z tematem, ani piekna i bestia... gdzie tu wspolczucie dla diabla?

pozdro :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.