Mkaszpir Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 No i postanowiłem wystartować. Chmm tytuł zaczerpnięty z piosnki The Rolling Stones - Symphaty For The Devil. Jakoś chciałem połączyć i piękną i bestię w jednym, bo przecież "piękna i bestia" :) Chwilowo zmiana tabletu na coś bardziej tradycyjnego, przynajmniej na razie końcówka będzie w fotoszopie (mam taką nadzieję), tak więc hardware to: pędzel akryle no i płótno software: leń /sztuk jedna/ No szkic już jest, w wolnej chwili muszę zabrać się za łapki, no i parę pomysłów dorzucić, niechcący wyszedł (wyszła?) zbyt męsko, to też muszę poprawić, to tyle co sam zobaczyłem przed chwilą...
Leru Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Mkaszpir -> rewelka, naprawdę rewelka :) nie mogę się doczekać dalszego ciągu, powodzenia :)
kolegaalek Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 no prosze, pierwszy odwazny uzyl wszystkiego co sie da:D fajne, powodzenia!
anathos Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 daje rade, zaprawde:) czekam na rozwój wypadków i pozdrawiam:)
mr_marchew Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Nie wiem jak technicznie Ci to wyszło, bo się na tym nie znam, ale wizualnie jest piękne. W końcu coś naprawdę wartego uwagi i wyróżniającego się. Gratuluję i szczerze życzę powodzenia.
Mkaszpir Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Dzięki. Generalnie mały updejt, trochę zabawy z twarzą i łapkami, powoli klaruje się ogólna wizja tego co ma być widziane a co dopowiedziane :) Niedługo przerzucę się już na digital, ale na razie chce jak najwięcej pomachać tradycyjnie. Bo musze zwalczyć głupi nawyk, i wciąż się przyłapuję, czemu na płótnie nie działa ctrl + z ? :D
nina Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 mi najbardziej w malowaniu tradycyjnym brakuje mozliwosci powiekszania i layerow;)
mr_marchew Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Mówiąc zupełnie szczerze, bardziej pobodała mi się pierwsza, surowa, niedopracowana wersja - zupełny impresjonizm. Teraz praca straciłą dzikość kolorów i dynamikę.
Mkaszpir Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Tak, macie rację co do twarzy, przeszła ewolucję i jest teraz gdzieś pomiędzy. Porzucam na chwilę media naturalne i kolejne updaty będą już pociągnięte techniką cyfrową.
olej Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Swietnie sie zapowiada. Trzymam kciuki za dalsze postepy. Pozdrawiam.
Mkaszpir Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Jak pisałem wcześniej, teraz pora podziałać w mediach cyfrowych. Poprawiam co uznaję za kiepskie, resztę staram się "odkopać" z plam jakie zostawiłem sobie na płótnie.
OMAM Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Klimatycznie nawet bardzo klimatycznie. Powodzenia i czekam na dalsze klimaty:)
tRADEmARK Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 bardzo fajnie, twarz coraz lepiej wyglada, tak trzymac :D
Mkaszpir Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 praca nad twarzą, czeka ja jeszcze długa droga, narazie poszukuję właściwych kolorów i staram się określić światło trudna to sprawa ale jakoś idzie. powoli pojawiają się też demony.
AGmakonts Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 jak narazie mdło troche, ale skoro mówisz ze twarz jest dopiero w zarodku to nie jeste źle
Mkaszpir Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 kolejny mały update, klika błędów poprawione,wiele jeszcze zostało przedemną zobaczymy jak będzie :D Twarz nabiera "rumieńców" jedna czeka ją jeszcze pare spotkań z cyfrowym pędzlem. Wyłuskuję powoli ręce, jedna już jest druga się rodzi. Zostanie jeszcze trochę bestyj do wydobycia z zakamarków zaschniętej farby ale na to musicie jeszcze troszkę poczekać.
Badyl Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 czesc. praca swietna, ale nie rozumiem powiazania z tematem, ani piekna i bestia... gdzie tu wspolczucie dla diabla? pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi