WWWoj Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Temat z psem zaklepał juz Synuś, a chodziło mi juz tez po głowie jakies bydle. Poki co przyszły mi do głowy takie pomysły: 1-Dziewczynka i tytuowa "Suka" pies w bagnie czy jakiejs sadzawce czy cos, topią sie. W sensie dziewcze sie topi i w rozpaczy wciąga swego wiernego pieska. Moze bedzie to pudel :rolleyes: jak w old boyu. Prosta pracka, ale ma przedstawiac sporo emocji. 2-Mały kotek gryzie sobie lale. Moze bedzie to lalka barbie:rolleyes: .z lali bryzga krew, albo edit: (rzecz) dzieje sie w kałuży krwi żeby był spokoj i miła atmoswerka :) na razie nic mi sie nie chce:D edit:przepraszam za moją ortografię ale mam dyslekcje i prosze o dyskrecje Do pierwszego tematu przyszła mi taka mysl, ze moze umieszcze pieska "na pierwszym planie" zaplątanego troszke miedzy gałęziami albo korzeniami jakiegos drzewka i duszonego przez uciskającą smycz, na której drugim koncu zaczepiła się dziewczynka(drugi plan), która to siedzi w jakims bagnie, które to ją wciąga. Chodzenie po bagnach wciąga :) Skoro jest zima przyszedł mi tez taki pomysł: dziecko pod lodem, jakby krzyczy a na lodzie bestia np. rodzic który nic nie zauważa, albo jakis psiok albo nie wiem hmm... coś!? jakby co to jak ja zdawałem mature to nie było takiego urodzaju, jestem prawdziwym dyslektykiem ;)
Simple_man Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 w chwili obecnej mamy zalew dyslektyków, według statystyk to prawie połowa maturzystów (bo tak łatwiej). A co do pomysłów, to drugi jakoś mocniej do mnie przemawia. PACE.
JmTm00 Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 mi sie podoba ten z bagienkiem pomysl, mysle ze mogloby byc klimatycznie. postrafiam ;))...i powodzenia
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 heh... ciekawski pomysły ( ale lali krew chyba nie może lecieć:D ) czekam na update'y, pozdr
Leru Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 WWWoj -> zaklepuj jeden temat i dawaj, może są jeszcze osoby, które mają jakieś pomysły ale są zniechęcone np przez to, że Ty taki tutaj wysunąłeś :) więc pisz który wybierasz... powodzenia
krytyk Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 pomysł zl odem jest najlepszy wg. mnie! Że też sam na to nie wpadłem..hehe
WWWoj Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Napisano 16 Styczeń 2006 Jakies je..niete te tematy se wymyslilem. Moze za trudne dla mnie. I nie chce mi sie ich rysowac. Poki co przyszlo mi do glowy cos takiego i moze to bede robil. Mala pikna wladczyni na tronie i duzia roslinożerna bestia :) ostrzelana strzalami i skrępowana linami(schwytana w zasadzke jak jakas mysza).
Matys Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 witam WWWoj jak dla mnie ten pomysl (koncept) jest nejlepszy na forum . Blagam cie pociagnij ten wontek. weicej nie poweim bo zaraz zaczen Ci grozic ;)
OMAM Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 pomysł wart realizacji, tyle że czas się kurczy więc do dzieła WWWoj
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Napisano 17 Styczeń 2006 Poki co podrysowalem koncepcik w finalnej pracy planuje troche wiecej zamiescic, ale narazie nie wiem jescze. Ogolnie w pracy bedzie rozkapryszona kobita entuzjastycznie nastawiona do swojego nowego zwierzątka podczas gdy tłum facetów pracuje w pocie czoła:(, jak w zyciu, tyle ze z narazaniem zycia:D . Bestia zostaje ostrzelana celem jej osłabienia. Za tronem umieszcze postać genialnego wynalazcy budowniczego, ktory nieco znudzony przygląda się wszystkiemu, ale myslami jest jakby gdzie indziej. Taki mam zamiar o ile dojade do takich szczegolow :o . Za krolową troche ponad jej glową planuje umiescic wychylającego się zza tronu złego ble doradce.
Remedy Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Jest git tylko zastanawiam się jak Ty to zrobisz żeby "piękna" nie zatraciła się w tym zgiełku.
Rekomendowane odpowiedzi