Napisano 15 Kwiecień 200618 l koło kolegi stoi soczek pomidorowy ;> a koło Ciebie 2 piwa i drink z lemonką ...oj illy ,illy...; ]
Napisano 16 Kwiecień 200618 l mylisz sie, moj stolik byl nizszy niz ten od dj'ki, inaczej to juz dawno bys sie przerazil
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Do tej pory tylko slyszalem, ze jestesmy do siebie podobni. Teraz to widze
Napisano 19 Kwiecień 200618 l o kurde xeav całkowicie inaczej sopbie Ciebie wyobrażałem :O narysuj ... :>
Napisano 19 Kwiecień 200618 l fakt, jak ktoś ma jakąś twarz w avatarze to każdy wyobraża sobie że ta osoba jest podobna do niego (w sensie do avataru :) np - Reanimator jest dość podobny krzyhhh - identyko :P hindus - mam nadzieję że też podobny Ania - swego czasu święcie wierzyłem że wygląda jak czajnik :] Zdizwiłem się jak pokazała fotkę - bez kitu :D xeav - powinieneś mieć bardziej mroczny avatar ;) ja - tak bym wyglądał po wyjściu z wojska pozdro
Napisano 19 Kwiecień 200618 l ha, ja jestem Atomówką!!:] xeav'a wyobrażałem sobie podobnie jak KLICEK:D
Napisano 19 Kwiecień 200618 l maverick: az tak staro wygladam? xD Ag: no coz... mina chyba pozowana, ale po spozyciu :D
Napisano 19 Kwiecień 200618 l klicek: pokaż siatke xD ziomuś: niezła teoria z tymi avartami :) jakoś nagle hindus ma większe powodzenie ;) hyhy ]:) deus : nieźle zchlany jesteś :) mina jak byś miał zaraz zwrócić wczorajszy obiad ;)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor Deus tak wygląda na każdej fotce ;) ten facet nie ma mięśni twarzy albo jest ciągle "po spożyciu"
Napisano 20 Kwiecień 200618 l heheh wygladasz jak moja starsza siostra a ze ja mlody nie jestem to :D dobra idebo m i ise wali na musgu
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Maverick: nie pytam lepiej o podobienstwo z avatarem... Reanimator: jak Cię zobaczyłem, to pierwsze skojarzenie: Marcin! Wypisz - wymaluj! Oczywiście ten Marcin rzeczywisty, a nie jego alter ego na avatarze. Czy wy macie ze obą coś... ehm... wspólnego? Ja jak się rano obudzę, to przynajmniej kolorem twarzy przypominam avatar...
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Deus - ales sie schlal... uuuu... Kac potezny, bo widac parodniowy zarost ;> ;]
Napisano 20 Kwiecień 200618 l hehe nie pytaj nie pytaj :) a dawalem gdzies wczesniej fotke to se obadaj :D dobra dzis na trzezwo jednak nie wygladasz jak moja siostra ale na napalonego 18tka tez nie wiec w sumie niie wiem ;) po prostu mesko :D Reanimator- ja sie boje nie wiem jak inni ;)
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Hmmm... fakt... Marcin ma bardziej pyzatą buzię i częściej się usmiecha. Szczerze? Nawet jego avatar jest ładniejszy. Ma w sobie więcej ciepła, można wręcz rzec: wewnętrzny żar... :D PS: zapuść do tego osełedec, szabelka w garść, szarawary na tyłek, koń... no, dobra, wystarczy...
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Sorki, ale księża mają trudności z akceptacją antychrysta w kościele. Poza tym osełedec się zapuszcza, a nie wygala. Zresztą looknij sobie, jak wyglądają osełedce:
Napisano 21 Kwiecień 200618 l A ja sobie odsypiam w dość nietypowy sposób na kanapie...ehh wszędzie paparazzi.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Fotka z dzisiejszej pielgrzymki (xDDDDD) maturzystow do Czestochowy... Oj dzialo sie w drodze powrotnej xD
Napisano 21 Kwiecień 200618 l heh, co robią te nogi w kadrze ? sądząc po twoim usmieszku było nieźle :P.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Oj knysha co robił ten kolega nogami do gory ?:> a ty taki wesoły ? :D Znow pijany jestes !! Co sie z tobą dzieje ;) Nasi tez jechali w to samo miejsce tylko wczesniej :D
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Tak patrze i patrze i dochodze do wniosku bym i ja swojego ryja tutaj pokazał więc jestem :) tylko nie linczowac - aha zdjecie było robione rok temu na zakupach przez moich kumpli ktorzy mnie sledzili - teraz lepiej wygladam.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l hehehe hindus widac rendery w Maxwellu cie doprowadziły do tego :D A tak na serio pokaz swoją fote ! chetnie zobaczymy jak wyglądasz :) Pozdro !
Napisano 21 Kwiecień 200618 l mentaller - jak komu wygodnie bylo, tak siedzial xD hcpiter3d -pw. wcale nie bylem pijany ;> - nie pijam alko od lutego ;> hindus - *LOL*
Napisano 21 Kwiecień 200618 l umieszcze tylko musze załatwic skaner bo nie posiadam a to zdjecie robiłem rok temu - jak bede miałosprzet to wrzuce. ej a co złe ?
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Ostatni dzień to juz mozna mienie niszczyc? ;) Przynac musze, ze ten koles podszywajacy sie za hindusa to jedna z ciekawszych osobistosci w tym watku. Czlek pogodzil sie, ze jest nikim, a wy na kazdym zdjeciu oszukujecie siebie i innych, ze jest inaczej ;) Knysha: gimnastyk z Ciebie nielada! edit: hindus, normalnie lecisz na mojego avatara. Nie moge Ci sie oprzec ;)