illy Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 illy (po prawej) podczas setu audiowizualnego w Mandragorze/Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 koło kolegi stoi soczek pomidorowy ;> a koło Ciebie 2 piwa i drink z lemonką ...oj illy ,illy...; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 mylisz sie, moj stolik byl nizszy niz ten od dj'ki, inaczej to juz dawno bys sie przerazil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Do tej pory tylko slyszalem, ze jestesmy do siebie podobni. Teraz to widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 to sa 2 wersje Reanimatora wiczorna i poranna czy jak ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Ta. To ja i moja siostra mlodsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Ty masz łańcuch binarny? :D 10011011001101011010...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 o kurde xeav całkowicie inaczej sopbie Ciebie wyobrażałem :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 xeav - oj ciezko bylo, huh ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 xeav - oj ciezko bylo, huh ;]? jak nigdy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 rowniez inaczej sobie Ciebie wyobrazalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 o kurde xeav całkowicie inaczej sopbie Ciebie wyobrażałem :O narysuj ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 narysuj ... :> jak ktos mi da talent to odrazu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 wymodeluj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ok okolo 5 godzin :D bez obrazy to tylko tak o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 fakt, jak ktoś ma jakąś twarz w avatarze to każdy wyobraża sobie że ta osoba jest podobna do niego (w sensie do avataru :) np - Reanimator jest dość podobny krzyhhh - identyko :P hindus - mam nadzieję że też podobny Ania - swego czasu święcie wierzyłem że wygląda jak czajnik :] Zdizwiłem się jak pokazała fotkę - bez kitu :D xeav - powinieneś mieć bardziej mroczny avatar ;) ja - tak bym wyglądał po wyjściu z wojska pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ha, ja jestem Atomówką!!:] xeav'a wyobrażałem sobie podobnie jak KLICEK:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 a ja jestem naklejka, cool! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 to ja się wole nie upodabniać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 hindus - mam nadzieję że też podobny nic a nic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 troche inaczej niz zwykle... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 deus a ty ponoc nie masz matury ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 chwile potem pusciłes pawia czy to tylko taka mina do fotki;>:P joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 maverick: az tak staro wygladam? xD Ag: no coz... mina chyba pozowana, ale po spozyciu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 klicek: pokaż siatke xD ziomuś: niezła teoria z tymi avartami :) jakoś nagle hindus ma większe powodzenie ;) hyhy ]:) deus : nieźle zchlany jesteś :) mina jak byś miał zaraz zwrócić wczorajszy obiad ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Deus po ilu glebszych byles ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Deus tak wygląda na każdej fotce ;) ten facet nie ma mięśni twarzy albo jest ciągle "po spożyciu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 heheh wygladasz jak moja starsza siostra a ze ja mlody nie jestem to :D dobra idebo m i ise wali na musgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Maverick: nie pytam lepiej o podobienstwo z avatarem... Reanimator: jak Cię zobaczyłem, to pierwsze skojarzenie: Marcin! Wypisz - wymaluj! Oczywiście ten Marcin rzeczywisty, a nie jego alter ego na avatarze. Czy wy macie ze obą coś... ehm... wspólnego? Ja jak się rano obudzę, to przynajmniej kolorem twarzy przypominam avatar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 ......Litości! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Deus - ales sie schlal... uuuu... Kac potezny, bo widac parodniowy zarost ;> ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 A moze tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 hehe nie pytaj nie pytaj :) a dawalem gdzies wczesniej fotke to se obadaj :D dobra dzis na trzezwo jednak nie wygladasz jak moja siostra ale na napalonego 18tka tez nie wiec w sumie niie wiem ;) po prostu mesko :D Reanimator- ja sie boje nie wiem jak inni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Hmmm... fakt... Marcin ma bardziej pyzatą buzię i częściej się usmiecha. Szczerze? Nawet jego avatar jest ładniejszy. Ma w sobie więcej ciepła, można wręcz rzec: wewnętrzny żar... :D PS: zapuść do tego osełedec, szabelka w garść, szarawary na tyłek, koń... no, dobra, wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 masz racje, wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 ........... :) Ogolisz mnie i jutro pojedziem do kosciola! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Sorki, ale księża mają trudności z akceptacją antychrysta w kościele. Poza tym osełedec się zapuszcza, a nie wygala. Zresztą looknij sobie, jak wyglądają osełedce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Mowilem o zaroscie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 A ja sobie odsypiam w dość nietypowy sposób na kanapie...ehh wszędzie paparazzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Fotka z dzisiejszej pielgrzymki (xDDDDD) maturzystow do Czestochowy... Oj dzialo sie w drodze powrotnej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 heh, co robią te nogi w kadrze ? sądząc po twoim usmieszku było nieźle :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Oj knysha co robił ten kolega nogami do gory ?:> a ty taki wesoły ? :D Znow pijany jestes !! Co sie z tobą dzieje ;) Nasi tez jechali w to samo miejsce tylko wczesniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Tak patrze i patrze i dochodze do wniosku bym i ja swojego ryja tutaj pokazał więc jestem :) tylko nie linczowac - aha zdjecie było robione rok temu na zakupach przez moich kumpli ktorzy mnie sledzili - teraz lepiej wygladam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 hehehe hindus widac rendery w Maxwellu cie doprowadziły do tego :D A tak na serio pokaz swoją fote ! chetnie zobaczymy jak wyglądasz :) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 mentaller - jak komu wygodnie bylo, tak siedzial xD hcpiter3d -pw. wcale nie bylem pijany ;> - nie pijam alko od lutego ;> hindus - *LOL* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 no przecie pokazałem :| ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 hindus, umieścisz skana z dowodu osobistego :PP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 umieszcze tylko musze załatwic skaner bo nie posiadam a to zdjecie robiłem rok temu - jak bede miałosprzet to wrzuce. ej a co złe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Ostatni dzień w pracy, ostatni dzień w Poznaniu. Jutro przeprowadzka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Ostatni dzień to juz mozna mienie niszczyc? ;) Przynac musze, ze ten koles podszywajacy sie za hindusa to jedna z ciekawszych osobistosci w tym watku. Czlek pogodzil sie, ze jest nikim, a wy na kazdym zdjeciu oszukujecie siebie i innych, ze jest inaczej ;) Knysha: gimnastyk z Ciebie nielada! edit: hindus, normalnie lecisz na mojego avatara. Nie moge Ci sie oprzec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi