Mariusz W Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 witam Dzieki za C&C info: ---------------------- Max 3d, Vray Dual P4, 2.4 GHz RT: ~ 0.5 h kazdy
polka dot Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 ładnie, ale wyglądają na 5cm wysokości :)
Nevariel Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 no to ja nie mam do czego się przyczepić :D good work
AGmakonts Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 no bardzo fajny render szkoda ze takie shitowe głośniczki ale praca piekna
Mariusz W Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 O jakie przyjemne :] W czym zrenderowane? sorki zapomnialem wrzucic info ... ale juz jest u gory pod obrazkami pozdr
Vorek Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Jak zwykle świetne renderki. Design Twój ? bo widzę Twoje logo na obudowie :) Pozdrawiam
Mariusz W Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Design Twój ? bo widzę Twoje logo na obudowie :) Pozdrawiam Dzieki :) Tak to jest wlasny projekt ... Napisalem na pierwszym obrazku. pozdrawiam
chveti Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 bardzo ładne , głośniczki też mi sie podobają ( design)
Georgas Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Świetny render , może powiesz coś więcej o ustawieniach sceny i renderera :)
AGmakonts Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 aha można coś o nich sie dowiedzieć? chodzi o wymiary
WToreK Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Whew, po pol godzinki na takie rendery? Sprzet musisz miec dobry :) W czym dodawales DOF'a ?
AGmakonts Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 ja stawiam na szopa bo jest na nim ładny gładki sampling w pzreciwieństwie do shaderów a raczej inwestuje się w refleksy gładkie a nie dofa z resztą RT troszq za mały jak na dofa vrayowego
Mariusz W Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 ja stawiam na szopa bo jest na nim ładny gładki sampling w pzreciwieństwie do shaderów a raczej inwestuje się w refleksy gładkie a nie dofa z resztą RT troszq za mały jak na dofa vrayowego Whew, po pol godzinki na takie rendery? Sprzet musisz miec dobry :) W czym dodawales DOF'a ? juz wam sie "tlumacze" :) Kompozycja jak zwykle w szopie ale Dof jest calkowicie renderowany. Nie przesadzajcie z tym RT ! tam nic nie ma w tej scenie ! ile to mialoby sie renderowac.... ? dluzszy czas bo okolo 1-1,5 renderowal sie ten z wyraznym odbiciem w podlodze czyli ostatni. wiadomo - miekki reflect! sprzet cienki (przecietny) ! mam podane info pod obrazkiem. można coś o nich sie dowiedzieć? chodzi o wymiary pozniej moge podac wymiary bo teraz nie jestem na swoim kompie... tylko jakie chcesz ??? Nie mam rysunku technicznego ! To jest wzor wymyslony na potrzeby wnetrza ktore projektuje. Poza tym kolejny obiekt do biblioteki modeli arch. może powiesz coś więcej o ustawieniach sceny i renderera :) generalnie na bazie sceny juz wczesniej przygotowanej, pewnie juz przez niektorych znanej http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=22808
WToreK Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 sprzet cienki (przecietny) ! mam podane info pod obrazkiem. Info jest, to prawda - ale jak nie zartuj nawet - to nie jest cienki sprzet - dual P4 - cienki ?? Wheew, chcialbym moc tak powiedziec
Hubi Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 dobra tylko sie nie śmiejcie: Dual P4 to dwa procesory na plycie czy poprostu nazwa procesora? A co do renderkow to dla mnie pierwsza klasa.. tak jak Twoje pozostałe pracki ;)
AGmakonts Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 nie no nie chce rysunku:P ale chyba robiłes to w skali, jak nalezy:) wiesz takie podstawowe zreczy wysokośc, średnica membrany albo najlepiej całego glośnika:) pozdro i jeszcze raz: pięknie RA- wlex na gadulca
mrkrzysiek Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 piękne rendery i materiały tez super brawo
miwt Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 no no...piekny design i model...super...gratulacje:)...powiem ci ze chcialbym takie wiec naprawde sie spisales:d
Mariusz W Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 nie no nie chce rysunku:P ale chyba robiłes to w skali, jak nalezy:) wiesz takie podstawowe zreczy wysokośc, średnica membrany albo najlepiej całego glośnika:) pozdro i jeszcze raz: pięknie RA- wlex na gadulca Ok zrobilem jakies pogladowe wymiarowanie ... Co do skali to za bardzo sie sprawami technicznymi nie przejmowalem bo to wylacznie projekt... Jak komus zalezy zeby sie przyczepic do konstrukcji i wplywu ksztaltu bryly na jakosc dzwieku, to jestem "bezbronny" - to nie moja dzialka:) Ja wylacznie projektuje. Dlugaaaaaaa droga do produkcji ... :)
AGmakonts Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 thx za wymiarki:) nie chodziło mi o wpływ budowy na jakośc bo wiem ze liczył sie wygląd poprostu byłem ciekaw jak to wygląda bo z tamtych renderó mozna było wywnioskowac 5 cm i 5 m
Mariusz W Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 thx za wymiarki:) nie chodziło mi o wpływ budowy na jakośc bo wiem ze liczył sie wygląd poprostu byłem ciekaw jak to wygląda bo z tamtych renderó mozna było wywnioskowac 5 cm i 5 m aaa :) rozumiem !!! :) umieszczajac kabel myslalem, ze wyznacze skale i bedzie to dobry punkt odniesienia... chyba powinno byc cos jeszcze :) bo rzeczywiscie jak teraz na to patrze to wiele nie mowi :) abstrachujac od faktu ze na rynku sa rozne grubosci !!! :):):) ....jeszcze zapomnialem!!!!!!!! Wiekie dzieki za "pozytywne reakcje" :) pozdrawiam
Touch Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 ...a ja mam pytanie dotyczące tekstury podłoża na 4-tym renderingu (1-szy post). Mozesz podać ustawienia tego materiału?;]
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 render świetny. co to jest max 3d ?? :P
Mariusz W Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 ...a ja mam pytanie dotyczące tekstury podłoża na 4-tym renderingu (1-szy post). Mozesz podać ustawienia tego materiału?;] Jasne ze moge, ale bez przesady! To jest zwykly material nie ma w tym nic szczegolnego
Rekomendowane odpowiedzi