Napisano 17 Styczeń 200619 l Czesc! To moj nowy koncept do scenki ktora moze zrobie w 3d.(chcialbym ale nie wiem jak z czasem...) Pomysl byl spontaniczny:) i narysowalem to niedzielnej nocy w photoshopie.:) Detali nie robilem bo tylko koncept.
Napisano 17 Styczeń 200619 l Witaj Fajny koncept, znajdź czas i zrób w 3D. ale po co? Lepiej zrób scenke ze szmatek i gliny, a potem pomaluj! będzie super :D
Napisano 17 Styczeń 200619 l bardo ładny szkicyk, może oprócz 3d pokusiłbyś się o dopracowanie tego w 2d, zależy w czym się czujesz mocniejszy:)
Napisano 17 Styczeń 200619 l oszfak -ty widze tez niele 2d robisz! Koncept bardzo fajny. Oswtlenie i kolory wprowadzaja wlasciwa atmosfere. Moze jakis trunek w rece?
Napisano 17 Styczeń 200619 l to bardzo dobry początek do niezłego 2d. Moim zdaniem z 3D nie wyjdzie, tyle tam zwiewnych rzeczy i ulotności, a rzadko widzę takie sprawy właściwie rozwiązane w 3d. Te usta niedopowiedziane, twarz lekko zarysowana - to jest super i wpisuje się w klimat pracki. W 3D wszystko będzie dosłowne aż do przesady.
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor no w sumie nie mam takiego skilla w 2d zeby to skonczyc:) ale za to w 3d ... :) czuje sie jak ryba w wodzie:) wiec jak bedzie czas to sie za to wezme
Napisano 17 Styczeń 200619 l super! bardzo ładne kolorki i oświetlenie. wszystko jest tak miękkie. bardzo przyjemnie się na to patrzy :) można prosić większą rozdziałkę? tak na tapetkę od czasu do czasu :) Pozdrawiam
Napisano 17 Styczeń 200619 l nie masz skilla? to znaczy, że masz dużo samokrytyki a to najważniejsze żeby tego skilla nabyć. Powodzenia!
Napisano 19 Styczeń 200619 l Autor :) dzieki za wiare ale w 2d to mi brakuje jeszcze duzo :) przez przypadek mi tak wyszlo hehehe
Napisano 23 Styczeń 200619 l heh, czekam z niecierpliwością na pracę 3d :) Znając twoje poprzednie dokonania warto poczekać :) pozdrawiam.