Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 7,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

narazie z tego co widziałem.. to wszystko mi się podoba.. detal luxsus..

popieram takie powroty.

pozdrowienia

Napisano
  • Autor

Dziekuje za wszystkie komentarze. Kolejny update, mala czesc ale dosyc dlugo ja robilem.

render42nz.jpg

Napisano

No super..jak mi się ładował obrazek to myślałem że znowu zapomniałes o tych czarnych wstakach do oczu :D:D:D.. ale git.. dobry szczegół dobry model..

pozdrawiam

Napisano

hehe, aż się łezka w oku zakręciła, miałem swego czasu identyczny :) Ładny modelik, dopracowany.

Pozdrawiam

Napisano

Wyjąłem swój z szafy i chyba wszystko się zgadza. Piękna robota. :)

...ale ile kurzu... :]

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Zeby nie bylo ze nic nie robielem :)

Zrobilem nowa scenke i materialy do testowania. Srebrny bedzie napewno bardziej "chromowaty".

Zapomnialem dodac mechsmooth do tej czesci na dole w ktorej jest lusterko.

ri2ip8hby2a62lhh.jpg

qffkts3s4rnhu5rx.jpg

Napisano

no modelik bardzo ładny, ale nie moge zrozumieć siatki podstawki :P po co tam tyle polygonów jest ;]

Napisano

Mam takie pytanie jestem początkujący i może to głupie pytanie ale czy to zwykły smooth, bo na siatce ramię mikroskopu ma pare segmętów a na renderze ładnie wygładzone. Pozdro

Napisano
Mam takie pytanie jestem początkujący i może to głupie pytanie ale czy to zwykły smooth, bo na siatce ramię mikroskopu ma pare segmętów a na reNderze ładnie wygładzone. Pozdro

takie cos to off topic... pytanie nie zwiazane z tematem, pozatym pelno razy bylo to pytanie poruszane a takze jest na nie odpowiedz w dzile FAQ.

na ten model zostal nalozony modyfikator mesh smooth... pozdr

Napisano
  • Autor

No i wreszcie skonczylem ten model :), teraz tylko materialy zostaly do zrobienia. Nie bede robil scenki bo w srode wyjezdzam zagranice i prawdopodobnie bede mial ograniczony dostep do komputera.

72d1fe0343a539a3.jpg

b08624b48e51bf77med.jpg

Napisano

Fajne:) Materiały teraz, materiały:D

Przekrzyw lusterko na dole bo nic widać przez ten mikroskop nie będzie:P