Napisano 2 Maj 200618 l narazie z tego co widziałem.. to wszystko mi się podoba.. detal luxsus.. popieram takie powroty. pozdrowienia
Napisano 4 Maj 200618 l Autor Dziekuje za wszystkie komentarze. Kolejny update, mala czesc ale dosyc dlugo ja robilem.
Napisano 4 Maj 200618 l No super..jak mi się ładował obrazek to myślałem że znowu zapomniałes o tych czarnych wstakach do oczu :D:D:D.. ale git.. dobry szczegół dobry model.. pozdrawiam
Napisano 4 Maj 200618 l hehe, aż się łezka w oku zakręciła, miałem swego czasu identyczny :) Ładny modelik, dopracowany. Pozdrawiam
Napisano 5 Maj 200618 l Wyjąłem swój z szafy i chyba wszystko się zgadza. Piękna robota. :) ...ale ile kurzu... :] pozdrawiam
Napisano 14 Maj 200618 l Autor Zeby nie bylo ze nic nie robielem :) Zrobilem nowa scenke i materialy do testowania. Srebrny bedzie napewno bardziej "chromowaty". Zapomnialem dodac mechsmooth do tej czesci na dole w ktorej jest lusterko.
Napisano 14 Maj 200618 l no modelik bardzo ładny, ale nie moge zrozumieć siatki podstawki :P po co tam tyle polygonów jest ;]
Napisano 20 Maj 200618 l Mam takie pytanie jestem początkujący i może to głupie pytanie ale czy to zwykły smooth, bo na siatce ramię mikroskopu ma pare segmętów a na renderze ładnie wygładzone. Pozdro
Napisano 20 Maj 200618 l Mam takie pytanie jestem początkujący i może to głupie pytanie ale czy to zwykły smooth, bo na siatce ramię mikroskopu ma pare segmętów a na reNderze ładnie wygładzone. Pozdro takie cos to off topic... pytanie nie zwiazane z tematem, pozatym pelno razy bylo to pytanie poruszane a takze jest na nie odpowiedz w dzile FAQ. na ten model zostal nalozony modyfikator mesh smooth... pozdr
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Autor No i wreszcie skonczylem ten model :), teraz tylko materialy zostaly do zrobienia. Nie bede robil scenki bo w srode wyjezdzam zagranice i prawdopodobnie bede mial ograniczony dostep do komputera.
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Fajne:) Materiały teraz, materiały:D Przekrzyw lusterko na dole bo nic widać przez ten mikroskop nie będzie:P