rudylew Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 narazie z tego co widziałem.. to wszystko mi się podoba.. detal luxsus.. popieram takie powroty. pozdrowienia
tweety Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 a już myslałem że Ci się odwidziało ;) nice, very nice :)
Altus Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Dziekuje za wszystkie komentarze. Kolejny update, mala czesc ale dosyc dlugo ja robilem.
rudylew Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 No super..jak mi się ładował obrazek to myślałem że znowu zapomniałes o tych czarnych wstakach do oczu :D:D:D.. ale git.. dobry szczegół dobry model.. pozdrawiam
Vorek Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 hehe, aż się łezka w oku zakręciła, miałem swego czasu identyczny :) Ładny modelik, dopracowany. Pozdrawiam
RA Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Wyjąłem swój z szafy i chyba wszystko się zgadza. Piękna robota. :) ...ale ile kurzu... :] pozdrawiam
Altus Napisano 14 Maj 2006 Autor Napisano 14 Maj 2006 Zeby nie bylo ze nic nie robielem :) Zrobilem nowa scenke i materialy do testowania. Srebrny bedzie napewno bardziej "chromowaty". Zapomnialem dodac mechsmooth do tej czesci na dole w ktorej jest lusterko.
chudy Napisano 14 Maj 2006 Napisano 14 Maj 2006 no modelik bardzo ładny, ale nie moge zrozumieć siatki podstawki :P po co tam tyle polygonów jest ;]
mrkrzysiek Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 bardzo ładnie model równy, materiały też mi się podobają
shark_kk Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Mam takie pytanie jestem początkujący i może to głupie pytanie ale czy to zwykły smooth, bo na siatce ramię mikroskopu ma pare segmętów a na renderze ładnie wygładzone. Pozdro
hkropinski Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Mam takie pytanie jestem początkujący i może to głupie pytanie ale czy to zwykły smooth, bo na siatce ramię mikroskopu ma pare segmętów a na reNderze ładnie wygładzone. Pozdro takie cos to off topic... pytanie nie zwiazane z tematem, pozatym pelno razy bylo to pytanie poruszane a takze jest na nie odpowiedz w dzile FAQ. na ten model zostal nalozony modyfikator mesh smooth... pozdr
Altus Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 No i wreszcie skonczylem ten model :), teraz tylko materialy zostaly do zrobienia. Nie bede robil scenki bo w srode wyjezdzam zagranice i prawdopodobnie bede mial ograniczony dostep do komputera.
mrkrzysiek Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 model super czekam teraz na te materiały i do FW
Georgas Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Bardzo ładny model , moze zrobisz jakas scenke??
XaoC Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Fajne:) Materiały teraz, materiały:D Przekrzyw lusterko na dole bo nic widać przez ten mikroskop nie będzie:P
Rekomendowane odpowiedzi