Chris Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 No i ukończyłem mój speedzik :) Mam nadzieję, że was za bardzo nie zawiodłem :P.. Oryginał: http://mobile-review.com/phonemodels/nokia/image/6021.jpg No i siatka dla dociekliwych: http://ru178.internetdsl.tpnet.pl/~chris/finalsiatka.jpg Pozdro!
DonVito Corleone Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Tył tego telefonu to z czego jest zrobiony..bo wygląda jak zamsz ?.
Chris Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 .:qba:. -> Dzięx :] Taylor -> W sumie 2 dni, ale licząc ile dokładnie godzin pracy to wyjdzie tak 6-8.. DonVito Corleone -> Hmm.. Nie wiem dokładnie, ale ja bym bardziej postawił na skórę - http://www.mobiman.com.ua/images/nokia-6021-3.jpg Pozdro!
mrkrzysiek Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 bardzo ładnie wymodelowane i materiały też niczego sobie
tweety Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Mam nadzieję, że was za bardzo nie zawiodłem :P nice, nice. tylko dlaczego na takim nieciekawym tle?
Taylor Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 DonVito Corleone -> Hmm.. Nie wiem dokładnie, ale ja bym bardziej postawił na skórę - http://www.mobiman.com.ua/images/nokia-6021-3.jpg Pozdro! a czy to nie jest taka guma?
Chris Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 Dzięki za komentarze! mrkrzysiek -> Thx tweety -> Hmm.. Tło upatrzyłem w necie i mi się spodobało.. A jak inaczej byś to widział? :P Standardowo ta komórka jest prezentowana na białym tle, więc chyba lepszy mój wybór.. IMO tło nie gra tu ważnej roli - najważniejsze by nie przeszkadzało w odbiorze modelu. Taylor -> Może i guma z wytłoczonym wzorkiem... To niee waaaażne... :P Knysha -> No i dzięki :) Ciekawe kiedy będę dostawał szóstki.. mmmnn... Ale się rozmarzyłem xD lol Pozdro1
DonVito Corleone Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Jak na skóre to troche dziwny szejderek ale i tak wypas :D:D
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 o prosze juz skonczone hehe :] dla mnie bardzo fajne, w sumie maja racje ze to tlo takie jakies nieciakwe :/ EDIT : Ja bym stawial na gume antyposlizgowa:]
tweety Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 tweety -> Hmm.. Tło upatrzyłem w necie i mi się spodobało.. A jak inaczej byś to widział? :P Standardowo ta komórka jest prezentowana na białym tle, więc chyba lepszy mój wybór.. IMO tło nie gra tu ważnej roli - najważniejsze by nie przeszkadzało w odbiorze modelu. ostatnio panuje moda na studyjne prezentacje, myslałem, że chociaż na jakimś drewnie ją położysz. ale fakt lepsze to niż czysto białe tło :]
krzyhhh Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 pomyliłeś działy >) daj to do speed modeling :D a tak na poważnie... to rewelka.. zwłaszcza że w 2 dni..
RA Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 [..]myslałem, że chociaż na jakimś drewnie ją położysz. [..]A fe, nic gorszego niż telefon na drewnie. :) Fajniusio wyszło. :) Podkreśliłbym jedynie cień pod telefonami. pozdrawiam
Chris Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 A fe, nic gorszego niż telefon na drewnie. :)... Dokładnie to chciałem powiedzieć :P Nie mój gust, a wogóle IMO to takie oklepane... Pozdro!
ognisty Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 speedzik? zaraz Cie kopne z półobrotu w twarz i bedziesz miał speeda :D
jaras Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 ja dla mnie to masz 6 - tym bardziej że Twój renderek jest ładniejszy od oryginalnego zdjęcia :) możesz opisać czym renderowałeś i opisać szaderki :) pozdrawiam
Chris Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 ognisty -> No jak babcie kocham speedzik, tylko nie bij!! jaras -> Thx :) Heh.. Co do renderu, pracuje wg. zasady "najlepszy efekt przy jak najmniejszym wysiłku" :P Renderowałem Vrayem i tyle... :P Nie bawiłem się w specjalne ustawienia, a materiały to zwykle vray mtl z falloffem w diffuse... :P heh Pozdro!
chudy Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 no ładnie ładnie, jednego dnia wip drugiego galeria ;] podoba mnie sie to
Gość _Kreska_ Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 elegancki fonik, nie mozna powiedziec. A i tlo tez mi lezy, na pewno lepsze od drewna :P
Chris Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 chudy -> Szkołę odwołali, miałem czas ;] _Kreska_ -> No i taka postawa mi się widzi xD thx! Pozdro!
chveti Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Model śliczny , prezentacja taka sobie ;) 5-/6
Rekomendowane odpowiedzi