rakhi Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Oto moja ostatnia praca. Taki miły stworek :D. Soft: Blender, Wings3d, Gimp Pozdrawiam.
chveti Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 fajne , może troche za mało oślizgłe ale ciekawie ;)
DraB Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Fajny. Troche razi czarne tło i to czarne na ramieniu.
jaras Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 ciekawy modelik, nie myślałeś żeby dodać jakieś małe włoski ? mogły by też sterczeć z tych "wypustek" ?
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 ladny bumpik wyszedl. kto by pomyslal ze na takim sofcie takie ciekawe rzeczy mozna zrobic:]
mrkrzysiek Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 bardzo ładny stworek szczególnie mi się oczy podobają
deshu Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Bardzo ladnie wyszlo, troche mi sie nie podoba ucho, ta czarna plama na ramienu ( moze byc czarne ale sampling chyba siada) oczy maja tandetny material, to ze sa czarne ok, ale to szare odbicie... no chyba ze to wina mapy reflexow/hdri to wtedy materialu oczu nie bede sie czepial. Oraz za duzy bump/displace na skroni. To tyle co moge powiedziec, a'propos ewentualnych poprawek. 2 pierwsze rzuty oka bardzo pozytywne, potem widzac te male niedociagniecia, ale, oczywiscie o ile masz chec, da sie je poprawic.
Maqs Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Piknie, jest kilka malutkich niedociagnięć, ale co tam i tak jest bardzo fajnie.
Chalek Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 W sumie calkiem fajne, najfajnieszy shader, bo model mi mo, ze niezly jakos nie powala, dla mnie jest troche niekonsekwetny, patrze na niego i nie wiem czy to kosmita, czy zmutowany czlowiek, nie wiem jak mam to odbierac. Dziwna jest ziarnistosc rendera, jest w jakis sposob niewyrazny, nie wiem, moze to kompresja jpg, czy cos. Generalnie pozytywnie, ale czuje, ze moglo byc lepiej.
hkropinski Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 heh... to jest przykład ze nawet na darmowych programach mozna zrobic bardzo ciekawa prace, modelik jest super, nie pasuje mi tekstura oczu, pozdr
mikemayday Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Czołem, bardzo mi się podoba! Może opowiesz coś więcej o materiale? Bo wygląda, jakby było tu SSS! o_O Czy to shader Minnaert? Bo sam takiego używam do goblina i nie wygląda tak fajnie...
Tomek Kosiorek Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 a mi sie nos nie podoba tylko niestety:)
masater Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 no właśnie powiedz czym renderowane, internalem, yafrayem, czy jescze czym innym? I jakbyś coś o materiale powiedział byłbym wdzięczny :)
Koniu_PL Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Trochę przeraża... Ogólnie jest bardzo fajnie. Ciekawie wykombinowane :) Piękne texturki, i ogólnie extra. Pozdro ;)
hcpiter Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Ale słodziutki :D ! Bardzo mi sie podoba tylko te fałdy nad nosem mozna by było zlikwidowac :D ! Pozdr !
Rekomendowane odpowiedzi