Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, tym razem prezentuje Alfe romeo GTV, jak zwykle oczekuje rzeczowych komentarzy:)

alfaGTV-01.jpeg

alfaGTV-02.jpeg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 8,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

idziesz w bardzo dobra strone:)..nie jest zle...fele najlepsze:D

Napisano

Poległeś na materiałach, strasznie słaba jakość rendera i AA no, ale model ładny tylko rowka na masce brakuje

Napisano
  • Autor

o jaki rowek chodzi bo nie mam pojęcia? ale jeszcze raz popatrze na zdjęcia to może zobacze:)

ps. zaznaczcie na jakimś zdjęciu bo sie przyglądam i nie widze:)

Napisano

Wykonane podoba mi sie :)

lakier niby dobry ale coś nie tak, może render jakoś odbiera mu realizmu, wnętrze bardzo ładnie sie prezętuje (głównie na drugim renderze),

ale fele to profeska !! dla mnie bomba i wykonanie i materiał na nich!!

Napisano

no wlasnie w tym sek ze lakier nie jest dobry, no ale fele maja racje, ze ci wyszly fajnie :]

Napisano
  • Autor

Tak czytam że ten lakier jakiś do dupy, ale o co dokładnie chodzi? Bo niewiem, o odbicia że są złe, czy że za mocno odbija otoczenie czy za słabo, czy jak bo niewiem za bardzo. A brak tego AA gdzie widać(chodzi mi o konkretne elementy na scenie)? nie wydaje mi sie że krawędzie są jakieś postrzępione ale niewiem, może to dlatego że nie nosze okularów a powinienem ;)

Napisano

Ładny autko. Dałes ciekawy lakier i fajne otoczenie.

Pokarz siateczkę to będzie super...

Napisano

No cóż... Fajne Fajne, Model 10/10 ale to otoczenie... i lakier... jeżeli chciałeś zorbić coś realistycznego, to nie to... Inne Otoczenie pluz Dobre Materiały = FotoReal, bo do modelu nie ma sie co dooczepić, bo jest świety, pozdrawiam :))

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze ale jeśli chodzi o otoczenie to jakie może to być?żeby ładnie wyglądało i nie było zbyt skomplikowane do wykonania, bo np. naturalne środowisko odpada bo nie zrobie realistycznych dzew, trawy itp. bo raz to żeby wyglądało realistycznie to od ch... i jeszcze troche polygonów wyjdzie i sie kilka dni będzie renderowało a dwa to dużo roboty, a otoczenie jest tylko otoczeniem, a w studio nie chce renderować bo to jest takie...hmm...puste:) chociaż często ładniej wychodzi. A co jest dokładnie złe w tym lakierze???(nawet moja siostra, która sie nie zna na grafice mówiła że jest mało realistyczne ale nie wiedziała dlaczego:) tego modelu już nie będe poprawiał ale jak poradzicie coś to napewno wezmę pod uwagę przy następnym:)

siatke i rendery bez materiałów pokaże jak będe miał w domu neta

podajcie jakąś strone z mapkami hdri, plis:)

Napisano

bardzo ładna bryła samochodu i widac ze wnetrze najbardziej mi wpadły w oko te głosniki

Napisano

Bardzo fajny model ale lakier za bardzo odbija otoczenie i dla mnie dziwnie wyglądają te odbicia na przedniej i tylnej szybie. Poza tym fajne :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.