pecet Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Witam, tym razem prezentuje Alfe romeo GTV, jak zwykle oczekuje rzeczowych komentarzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 idziesz w bardzo dobra strone:)..nie jest zle...fele najlepsze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 pokaż wnętrze ;]. na masce nie powinno być krawędzi (wcięć na klapę) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Poległeś na materiałach, strasznie słaba jakość rendera i AA no, ale model ładny tylko rowka na masce brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 o jaki rowek chodzi bo nie mam pojęcia? ale jeszcze raz popatrze na zdjęcia to może zobacze:) ps. zaznaczcie na jakimś zdjęciu bo sie przyglądam i nie widze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 mój błąd tam niema rowka na masce jeszcze raz sorki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luszczu Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Wykonane podoba mi sie :) lakier niby dobry ale coś nie tak, może render jakoś odbiera mu realizmu, wnętrze bardzo ładnie sie prezętuje (głównie na drugim renderze), ale fele to profeska !! dla mnie bomba i wykonanie i materiał na nich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 no wlasnie w tym sek ze lakier nie jest dobry, no ale fele maja racje, ze ci wyszly fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 rzeczywiście nie ma rowka ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2006 Tak czytam że ten lakier jakiś do dupy, ale o co dokładnie chodzi? Bo niewiem, o odbicia że są złe, czy że za mocno odbija otoczenie czy za słabo, czy jak bo niewiem za bardzo. A brak tego AA gdzie widać(chodzi mi o konkretne elementy na scenie)? nie wydaje mi sie że krawędzie są jakieś postrzępione ale niewiem, może to dlatego że nie nosze okularów a powinienem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Zajefajne super extra!! :) To jest piekne!! Chcialem ja kiedys wyrzezbic ale jakos kiedys checi mialem mniej ;P Nie no spoko Ci to wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 brzydki render brzydkiego samochodu :P ale model OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Fajne felgi i podoba mi sie scena oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Najlepiej bedzie wyglądało to autko w final toon :) 7/10 :) Pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Ładny autko. Dałes ciekawy lakier i fajne otoczenie. Pokarz siateczkę to będzie super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 No cóż... Fajne Fajne, Model 10/10 ale to otoczenie... i lakier... jeżeli chciałeś zorbić coś realistycznego, to nie to... Inne Otoczenie pluz Dobre Materiały = FotoReal, bo do modelu nie ma sie co dooczepić, bo jest świety, pozdrawiam :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 dzieki za komentarze ale jeśli chodzi o otoczenie to jakie może to być?żeby ładnie wyglądało i nie było zbyt skomplikowane do wykonania, bo np. naturalne środowisko odpada bo nie zrobie realistycznych dzew, trawy itp. bo raz to żeby wyglądało realistycznie to od ch... i jeszcze troche polygonów wyjdzie i sie kilka dni będzie renderowało a dwa to dużo roboty, a otoczenie jest tylko otoczeniem, a w studio nie chce renderować bo to jest takie...hmm...puste:) chociaż często ładniej wychodzi. A co jest dokładnie złe w tym lakierze???(nawet moja siostra, która sie nie zna na grafice mówiła że jest mało realistyczne ale nie wiedziała dlaczego:) tego modelu już nie będe poprawiał ale jak poradzicie coś to napewno wezmę pod uwagę przy następnym:) siatke i rendery bez materiałów pokaże jak będe miał w domu neta podajcie jakąś strone z mapkami hdri, plis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GSI Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 bardzo ładna bryła samochodu i widac ze wnetrze najbardziej mi wpadły w oko te głosniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Bardzo fajny model ale lakier za bardzo odbija otoczenie i dla mnie dziwnie wyglądają te odbicia na przedniej i tylnej szybie. Poza tym fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 nie odkopujcie prac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 trochę czasu minęło, ale autko nadal fajowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 ej co Wam odbilo???????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi