pecet Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Witam, tym razem prezentuje Alfe romeo GTV, jak zwykle oczekuje rzeczowych komentarzy:)
miwt Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 idziesz w bardzo dobra strone:)..nie jest zle...fele najlepsze:D
mentaller Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 pokaż wnętrze ;]. na masce nie powinno być krawędzi (wcięć na klapę) ?
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Poległeś na materiałach, strasznie słaba jakość rendera i AA no, ale model ładny tylko rowka na masce brakuje
pecet Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 o jaki rowek chodzi bo nie mam pojęcia? ale jeszcze raz popatrze na zdjęcia to może zobacze:) ps. zaznaczcie na jakimś zdjęciu bo sie przyglądam i nie widze:)
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 mój błąd tam niema rowka na masce jeszcze raz sorki:)
Luszczu Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Wykonane podoba mi sie :) lakier niby dobry ale coś nie tak, może render jakoś odbiera mu realizmu, wnętrze bardzo ładnie sie prezętuje (głównie na drugim renderze), ale fele to profeska !! dla mnie bomba i wykonanie i materiał na nich!!
JohnZi Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 no wlasnie w tym sek ze lakier nie jest dobry, no ale fele maja racje, ze ci wyszly fajnie :]
pecet Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 Tak czytam że ten lakier jakiś do dupy, ale o co dokładnie chodzi? Bo niewiem, o odbicia że są złe, czy że za mocno odbija otoczenie czy za słabo, czy jak bo niewiem za bardzo. A brak tego AA gdzie widać(chodzi mi o konkretne elementy na scenie)? nie wydaje mi sie że krawędzie są jakieś postrzępione ale niewiem, może to dlatego że nie nosze okularów a powinienem ;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Zajefajne super extra!! :) To jest piekne!! Chcialem ja kiedys wyrzezbic ale jakos kiedys checi mialem mniej ;P Nie no spoko Ci to wyszlo :)
Master Kiełbaster Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 brzydki render brzydkiego samochodu :P ale model OK
Diesel Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Fajne felgi i podoba mi sie scena oby tak dalej
ASY2002 Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Najlepiej bedzie wyglądało to autko w final toon :) 7/10 :) Pozdr :)
Gedeon Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Ładny autko. Dałes ciekawy lakier i fajne otoczenie. Pokarz siateczkę to będzie super...
naeq Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 No cóż... Fajne Fajne, Model 10/10 ale to otoczenie... i lakier... jeżeli chciałeś zorbić coś realistycznego, to nie to... Inne Otoczenie pluz Dobre Materiały = FotoReal, bo do modelu nie ma sie co dooczepić, bo jest świety, pozdrawiam :))
pecet Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 dzieki za komentarze ale jeśli chodzi o otoczenie to jakie może to być?żeby ładnie wyglądało i nie było zbyt skomplikowane do wykonania, bo np. naturalne środowisko odpada bo nie zrobie realistycznych dzew, trawy itp. bo raz to żeby wyglądało realistycznie to od ch... i jeszcze troche polygonów wyjdzie i sie kilka dni będzie renderowało a dwa to dużo roboty, a otoczenie jest tylko otoczeniem, a w studio nie chce renderować bo to jest takie...hmm...puste:) chociaż często ładniej wychodzi. A co jest dokładnie złe w tym lakierze???(nawet moja siostra, która sie nie zna na grafice mówiła że jest mało realistyczne ale nie wiedziała dlaczego:) tego modelu już nie będe poprawiał ale jak poradzicie coś to napewno wezmę pod uwagę przy następnym:) siatke i rendery bez materiałów pokaże jak będe miał w domu neta podajcie jakąś strone z mapkami hdri, plis:)
GSI Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 bardzo ładna bryła samochodu i widac ze wnetrze najbardziej mi wpadły w oko te głosniki
Miłosz3ds Napisano 11 Maj 2007 Napisano 11 Maj 2007 Bardzo fajny model ale lakier za bardzo odbija otoczenie i dla mnie dziwnie wyglądają te odbicia na przedniej i tylnej szybie. Poza tym fajne :D
tadzio Napisano 13 Maj 2007 Napisano 13 Maj 2007 ej co Wam odbilo????????????????????????????????????????
Rekomendowane odpowiedzi