Napisano 30 Styczeń 200619 l oo, świetnie. w sumie to juz nam sie robi coraz bardziej ogólnopolski ten zlot :))
Napisano 30 Styczeń 200619 l mowie, pozniej ma byc w trojmiescie (morze pierwszy raz w zyciu chociaz zobaczycie ;p)
Napisano 30 Styczeń 200619 l No to spotkanie 6 proponuje po maturach ustnych (cos kolo 24-26 maja) ;], wtedy sie pojawie na 100% :DDDDDDDD
Napisano 30 Styczeń 200619 l ooo a ja znowu automatycznie :) hehe postaram sie tym razem zawitac mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie :)
Napisano 30 Styczeń 200619 l Autor rowr: wiesz co cię czeka jak się tym razem nie zjawisz? panowie tak patrzę na tą sondę i wychodzi na to, że meetingi w lutym wyjdą co tydzień :D :D zdecydujcie się w końcu! :]
Napisano 30 Styczeń 200619 l panowie tak patrzę na tą sondę i wychodzi na to, że meetingi w lutym wyjdą co tydzień :D :D He he no i dobrze ;> ;]
Napisano 30 Styczeń 200619 l To powinna byc ankieta wielokrotnego wyboru, bo w ten sposób znaleźlibyście termin z największą liczbą głosujących. :)
Napisano 30 Styczeń 200619 l hmm, ale chetnych na niedziele 26, ja nie wiem czy to taki dobry pomysł;)
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor fuck! shit! powinna być sobota zamiast niedzieli i piątek zamiast soboty. ale mi się popiepszyło. sorki za kłopoty. w niedzielę nie ma sensu się meetingować. kac w pracy to niedobra rzecz ;) Do zamknięcia sondy pozostało 26 godzin! .
Napisano 31 Styczeń 200619 l No właśnie ja tak na początku zinterpretowałem sondę, pomyślałem nawet, że piątki to dobry pomysł. a potem zajrzałem do kalendarza...;) Może umówimy się że daty w sondzie są przesunięte o dzień do tyłu ?:)
Napisano 31 Styczeń 200619 l Serwus ;) Chyba troche bez sensu jest ta sonda (przynajmniej w pewnej kwestii). Chodzi o to , że powinnismy patrzec jaki termin BEZWZGLĘDNIE komuś nie pasuje. Mi pasuje raczej każdy i nie wiem jak zagłosować żeby nie namieszać – za to są pewnie ludzie, którym odpada jakis weekend a reszte mają wolną. W sumie te zloty mamy już co 2 miesiace – więc często, ale szkoda żeby ktos nie mógł przyjechać :( Pozdawiam i życze powodzenia :)
Napisano 31 Styczeń 200619 l kannu ma rację, teraz tochę bez sensu ta sonda bo sie wszystko pomieszalo. Może wstępnie ustalmy na 25 (sobota), a jak ktoś bedzie definitywnie odpadał zastanowimy sie nad innym terminem? Mi pasuje wszystko od 12 włącznie:]
Napisano 31 Styczeń 200619 l mi definitywnie nie pasuje 11-12 i wczesniej, pozniej no moze byc, chociaz obstaje przy 18
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor z tą sondą to było tak jak zawsze :) kannu następnym razem zrobimy audiotele :] maras: wstępnie propnuję na 18. ogólnie to sie małe zamieszanie porobiło :D [Leru bądź wieczorkiem na GG, plis :) ] Pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 200619 l a no i kazda niedziela odpada bo mam ponad 200km do przejechania :/ lol, Leru: wspomnij ile ty masz :)
Napisano 1 Luty 200619 l Autor więc powiem tak: NIEDZIELA TOTOALNIE ODPADA. POZOSTAJE NAM TYLKO SOBOTA. piątek też odpada, bo niektórzy pracują a niektórzy mają 200km do przejechania :] pozostaje nam tylko sobota. więc prosiłbym o uwzględnienie tego w sowich planach dojazdowych.
Napisano 1 Luty 200619 l no dobra :) leru ma cos kolo 600, no ale ja chyba stoje zaraz za nim :D ja to mowilem w ogolnym kontekscie ze wiekszasc co tam bedzie ma calkiem blisko ;)
Napisano 2 Luty 200619 l Autor Tak więc po zamknięciu sondy pomimo trudów i bolów, V Meeting we Wrocławiu odbędzie się... 18.02.2006 o godz: 18.00 na rynku pod pręgierzem Zapraszamy :)
Napisano 2 Luty 200619 l I to mi pasuje, akurat juz bedzie po sesji, takze ja bende raczej na 100% o ile nie pojada w sina dal .....PEWNIE znowu cos rozwale albo popsuje, taka juz jest ma niedola
Napisano 2 Luty 200619 l Autor sutken :D Tweety co ty mi tu insynuujesz? :D :D Barcisz: wstepnie tak, ale możliwe, że będę musiał wcześniej wypaść na miasto i dojdę już na miejsce. Oko: przypilnujemy cię :D
Napisano 2 Luty 200619 l no jak miło, akurat nie wypada mi wtedy zjazd na uczelni, superos. Potwierdzam przybycie :]
Napisano 2 Luty 200619 l Autor Vorek: potwierdzam potwierdzenie przybycia :] Btw: kto rezerwuje knajpę? [+] rezerwuj Mleczarnię, fajnie było :]
Napisano 2 Luty 200619 l ok, 18 dobry jest:D będę na 90% może nawet 91%, aha mleczarnia dobra, nie jest za głośno:)
Napisano 2 Luty 200619 l Autor Uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek Barcisz razor rowr Leru krzyhh maras mkk3a (??) Salvator (??) kannu Knysha (??) MichOO Kris_R (??) eax Super_OkO Badyl Pozostało 16 dni do meetingu... :) Pozdrawiam
Napisano 2 Luty 200619 l Przy mnie znaki zapytania prosze dac - dzisiaj zagajam ze starszymi i wykonam telefon do ciotki ;>
Napisano 2 Luty 200619 l mnie wypiszcie, 18.02 tak jak mówiłem mam zajęty :) mam jedną z najważniejszych imprez w tym sezonie ;]
Napisano 6 Luty 200619 l Autor Uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek Barcisz razor rowr Leru krzyhh maras mkk3a (??) kannu Knysha (??) MichOO Kris_R (??) eax Super_OkO Badyl Pozostało 13 dni do meetingu... :) Pozdrawiam [PS] Salv: x] Vorek: jak tam z rezerwacją? :] Knysha: jak z rodzicami? dasz radę dojechać?
Napisano 6 Luty 200619 l Salv: x] hyhyhy :D Pozostało 13 dni do meetingu... :)[/center] no to to chyba nie jest szczesliwa liczba wiec niech ten dzien minie.....
Napisano 6 Luty 200619 l Autor Uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek rowr Leru asblaze & Paweł Lipka (special guest) kannu Super_OkO razor Badyl Barcisz maras mkk3a (??) MichOO krzyhh Knysha (??) Kris_R (??) eax Pozostało 12+1 dni do meetingu... ;) Pozdrawiam [PS] nielot: a co z tobą? wpadniesz na zlocik? :> [+] może być? :P
Napisano 6 Luty 200619 l HMMM no nie podoba mi sie to ze jestem przed przed ostatni na liscie, wolal bym byc na jakims wyzszym miejscu
Napisano 6 Luty 200619 l tweety--> hehe dobre z tym odliczaniem do zlotu :D a jesli chodzi o mnie to nic nie mowie jak bedzie czas to wpadne, wiem gdzie i kiedy..... ;)
Napisano 6 Luty 200619 l tweety - dojechac to nie problem (wlasne auto, pociag, autobus, rower ;]), gorzej z noclegiem ;]
Napisano 6 Luty 200619 l Autor i wykonam telefon do ciotki ;> myślałem, że ciotka we wrocku mieszka ;]
Napisano 6 Luty 200619 l tweety - ustal alfabetcznie ;) bedzie sprawiedliwie ;p, bylem trzeci a teraz....:)
Napisano 6 Luty 200619 l dzizas, ale Wy macie problemy... Co do rezerwacji to będzie będzie, jeszcze trochę czasu zostało :) Pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200619 l Autor na przód idą zasłużeni stażem zlotowym (magiczna trójka najstarszych zlotowiczów), potem najważniejsi tego forum (Herr Modderathor wraz z winnerem z Bitwy oraz naczelnym animatorem).i tak jesteś w niezgorszej pozycji zaraz po Badylku :] Ostatecznie uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek rowr Leru asblaze & Paweł Lipka (special guest) kannu Super_OkO razor Badyl Barcisz maras mkk3a (??) MichOO krzyhh Knysha (??) Kris_R (??) eax Pozostało 14-1 dni do meetingu... ;) Pozdrawiam [+] wiecej poprawek w kolejności nie będzie :P
Napisano 6 Luty 200619 l tweety--> hahaha lepiej nie dawaj jakis trudnych zadan mat. bo ktos zle obliczy i przyjdzie na zlot np. z pol roku :D ps. no no jaka elita sie szykuje.....
Napisano 6 Luty 200619 l Autor nielot specjalnie dla ciebie :D Ile dni zostało do Zlotu we Wrocławiu? {+] nielot: nie rozwiązałeś! na pewno sprawdziłeś w odpiwedziach na końcu podręcznika! :D
Napisano 6 Luty 200619 l myślałem, że ciotka we wrocku mieszka ;] Mieszka, mieszka, ale nie bede jej trul - kolezanka na 100% moze mnie przenocowac hmmm ;]. EDIT: Browar 19:51:27 bo mam nowine dla ciebie kaczo robi 18-nastke 17 czyli jak mozna szybko i zwiezle policzyc za 11 dni No to pajechane... ^@&$%! Moj udzial w zlocie stoi teraz pod wielkim znakiem zapytania ;F
Napisano 6 Luty 200619 l Autor I ty się zastanawiasz? Nie dość, że spotkasz się NAMI to jeszcze nocka u koleżanki... ;) no chyba że wolisz spędzić noc u kaczo(ra?)... xD Pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200619 l Zastanawiam ;]. Z imprezy wroce ok. 4-5, a zeby dojechac do Wro na 17.30-45, to musialbym wyjechac ok. 7 rano, wiec sobie nie pospie ;]. Spac w autobusie nie chce, bo mnie skroja - sytuacja niezbyt ciekawa jest :]