kannu Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 oo, świetnie. w sumie to juz nam sie robi coraz bardziej ogólnopolski ten zlot :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 mowie, pozniej ma byc w trojmiescie (morze pierwszy raz w zyciu chociaz zobaczycie ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 No to spotkanie 6 proponuje po maturach ustnych (cos kolo 24-26 maja) ;], wtedy sie pojawie na 100% :DDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 ooo a ja znowu automatycznie :) hehe postaram sie tym razem zawitac mam nadzieje ze nic mi nie wypadnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 rowr: wiesz co cię czeka jak się tym razem nie zjawisz? panowie tak patrzę na tą sondę i wychodzi na to, że meetingi w lutym wyjdą co tydzień :D :D zdecydujcie się w końcu! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 panowie tak patrzę na tą sondę i wychodzi na to, że meetingi w lutym wyjdą co tydzień :D :D He he no i dobrze ;> ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 To powinna byc ankieta wielokrotnego wyboru, bo w ten sposób znaleźlibyście termin z największą liczbą głosujących. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 mi tam wszystko jedno jak narazie byle liptonik byl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Ja oddalem glos na najgorszego :( Bo tak w tyle biedaczek byl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 hmm, ale chetnych na niedziele 26, ja nie wiem czy to taki dobry pomysł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 fuck! shit! powinna być sobota zamiast niedzieli i piątek zamiast soboty. ale mi się popiepszyło. sorki za kłopoty. w niedzielę nie ma sensu się meetingować. kac w pracy to niedobra rzecz ;) Do zamknięcia sondy pozostało 26 godzin! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 No właśnie ja tak na początku zinterpretowałem sondę, pomyślałem nawet, że piątki to dobry pomysł. a potem zajrzałem do kalendarza...;) Może umówimy się że daty w sondzie są przesunięte o dzień do tyłu ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Serwus ;) Chyba troche bez sensu jest ta sonda (przynajmniej w pewnej kwestii). Chodzi o to , że powinnismy patrzec jaki termin BEZWZGLĘDNIE komuś nie pasuje. Mi pasuje raczej każdy i nie wiem jak zagłosować żeby nie namieszać – za to są pewnie ludzie, którym odpada jakis weekend a reszte mają wolną. W sumie te zloty mamy już co 2 miesiace – więc często, ale szkoda żeby ktos nie mógł przyjechać :( Pozdawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 dopiszcie mnie :) - mysle ze sie zjawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 kannu ma rację, teraz tochę bez sensu ta sonda bo sie wszystko pomieszalo. Może wstępnie ustalmy na 25 (sobota), a jak ktoś bedzie definitywnie odpadał zastanowimy sie nad innym terminem? Mi pasuje wszystko od 12 włącznie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 mi definitywnie nie pasuje 11-12 i wczesniej, pozniej no moze byc, chociaz obstaje przy 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 z tą sondą to było tak jak zawsze :) kannu następnym razem zrobimy audiotele :] maras: wstępnie propnuję na 18. ogólnie to sie małe zamieszanie porobiło :D [Leru bądź wieczorkiem na GG, plis :) ] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 a no i kazda niedziela odpada bo mam ponad 200km do przejechania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 a no i kazda niedziela odpada bo mam ponad 200km do przejechania :/ lol, Leru: wspomnij ile ty masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 więc powiem tak: NIEDZIELA TOTOALNIE ODPADA. POZOSTAJE NAM TYLKO SOBOTA. piątek też odpada, bo niektórzy pracują a niektórzy mają 200km do przejechania :] pozostaje nam tylko sobota. więc prosiłbym o uwzględnienie tego w sowich planach dojazdowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 no dobra :) leru ma cos kolo 600, no ale ja chyba stoje zaraz za nim :D ja to mowilem w ogolnym kontekscie ze wiekszasc co tam bedzie ma calkiem blisko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Tak więc po zamknięciu sondy pomimo trudów i bolów, V Meeting we Wrocławiu odbędzie się... 18.02.2006 o godz: 18.00 na rynku pod pręgierzem Zapraszamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 I to mi pasuje, akurat juz bedzie po sesji, takze ja bende raczej na 100% o ile nie pojada w sina dal .....PEWNIE znowu cos rozwale albo popsuje, taka juz jest ma niedola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 sutken :D Tweety - ustawka na przystanku ?:) pod wiata :P?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 sutken :D Tweety co ty mi tu insynuujesz? :D :D Barcisz: wstepnie tak, ale możliwe, że będę musiał wcześniej wypaść na miasto i dojdę już na miejsce. Oko: przypilnujemy cię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 no jak miło, akurat nie wypada mi wtedy zjazd na uczelni, superos. Potwierdzam przybycie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Vorek: potwierdzam potwierdzenie przybycia :] Btw: kto rezerwuje knajpę? [+] rezerwuj Mleczarnię, fajnie było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Jeżeli Mleczarnia to mogę zarezerwować, blisko mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 hmm nie wiem jak to bedzie ale moze i ja tez sie pojawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 ok, 18 dobry jest:D będę na 90% może nawet 91%, aha mleczarnia dobra, nie jest za głośno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek Barcisz razor rowr Leru krzyhh maras mkk3a (??) Salvator (??) kannu Knysha (??) MichOO Kris_R (??) eax Super_OkO Badyl Pozostało 16 dni do meetingu... :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Przy mnie znaki zapytania prosze dac - dzisiaj zagajam ze starszymi i wykonam telefon do ciotki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 mnie wypiszcie, 18.02 tak jak mówiłem mam zajęty :) mam jedną z najważniejszych imprez w tym sezonie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 Uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek Barcisz razor rowr Leru krzyhh maras mkk3a (??) kannu Knysha (??) MichOO Kris_R (??) eax Super_OkO Badyl Pozostało 13 dni do meetingu... :) Pozdrawiam [PS] Salv: x] Vorek: jak tam z rezerwacją? :] Knysha: jak z rodzicami? dasz radę dojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Salv: x] hyhyhy :D Pozostało 13 dni do meetingu... :)[/center] no to to chyba nie jest szczesliwa liczba wiec niech ten dzien minie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 jak dam rade to też się stawie... moze wyciągnę Agenta i Pawła Lipke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 Uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek rowr Leru asblaze & Paweł Lipka (special guest) kannu Super_OkO razor Badyl Barcisz maras mkk3a (??) MichOO krzyhh Knysha (??) Kris_R (??) eax Pozostało 12+1 dni do meetingu... ;) Pozdrawiam [PS] nielot: a co z tobą? wpadniesz na zlocik? :> [+] może być? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 HMMM no nie podoba mi sie to ze jestem przed przed ostatni na liscie, wolal bym byc na jakims wyzszym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 tweety--> hehe dobre z tym odliczaniem do zlotu :D a jesli chodzi o mnie to nic nie mowie jak bedzie czas to wpadne, wiem gdzie i kiedy..... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 tweety - dojechac to nie problem (wlasne auto, pociag, autobus, rower ;]), gorzej z noclegiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 i wykonam telefon do ciotki ;> myślałem, że ciotka we wrocku mieszka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 tweety - ustal alfabetcznie ;) bedzie sprawiedliwie ;p, bylem trzeci a teraz....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 dzizas, ale Wy macie problemy... Co do rezerwacji to będzie będzie, jeszcze trochę czasu zostało :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 na przód idą zasłużeni stażem zlotowym (magiczna trójka najstarszych zlotowiczów), potem najważniejsi tego forum (Herr Modderathor wraz z winnerem z Bitwy oraz naczelnym animatorem).i tak jesteś w niezgorszej pozycji zaraz po Badylku :] Ostatecznie uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek rowr Leru asblaze & Paweł Lipka (special guest) kannu Super_OkO razor Badyl Barcisz maras mkk3a (??) MichOO krzyhh Knysha (??) Kris_R (??) eax Pozostało 14-1 dni do meetingu... ;) Pozdrawiam [+] wiecej poprawek w kolejności nie będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 tweety--> hahaha lepiej nie dawaj jakis trudnych zadan mat. bo ktos zle obliczy i przyjdzie na zlot np. z pol roku :D ps. no no jaka elita sie szykuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 nielot specjalnie dla ciebie :D Ile dni zostało do Zlotu we Wrocławiu? {+] nielot: nie rozwiązałeś! na pewno sprawdziłeś w odpiwedziach na końcu podręcznika! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 z=13 sorki znaczy z=12+1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 myślałem, że ciotka we wrocku mieszka ;] Mieszka, mieszka, ale nie bede jej trul - kolezanka na 100% moze mnie przenocowac hmmm ;]. EDIT: Browar 19:51:27 bo mam nowine dla ciebie kaczo robi 18-nastke 17 czyli jak mozna szybko i zwiezle policzyc za 11 dni No to pajechane... ^@&$%! Moj udzial w zlocie stoi teraz pod wielkim znakiem zapytania ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 I ty się zastanawiasz? Nie dość, że spotkasz się NAMI to jeszcze nocka u koleżanki... ;) no chyba że wolisz spędzić noc u kaczo(ra?)... xD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Zastanawiam ;]. Z imprezy wroce ok. 4-5, a zeby dojechac do Wro na 17.30-45, to musialbym wyjechac ok. 7 rano, wiec sobie nie pospie ;]. Spac w autobusie nie chce, bo mnie skroja - sytuacja niezbyt ciekawa jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi