Gość eax Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 za to ja jestem na koncu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 khe khe :] ktos musi byc kozlem ofiarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 no ale zeby wlasnie ja?? :D lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 to kiedy w koncu jest ten zlot? niby w sondzie wygrywa data 26 ale o ile wiem to jest niedziela i jakos nie chce mi sie wierzyc, że az tyle osob moze w poniedziałek pospać tak długo jak zechcą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=334216&postcount=72 to w końcu będziesz czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Hm.. widzę że figuruję na liście ;) (i nawet nie jestem ostatni Hyhy :) ) Lecz pozostają pewne wątpliwości.. dojechać myślę dojadę.. bo wysiądę przy tablicy „Wrocław” i już (o ile nie zaśpię) ale co dalej ..:) nie znam w ogóle tego miasta.. (czy ewentualnie jechał by też jakiś szaleniec z okolic Bydgoszczy, albo gdzieś na trasie bdg-wro? Bo cholera będę w Wrocławiu za wcześnie.. nie wiem co sam miał bym sam robić… (a panoramę wracławicką już widziałem ;)) ) Kolejna sprawa.. to hm.. nocleg .. czy ktoś mógł by mnie przygarnąć ? (nie zajmuję sporo miejsca mogę spać w kuchni na podłodze ,albo gdziekolwiek byle było ciepło ;) ) Z chęcią wysłucham propozycji ;) ewentualnie piszcie na gg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 no nie wiem czy bede, bo mieszkam na jakims zadupie, ostatnio autobus jest kolo 21 czy 22, a jak mam isc na chate, kiedy impreza zacznie sie rozkręcac, no to jest troche bezsensu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 eeeee przeca sa nocne :D ja mam pociag to kto ma gozej ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 no ja mam gorzej bo do mnie nie jezdzą nocne autobusy :P spacerek z buta też odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 czemu fajnie jest :D zawsze taxa pozostaje :D albo policja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 eeee no jak może być zlot 18 skoro tyle głosów poszło na 26 ;) ? Tu chyba jakieś machlojki się odbywały, poczekajcie no, urząd antykorupcyjny Was dorwie szatany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 muehehehehe. Leru! wtf?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 no to ja się pytam WTF ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 eeee no jak może być zlot 18 skoro tyle głosów poszło na 26 ;) ? Tu chyba jakieś machlojki się odbywały, poczekajcie no, urząd antykorupcyjny Was dorwie szatany! No wlasnie... Kto tu jest glownym szatanem Leru ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 mrok powoli opada na nasz serwis. coraz więcej banów, dziwnych ludzi, sondy pokazują złowróżbne znaki... czyli nic tylko Leru na zlot przyjedzie :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 "I see the end comming, I see the darkness spreading, I see death" ;) Ej ale to 18 ? Serio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 no tak... ta sobota o ile sie nie myle :) 18nastego o 18nastej :) bedzie 18 osob ? zbieg okolicznosci ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Leru: tak. nie masz omamów, ani to nie są te wczorajsze grzybki. Impreza zacznie się 18.02.2006 o 18:00 (jak napisał kolega Barcisz) na wrocławskim rynku pod pręgierzem. Tylko się nie spóźnij!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 ha! zapomnialem napisac, ze teraz na 100% bede... tak wiec mnie oczekujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 misiekhc: witamy w ekipie :) Ostatecznie uaktualniona lista zdecydowanych na wszystko: tweety Vorek rowr Leru misiekhc asblaze & Paweł Lipka (special guest) kannu Super_OkO razor Badyl Barcisz maras mkk3a (??) MichOO krzyhh Knysha (??) Kris_R (??) eax Pozostały ledwie 3 dni do meetingu... ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 kurde :( jestem chory :( nie wiem co z mitingiem :( moze sie pojawie na chwilke :( ... nie wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Barcisz: kuruj się!! zawsze możesz wpaść na grzane winko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 ja jednak tym razem sie nie zjawiem wiec nie wypije z wami mego zdrowia a szkoda. NIestety ale jade odwiedzic swa rodzinna miejscowosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Super_OkO: więc do następnego razu :( Apdejt: tweety Vorek rowr Leru misiekhc asblaze & Paweł Lipka (special guest) kannu razor Badyl Barcisz (??) maras mkk3a (??) MichOO krzyhh Knysha (??) Kris_R (??) eax Pozostały ledwie 2 dni do meetingu... ;) mam też mały problem: albowiem moja Minolta powiedziała Bankowy i leży już 3-ci dzień w serwisie w Wawie. apel o cyfrówkę!! kto ma nawet najbiedniejszą Idioten Camerę niech bierze. im więcej aparatów tym lepiej!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 BTW.. w koncu gdzie idziemy ? Mleczarnia? czy gdzies indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 spoko ja wezmę, ale to naprawdę mydelniczka do kwadratu :D Barcisz - Mleczarnia, dzisiaj robię rezerwację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 jutro ide zobaczyc jak pociagi i moze tez sie zjawie;) tymczasem pytam sie czy ktos z okolic Łodzi jedzie jesli tak niech jutro zagada do mnie na gg bede po 15:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 mnie też niestety można skreślić z listy :( .. to już jutro.. a nic nie zorganizowałem , zwłaszcza kasy... :/ grr może następnym razem .. jak będzie pogoda na spanie w parku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 eheee a ja wpadne na chwile albo dwie :) moze nie na dlugo ale sie doszwendam jutro na 18 pod pregiez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Jest problem Panowie, nie mamy rezerwacji. W Mleczarni się nie dało a w Pracoffni zawołali sobie 60 zł :/ Jak ktoś ma jakieś propozycje to pisać, może jeszcze uda się coś dzisiaj zarezerwować. Jak nie no to trudno, będziemy myśleć potem, już tak bywało ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 przeglądałem teraz ofertówki w sieci: http://wroclaw.pogodzinach.pl/info.php3?id=/3/ARTZAT http://wroclaw.pogodzinach.pl/info.php3?id=/46/REJS http://wroclaw.pogodzinach.pl/info.php3?id=/180/SALVADOR ok. 14 będę starał się dzwonić więc jeśli macie propozycje to szybciutko je składać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 akurat sie tak złożyło ze wczoraj byłem w Salwadorze i nie byo zbyt duzo wolnego miejsca, wiec nie wiem czy jak wbijemy tam w 10-15 osób to sie zmiescimy. ale za to na pewno miejsce bedzie w Intrze (tuz obok) albo Od zmierzchu do świtu (a bardzo fajnie tu jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 ale tweety właśnie chce zrobić rezerwacje żeby miejsce było :) A w zmierzchu jest za głośno i w tym cały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 eeee hemmm jak co to zawsze mozemy wbic do Klawiaturki[dawne nie ma mocnych] heh tam kiedy nie wlazlem zawsze pusto bylo :D hemmm troszke kolorki maja oczojebne no ale co tam :D jak co to Mac Donald nam pozostaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 hehe. nie ma to jak stary dobry Mac ;) :D no to przedryndam do Salvatora. jak nie będzie miejsc to do Rejsu a jeśli nie to zostaje nam "Intro" jak pisze mkk3a. Zmierzch odpada: dobre na rockowe ryki z kuflem w łapie a nie na kulturalne "artystyczne" rozmowy :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Jest jeszcze jeden fajny klubik: coolturka. Niestety nie moglem znaleźć namiarów dokładnych, może Tobie się uda :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 wee cooltorka taka sobie wsumie maja podziemia....hemmm moze i tam fajnie ale drogo jak diabli...chyba ze sie cos zmienilo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 przedryndałem do Salvatora (nie usera tylko do PUBu ;) ) ale chyba jest za wcześnie - automatyczny Pan powiadomił mnie o możliwości recordingu mojego voice'a :] co do Coolturki: Nocą potańczyć przy Davidzie Bowie, Kurcie Cobainie, Rodzie Stewarcie, Lenny Kravitzu, U2 czy Queen. W dzień przekąsić ciastko czy kanapkę i obejrzeć wiadomości albo mecz. Jest to lokal dla tych, którym nie odpowiadają inne miejsca. Którzy lubią dobrą muzykę, ale za ciężką muzą do tupania nie przepadają. Coolturka spodziewa się przede wszystkim gości od 25. lat wzwyż. Didżeje puszczają łagodniejszy rock z ukłonem w stronę popu. Bawić można się na dwóch poziomach - na kawiarniano-barowym parterze i w mrocznych ceglanych podziemiach. Dla posiadaczy kart klubowych 10 % rabatu na zakup wszystkich produktów z wyłączeniem produktów tytoniowych. pt 9.00 - ... so 11.00 - ... nd 11.00 - 2.00 ul. Odrzańska 6 poszukiwanie nr telefonu w toku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 heh mam gdzies do wlasciciela i do kelnerek dlatego sie boje tego miejsca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 zadzwoniłem do Salvatora i usłyszałem jak pewna młoda osóbka porcelanowym głosikiem wypowiedziała: "Cena za rezerwację to 30 zł od osoby." Dalej nie pamiętam bo pociemniało mi w oczach... wybełkotałem tylko "da svidania"... Co powiecie na Gumową Różę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 no to jeszcze lepiej niż w Pracoffni. Bannerek już wycięty teraz trzeba tylko nakleić na folię i będzie git :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 zadzwoniłem do Rejsu: właściciel nieosiągalny, Mleczarnia ma jakiś tam festival, ARTZT nie odpowiada :( Gumowa róża NIE MA TELEFONU!! normalnie średniowiecze :/ po pracy pojadę zrobić rezerwację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 zadzwoniłem do Salvatora i usłyszałem jak pewna młoda osóbka porcelanowym głosikiem wypowiedziała: "Cena za rezerwację to 30 zł od osoby." Dalej nie pamiętam bo pociemniało mi w oczach... wybełkotałem tylko "da svidania"... nie no myslalem ze spadne z krzesła jak to przeczytalem :D:D:D A w zmierzchu jest za głośno i w tym cały problem w Zmierzch za głośno? no nie wiem... wiadomo, trzeba troche głosniej mowic, niz z zwykle, ale nie trzeba krzyczec komus do ucha aby ta osoba zrozumiala co mowie. spokojnie przy stole sie siedzi i jest luzik. no i jest swietny bump na starych poniszczonych cegłach na scianach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Jutro zlot (odkrywcza myśl) więc mała prośba. Jeżeli komuś w ostatniej chwili coś wypadnie albo się zgubi i nie będzie mógł nas znaleźć, lub zdarzy się cokolwiek innego co miało by wpływ na zlot dzwońcie na moją komórkę : 696 368 576 Żeby potem nie było żadnych niespodzianek :) mały making-of... Wypatrujcie nas :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Dopiszcie mnie tez do listy jak sie jeszcze da. Ja tez chetnie wpadne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Vorek - respect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Mój pałac śmiesz nazywać kanciapą ? Ja Ci daaaam ;] Mekka...no wiesz, ja naprawdę nie lubię nie słyszeć własnych myśli Start o godzinie 18:00 pod pręgierzem. maras - dzieki ;) etyr11 - nikt nie zabrania :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 vorek: nice nice :) a więc to jest ten monitorek? nice nice :D rezerwacja w Gumowej Róży będzie zrobiona jutro. czeka mnie pracowity dzień :) pozdrawiam i do zobaczyska na zlocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Gumowa róża, superos - bardzo miły klubik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 hehehe tam pierwszy raz zobaczylem moja najlepsza kumpele w krutkich wlosach bylem w szoku przez.... eeeeeee do dzisiaj jestem i nie moge jej tego wybaczyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi