nielot007 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Witam!! pobawilem sie troche swiatlem i wydaje mi sie ze glowa jest lepiej oswietlona tylko cos tlo i podloze zle wygladaja jakby glowa byla doklejona do tla (fotomontarz) ;) takie mam odczucia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 no tak wyglada bo cieni nie widać :P a pozatym ty masz podłoge i tło osobno ? Bo ja se zrobiłem tak jako jedną całośc takie zawinięte :P możesz też tak pokonbinować bo to fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 nielot - a nie próbowałeś się bardziej pobawić natężeniem i barwą światła ? Kombinacją chłodnej i ciepłej kolorystyki ? Spróbuj, myślę że nada to pracy więcej realizmu i plastyki bo teraz jest bardzo płasko. Mam wrażeine że nie używasz decay: inverse square, też spróbuj :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 wizz-->nie mam podloge i tlo jako calosc tzw zrobilem spline lathe (czy cos w tym stylu) i wyszlo takie pol okragle (jak w studiach) :) vorek--> natezeniem sie nie bawilem barwa tak :) i mam ustawione decay: inverse square hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 No no wlaśnie o to mi chodziło nielot ;) tylko coś bardzo ostre to przejście :> ps. nudno tu cos :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 ps. nudno tu cos :P jak nic nie wrzucasz to jak ma byc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Witam!! to jest moj finish nie wiem czy dobrze czy zle jako tako moze byc liczy sie model a jak tak bede przedluzal skonczenie z dnia na dzien to nigdy nie skoncze wiec jak cos to mozemy robic sonde :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 no dobra, ja tez juz w zasadzie koncze. poprawie tylko mapowanie tex i musze walnąć końcowy renderek. jak dla mnie to sonda juz moze byc jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 mkk3a no to spoko teraz trzeba poczekac na reszte :) a tutaj siateczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Tak no to ja tez w sumie skończyłem ;p nic nie poprawiałem, zobaczymy co z tego będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Słuchajcie będziemy kończyć tą zabawe ! Kto skończył to spoko niech da tylko znać że koniec i link do pracki a jak ktoś nie skończył też niech pisze to może zaczekamy. Do jutra wieczorem macie czas aby oddać pracke kto tam jeszcze chce render poprawić niech poprawia. Ewentualnie na specjalne życzenie mozemy poczkać wiecej ale mam nadzieje ze nikt taki sie nie trafi. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 no dobra, to moze juz finalny render. w sumie juz nie chce mi sie za bardzo poprawiać. no ale cóz - sami ocencie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 bardzo ładne rendery mkk3a bardzo ładnie jedyna rzecz która mi się nie podoba to rozmazana tekstura na czubku głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 TAk mkk3a render troche ciemny miejscami ( koło oczu ) ale sam mam podobnie, texturka faktycznie razi na tym czubku ( nie ma to jak proceduralne texy w LW :) Reszta ujdzie. Macie tu mój link do pracki -> -> http://www.mistrz.jawnet.pl/graf3d/head+bump.jpg ps1. mkk3a to założysz sonde ? :) bo ja nie umiem :P ps2. Słuchać kto nie dał finalnej siateczki to bardzo prosze je tu zamieścić :) bede pisał na gg do was ale jak coś dajcie tez tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latarnik Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 A ja wrzucam moja pogieta glowe, ktora wyglada jak wyglada. :P dzieki ze zmotywowaliscie mnie zeby skonczyc jakis model :D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 no to teraz niech ktos zalozy sonde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 no nie tak szybko bo ja jeszcze musze wyrenderowac. do wieczora na pewno skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Szczęście, że w pore przeczytałem wiadomość na gg od Wizza :D Tak bym znowu nie zdążył :P Finał: http://ru178.internetdsl.tpnet.pl/~chris/posag2.jpg Siatka: http://ru178.internetdsl.tpnet.pl/~chris/posagwire.jpg Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 No chris thx :) Myśle że dziś mkk3a juz założy sonde :> Pozdrawiam i do zobaczenia w kolejnych minibitwach ;p cya! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 ja tez daje :) jakby mnie nie bylo to wrzuccie moja prace do sondy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 WYDARZENIE NIE BYLE JAKIE, WIĘC NIE CZEPIAJCIE SIE CAPSLOCKA ITP. :P (a pisze w imieniu Wizza bo on sie wstydzi :) ) CZAS NA SKŁADANIE JUŻ MINĄŁ W ZWIĄZKU Z TYM ZOSTAŁA ZAŁOŻONO SONDA I TAM MOŻECIE GŁOSOWAĆ NA NAJLEPSZE WASZYM ZDANIEM PRACE NO TO ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA. NIECH ZWYCIĘŻY NAJLEPSZY - CZYLI JA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi