Napisano 2 Marzec 200619 l Autor [...]voice - lame mp3 48khz 128 kbps[...] napisalem przeciez w jakiej jakosci bedzie kompresowany dzwiek, wiadomo ze nie bedzie super czysty niestety bo to domowy mikrofon ale komentarz bedzie dosc dokladny z omowieniem opcji etc :)
Napisano 2 Marzec 200619 l czy mozna juz zamawiać? :) jestem zainteresowany:) ( ile bedzie kosztowac i dlaczego tak drogo?)
Napisano 2 Marzec 200619 l serwusik :) Trzymam kciuki za ten projekt :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 2 Marzec 200619 l no to trza czekać, do końca bitwy i pewnie jeszcze troche, ale chyba warto ;) KLICEK jedno pytanko: czy jest już dokładna cena? czy jeszcze nie? bo nie wiem ile pieniążków mam ciułać ;) pozdro
Napisano 2 Marzec 200619 l Powodzenia życze :) Kupie chociazby dla wsparcia, a i przy okazji moze sie czegos naucze ;)
Napisano 3 Marzec 200619 l Autor Dzieki chlopaki za wsparcie i motywacje az sie chce pracowac i meczyc to wszystko pchajac do przodu :) Co do ceny prawdopodobnie bedzie mniej niz 100 zl za cd cos w granicach 50 moze troche wiecej, napewno beda 2 ceny za osobne cd bedzie troche wyzsza niz za caly pierwszy komplet :) Komplet okolo 150-200 zl (3cd dvd), ale to narazie czysta hipoteza pradopodonie bedzie taniej, postaramy sie zeby bylo tanio i dla kazdego :) Jeszcze mamy male problemy organizacyjne ale z tym sie szybko uwieniemy :) dzieki jeszcze raz za wsparcie i pozdrawiam :)
Napisano 23 Październik 200618 l no najwidoczniej, ale klicor wydał juz kilka fajnych tutkow za free wiec sciągaj i modeluj.
Napisano 23 Październik 200618 l gdzie mozna zdobyc te tutki, chetnie bym je zakupil i chcialem sie dowiedziec czy jest pokazane modelowanie od podstaw wnetrza wraz z materialami i oswietleniem.:)
Napisano 23 Październik 200618 l Mysle, ze pomysl jest niezly. Cena jest niewielka jesli mamy do czynienia z jednokrotnym zakupem plyty, ale jesli chce sie kupowac regularnie, to jest zdecydowanie za wysoka (bolalo wykladanie sporej kasy na kilka plytek everow zakupionych jednokrotnie). Mysle, ze kompleciki bylyby rozsadnym rozwiazaniem - wtedy cena bylaby przystepniejsza. Mam nadzieje, ze jednak cos sie z tym ruszy.
Napisano 28 Październik 200618 l a na emulu bedzie mozna ściągnąć? ;) ..., ... a na serio to ciągle czekamy! i liczymy ze cos z tego bedzie:D pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200618 l moze sie klicek albo jaras wypowie?? czy dalej mamy czekac :) czy jednak sobie odposcili bo napewno bym kupil gdyz uwielbiam tutki a tu taka gradka... :) pozdro
Napisano 29 Październik 200618 l na razie nie wiadomo jak to ugryźć od strony formalnej. To co zamierzamy zrobić jest bardzo sporym przedsięwzięciem które ma pokazać dokładnie wszystkie etapy tworzenia dużych scen od A do Z + wszysstkie modele i textury - i biorąc pod uwagę ogrom pracy jaką w to trzeba włożyć musi się to przekładać na koszt takiej płytki. Jak na razie sobie nagrywamy. Niebawem jeden z nich zostanie udostępniony za free. pozdrawiam
Napisano 2 Listopad 200618 l chcialbym powiedziec, ze wiekszosc forum 3ma za was kciuki (wlaczajac mnie)!!! czekamy cierpliwie ... i nie mozemy sie doczekac :D pracujcie chlopaki, na pewno sie oplaci, ja przynajmniej deklaruje chec zakupu zdecydowanie. powodzenia!
Napisano 2 Listopad 200618 l Jak na razie sobie nagrywamy. Niebawem jeden z nich zostanie udostępniony za free. pozdrawiam 0_o wow... A myślałem że pomysł upadł :) Czekam z niecierpliwością :)