vision3d Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Witam. Jeden z ostatnich skonczonych modeli. Czas modellingu i tesxturowania okolo 5 dni. Do renderingu uzylem Brazila plus drobny retusz w Photoshopie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Niezła bryka. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 SUper. graty. Pokaż siateczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 dorzucam renderek samych hamulcow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 ... i siateczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 O Shit :) niezły niezły no model pr0 niesamowity :O renderek troche przepalony tak na masce no ale wypas. Opony pierwsza klasa, wogóle brak słów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Super. Model jest niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Swietne...! Jaką metodą modelujesz? Poly modeling? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niestrzelaj Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 LUDZIE !!! PRZESTAŃCIE ZAMIESZCZAĆ ZDJĘCIA SAMOCHODÓW I PISAĆ, ŻE TO NIBY RENDERY :P megawypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrw1980 Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 no no niezła bryka...nic tylko długa prosta i gaz do dechy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 no model jak zwykle pro choc troche krzywy jest :) np. na drzwiach a dokladnie to rowki wokol drzwi :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Swietny model i podobają mi sie zaciski..... render tez jest niezły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 model bardzo ładny, tekstury i render również, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 render możnaby jeszcze poprawić a reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 gratki, naprawde fajne, niedługo będę nadrabiał zaległości w dziedzinie 3D (Kupuje kompa) i jak zrobie coś na tym poziomie to uznam że już nadrobiłem. Pozdrooffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 fajnie...nawet to niebieskie studio ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 model bardzo ładny ale render bleee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 pokaz jeszcze jakies inne ujecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 bardzo ładnie pokaż jeszcze inne ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Fajne zaciski i tarcze! :) Model tez super fajny!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 fajnie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Czemu renderowales akurat Brazilem? Bo tak popadlo czy masz jakies bardziej fundametnalne przkonania? Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 dzięki za wszystkie komentarze, po weekendzie postaram sie cos jeszcze wyrenderowac i tu wrzucic. A wracajac od ostatniego pytania... dlaczego Brazil? Hmm kwestia przyzwyczajenia chyba bo testuje go juz od pierwszych jego wersji i jakos tak mi zostalo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YessMasster Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 bardzo ładnie '5' się należy :D zdecydowanie lepszy niż moja Mazda MX-5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Raczej 6- :) bo nie można być idealnym :] Chociaż... Patrząc na ten model.... i to, że zrobiłeś to w 5 dni!!! o Kulfa... NO gratulacje ;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 probowalem zrobic kiedys to BMW ale zatrzymalem sie na tym... zgieciu? kolo znaczka BMW po bokach... :) pokazalbys mi jakies ujecie jak to zrobiles? (siateczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 siateczke postaram sie wstawic jutro... Tymczasem podsylam kolejny render z malymi zmianami kolorystycznymi. Jutro tez wrzuce jakis render z tylu autka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Czarny - mniam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 No przy modelingu to siedziałeś dużo. Mnie to interesuje sposób oswietlenia sceny. Możesz podać jak oświetlałeś model oraz pokaż jakie było otoczenie (taki rzut z zewnętrznej kamery. Scena 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 i obiecana siateczka. Duzo nie zobaczysz bo posluzylem sie boleanem i efekt koncowy nie jest juz edytowalna siatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 i jeszcze dwa renderki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 No no no :) To sie mi podoba :) Ładnie sie wybroniles z tym elementem ocznego kierunkowskazu ze znaczkiem BMW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 dorzucam renderek samych hamulcow... hamulce sa SUPER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 brakuje wlewu paliwa, poza tym swiatla takie plastikowe jakies, jak od resoraka, ale jak na 5 dni to i tak ladnie. pozdrawiam oltarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 model super ale ja bym pokombinował wyrenderować tą fure na jakimś tle.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 miodzio człowieku. chcemy więcej takich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 betka wyszła super! lakier ekstra i wogóle render mi się podoba :) tylko zastanawia mnie czy ten model ma właśnie taki grill? bynajmniej nie podoba mi się. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Nice.... pikności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 fura cud. hamulce miodzio, praca gites. rób tak dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Kurde .. robie też właśnie ten model i NURBS.. Robie to jako moją pierwsza prace w Maya i pierwszą "dużą".. no i jak widzę Twoją pracę i patrzę na swoją to mi sie odechciewa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi