Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jeden z ostatnich skonczonych modeli. Czas modellingu i tesxturowania okolo 5 dni. Do renderingu uzylem Brazila plus drobny retusz w Photoshopie. Pozdrawiam.

bmw-z4-high1024x768.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O Shit :) niezły niezły no model pr0 niesamowity :O renderek troche przepalony tak na masce no ale wypas. Opony pierwsza klasa, wogóle brak słów :D

Napisano

gratki, naprawde fajne, niedługo będę nadrabiał zaległości w dziedzinie 3D (Kupuje kompa) i jak zrobie coś na tym poziomie to uznam że już nadrobiłem.

Pozdrooffka

Napisano

dzięki za wszystkie komentarze, po weekendzie postaram sie cos jeszcze wyrenderowac i tu wrzucic. A wracajac od ostatniego pytania... dlaczego Brazil? Hmm kwestia przyzwyczajenia chyba bo testuje go juz od pierwszych jego wersji i jakos tak mi zostalo;)

Napisano

Raczej 6- :) bo nie można być idealnym :] Chociaż... Patrząc na ten model.... i to, że zrobiłeś to w 5 dni!!! o Kulfa... NO gratulacje ;) Pozdro.

Napisano

probowalem zrobic kiedys to BMW ale zatrzymalem sie na tym... zgieciu? kolo znaczka BMW po bokach... :) pokazalbys mi jakies ujecie jak to zrobiles? (siateczka)

Napisano

siateczke postaram sie wstawic jutro... Tymczasem podsylam kolejny render z malymi zmianami kolorystycznymi. Jutro tez wrzuce jakis render z tylu autka...

bmw-z4-high1024x7682-2.jpg

Gość Savoy
Napisano

No przy modelingu to siedziałeś dużo.

Mnie to interesuje sposób oswietlenia sceny.

Możesz podać jak oświetlałeś model oraz pokaż jakie było otoczenie (taki rzut z zewnętrznej kamery.

Scena 5/5

Napisano

brakuje wlewu paliwa, poza tym swiatla takie plastikowe jakies, jak od resoraka, ale jak na 5 dni to i tak ladnie.

pozdrawiam

oltarz

Napisano

betka wyszła super! lakier ekstra i wogóle render mi się podoba :)

tylko zastanawia mnie czy ten model ma właśnie taki grill? bynajmniej nie podoba mi się.

pozdro

Napisano

Kurde .. robie też właśnie ten model i NURBS.. Robie to jako moją pierwsza prace w Maya i pierwszą "dużą".. no i jak widzę Twoją pracę i patrzę na swoją to mi sie odechciewa.....

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności