Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Proszę o opinie, co poprawić a co jest OK.....tylko błagam nie piszcie "popraw wszystko" :)

pokoik_01_test.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
nie wiem jak u innych ale u mnie baardzo ciemno :/

Ech...czyżby mi gamma padła ?;/

Napisano

widac ze sa meble ale sa niedosc ze czarne to w cieniu, i nie mozna zobaczyc jaki jest model

Napisano

"popraw wszystko" :) a tak na serio to ladne to soc w wazonach, tylko nadaj temu kolor patyków, i ladny ten lew, a reszta niezabardzo. U mnie wszystko widac, ktos ma cos wrong.

Napisano

Lekka Koreka i wszyscy Widzą :))

pokoik01testfalcomcorrected9ex.jpg

Fajne Fajne... ładne... Tylko obiekty może zbytnio Kontrastowe, i nie widać by było GI (o ile wogole jest...) ale ogółem bardzo ładnie :))

Napisano

no teraz wszystko widać :)

wazon z gałęziami nie mają materiałow, nawet ładnie wyszła skóra.

Napisano
nawet ładnie wyszła skóra.

Właśnie skóra wyszła najgorzej...miejscami dziwnie poprawna a miejscami odbija otoczenie niczym lustro.

Pozdrawiam.

Napisano

hm drugi render za jasny jak dla mnie ale to chyba wina monitora bo juzkiedysmnie tu zjechali za zbyt ciemne prace :)

wizualka prosta ale ładna. Światła jak dla mnie nei teges i materiały chyba też do dopracowania..

Napisano

scenka srednio mi sie podoba, render cos dziwny, no i materiały, skora wszystko odbija a wazon nie ma shaderku, nie mowiac o tych gałeziach ;)

Pozdr i powodzenia

Napisano

chveti, porównując skóre do innych materiałów z tej sceny to nie wiem czy wyszła najgorzej, wystarczy popatrzeca na texture kafelek lub na tapete.