Napisano 4 Luty 200619 l Proszę o opinie, co poprawić a co jest OK.....tylko błagam nie piszcie "popraw wszystko" :)
Napisano 4 Luty 200619 l Autor nie wiem jak u innych ale u mnie baardzo ciemno :/ Ech...czyżby mi gamma padła ?;/
Napisano 4 Luty 200619 l widac ze sa meble ale sa niedosc ze czarne to w cieniu, i nie mozna zobaczyc jaki jest model
Napisano 4 Luty 200619 l "popraw wszystko" :) a tak na serio to ladne to soc w wazonach, tylko nadaj temu kolor patyków, i ladny ten lew, a reszta niezabardzo. U mnie wszystko widac, ktos ma cos wrong.
Napisano 4 Luty 200619 l Lekka Koreka i wszyscy Widzą :)) Fajne Fajne... ładne... Tylko obiekty może zbytnio Kontrastowe, i nie widać by było GI (o ile wogole jest...) ale ogółem bardzo ładnie :))
Napisano 4 Luty 200619 l no teraz wszystko widać :) wazon z gałęziami nie mają materiałow, nawet ładnie wyszła skóra.
Napisano 4 Luty 200619 l nawet ładnie wyszła skóra. Właśnie skóra wyszła najgorzej...miejscami dziwnie poprawna a miejscami odbija otoczenie niczym lustro. Pozdrawiam.
Napisano 4 Luty 200619 l hm drugi render za jasny jak dla mnie ale to chyba wina monitora bo juzkiedysmnie tu zjechali za zbyt ciemne prace :) wizualka prosta ale ładna. Światła jak dla mnie nei teges i materiały chyba też do dopracowania..
Napisano 4 Luty 200619 l scenka srednio mi sie podoba, render cos dziwny, no i materiały, skora wszystko odbija a wazon nie ma shaderku, nie mowiac o tych gałeziach ;) Pozdr i powodzenia
Napisano 4 Luty 200619 l chveti, porównując skóre do innych materiałów z tej sceny to nie wiem czy wyszła najgorzej, wystarczy popatrzeca na texture kafelek lub na tapete.