Huan Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Proszę o opinie, co poprawić a co jest OK.....tylko błagam nie piszcie "popraw wszystko" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 nie wiem jak u innych ale u mnie baardzo ciemno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huan Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 nie wiem jak u innych ale u mnie baardzo ciemno :/ Ech...czyżby mi gamma padła ?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 chodzi o to ze widze tylko białą podłoge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huan Napisano 4 Luty 2006 Autor Share Napisano 4 Luty 2006 obaczymy czy reszta wiary tez tak widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 widac ze sa meble ale sa niedosc ze czarne to w cieniu, i nie mozna zobaczyc jaki jest model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 "popraw wszystko" :) a tak na serio to ladne to soc w wazonach, tylko nadaj temu kolor patyków, i ladny ten lew, a reszta niezabardzo. U mnie wszystko widac, ktos ma cos wrong. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Lekka Koreka i wszyscy Widzą :)) Fajne Fajne... ładne... Tylko obiekty może zbytnio Kontrastowe, i nie widać by było GI (o ile wogole jest...) ale ogółem bardzo ładnie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 no teraz wszystko widać :) wazon z gałęziami nie mają materiałow, nawet ładnie wyszła skóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 nawet ładnie wyszła skóra. Właśnie skóra wyszła najgorzej...miejscami dziwnie poprawna a miejscami odbija otoczenie niczym lustro. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 hm drugi render za jasny jak dla mnie ale to chyba wina monitora bo juzkiedysmnie tu zjechali za zbyt ciemne prace :) wizualka prosta ale ładna. Światła jak dla mnie nei teges i materiały chyba też do dopracowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 scenka srednio mi sie podoba, render cos dziwny, no i materiały, skora wszystko odbija a wazon nie ma shaderku, nie mowiac o tych gałeziach ;) Pozdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 chveti, porównując skóre do innych materiałów z tej sceny to nie wiem czy wyszła najgorzej, wystarczy popatrzeca na texture kafelek lub na tapete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 po prostu nie jest realistyczny render wszystko sie odcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Trochę skromnie ale lew mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi