MaGuu Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Mebel: Łorginalnie rozwiązane uchwyty od...szuflad(?). Nózki imo za wysokie:] Mebel fajniutki, prosty ale, ale nie boxowaty (jak moje:P) a to się ceni :D Fajnośc widze :] Acha no i podaj wymiary :D Prezentacja: Co się dzieje ze betonem po prawej stronie? - Jakos pod skos idzie....
Maceo Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Bomba scena.. Mebel kojarzy mi się z firmą apple. Jako szafa całkiem spoko i nieźle, ale nie podobają mi się te szafeczki małe. Nie wiem czy nie miałoby to lepszego charakteru jakby te nogi były bardzo krótsze
Touch Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Zrobiłeś tą scenkę specjalnie, żeby pokazać meble?:D Nieźle, fajna szafeczka, tylko nóżki trochę za wysokie jak już MaGuu zauważył;]
RA Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 Ano, scenka dla mebli. :) No i jeszcze sofa będzie za pare dni. Dziękuje za komentarze. :)
Ryjas Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 ja bym zrobil bez nóżek. A i no troch emi sie kojarzy z zabudowa kuchenną... te rączki uchwyty mi si esrednio podobają chyab okrągle bym wolał.. a scenka fajna ale mi to wszystko troche nie pasuje w konwencji
chveti Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 RA - jak zdołałeś przerobić Ipoda shuffle na szafkę ;D Good Work. Ale meble do kuchni - fakt.
SansSerif Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 wyrzuć nogi i dodaj rogi na górze. będzie ciekawsze :)
MaGuu Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Sofa...czyli WhatAtJetNorEatRatherToo ?:D Teraz pytanko, bo jakoś wczesniej tego nie zauwarzyłem, czy góra każdego mebla ma..hmmmm....krawężnik :P:P:P Znaczy taka obramówke?
Lukasz_D Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Druga scena mnie się osobiście bardziej podoba ... :cool:
RA Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 SansSerif MaGuu Dallas17 Dzięki za uwagi, napewno się przydadzą. :)
Marcin Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 RA - calkiem ciekawe wnetrze ci wyszlo ;] meble mi sie nie podobają ale jak wywalisz te rury i okropne lampy to moze byc calkeim ciekawe wnetrze :D
SansSerif Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 takie rogi :) http://img355.imageshack.us/img355/9892/untitled11uk.jpg
RA Napisano 5 Luty 2006 Autor Napisano 5 Luty 2006 A to jednak dobrze myślałem. Ciekawa propozycja. :) Dzięki Marcin.
Touch Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 A nóżki zrób niskie i raczej o przekroju prostokąta...taka sugestia;]
Knysha Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Nie no - Apple produkuje juz meble na podstawie iPodow :DDD? ;) Scenka ciekawa, meble tez :>. Good on You :>
toma Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 jak dla mnie ok, bardzie podoba mi sie komódka, dobre proporcje i podziały, wprowadziłbym dodatkowy kolor, rozwiązanie z uchywatami dobre, ale uważam ze wygodniej gdyby były u góry.
Chris Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Kolejne dzieło, którym się mi nie chwalisz... Brutusie Ty! Mnie się tam podoba, ma ciekawy charakter i wyraźnie czuć Twój już wypracowany styl.. Ale o ile znasz nasze podobieństwo gustów, to wiesz, że i tak bym tego u siebie nie wstawił xD Edit: Dopiero zauważyłem... A jednak... Musiałeś zepsuć :P Co u diabła robią te 2 porozciągane teapoty tam u góry? xD Pozdro!
chveti Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Hehe, to teraz oficjalnie zaprzecz inspiracji Ipodem ; ]
RA Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Zaprzeczam, jeżeli to tak wygląda, to tylko przez moją podświadomośc. :)
miwt Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 mebel sam w sobie mi sie nie podoba..ale jak to gusty...za to bardzo mi sie podoba orginalnosc...wazne ze zrobiles cos czego nie bylo jeszcze:D....no i scenka bardzo fajna:)
Winkiel Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Ja bym te nogi zostawił okrągłe ale bym je pocienił, a ogolnie bardzo mi sie podoba. A! może warto by jedną szafeczkę zrobić w jakimś intensywnym kolorku podobno teraz malinka będzie bardzo modna. Pozdrawiam
hcpiter Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Synthax Przestan do cholery odkopywać stare wątki !! Patrz na date ostatniego postu !
Zbychowaty Napisano 17 Wrzesień 2006 Napisano 17 Wrzesień 2006 Mi sie podobaja, choc przyznam szczerze, ze nie powalaja na kolana.Kwestia gustu. RA w czym rendering? Pozdry:)
RA Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Napisano 17 Wrzesień 2006 To jest vray. Widzę, że ktoś tu liczy na przedwczesną emeryturę. ;)
hipocotam Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Faaaajne, w proporcjach ok, uchwyty w konwencji jak najbardziej ok, tylko te wyoblenia na dole nie przemawiaja do mnie. Ale ja marudna jestem. Nóżki też ok. No i scenka w porzo:)
Touch Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 ...aż mnie przymuliło, kiedy zobaczyłem, jak ktoś się przykłada i ze starannością i zawziętością górnika odkopuje te stare wątki...;) Nie ukrywam, że się lekko zawiodłem, bo myślałem, że coś noweg made by RA zobaczę, a tu klops:(
IWP Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 Przypominamy o zmianie terminu nadsyłania zgłoszeń na Young Design. Czekamy do 25 maja! Liczy się data wpływu do IWP! Do wygrania 20 000 zł! http://www.iwp.com.pl/young_design
Rekomendowane odpowiedzi