Napisano 4 Luty 200619 l Mebel: Łorginalnie rozwiązane uchwyty od...szuflad(?). Nózki imo za wysokie:] Mebel fajniutki, prosty ale, ale nie boxowaty (jak moje:P) a to się ceni :D Fajnośc widze :] Acha no i podaj wymiary :D Prezentacja: Co się dzieje ze betonem po prawej stronie? - Jakos pod skos idzie....
Napisano 4 Luty 200619 l Bomba scena.. Mebel kojarzy mi się z firmą apple. Jako szafa całkiem spoko i nieźle, ale nie podobają mi się te szafeczki małe. Nie wiem czy nie miałoby to lepszego charakteru jakby te nogi były bardzo krótsze
Napisano 4 Luty 200619 l Zrobiłeś tą scenkę specjalnie, żeby pokazać meble?:D Nieźle, fajna szafeczka, tylko nóżki trochę za wysokie jak już MaGuu zauważył;]
Napisano 4 Luty 200619 l Autor Ano, scenka dla mebli. :) No i jeszcze sofa będzie za pare dni. Dziękuje za komentarze. :)
Napisano 4 Luty 200619 l ja bym zrobil bez nóżek. A i no troch emi sie kojarzy z zabudowa kuchenną... te rączki uchwyty mi si esrednio podobają chyab okrągle bym wolał.. a scenka fajna ale mi to wszystko troche nie pasuje w konwencji
Napisano 4 Luty 200619 l RA - jak zdołałeś przerobić Ipoda shuffle na szafkę ;D Good Work. Ale meble do kuchni - fakt.
Napisano 5 Luty 200619 l Sofa...czyli WhatAtJetNorEatRatherToo ?:D Teraz pytanko, bo jakoś wczesniej tego nie zauwarzyłem, czy góra każdego mebla ma..hmmmm....krawężnik :P:P:P Znaczy taka obramówke?
Napisano 5 Luty 200619 l RA - calkiem ciekawe wnetrze ci wyszlo ;] meble mi sie nie podobają ale jak wywalisz te rury i okropne lampy to moze byc calkeim ciekawe wnetrze :D
Napisano 5 Luty 200619 l Nie no - Apple produkuje juz meble na podstawie iPodow :DDD? ;) Scenka ciekawa, meble tez :>. Good on You :>
Napisano 6 Luty 200619 l jak dla mnie ok, bardzie podoba mi sie komódka, dobre proporcje i podziały, wprowadziłbym dodatkowy kolor, rozwiązanie z uchywatami dobre, ale uważam ze wygodniej gdyby były u góry.
Napisano 6 Luty 200619 l Kolejne dzieło, którym się mi nie chwalisz... Brutusie Ty! Mnie się tam podoba, ma ciekawy charakter i wyraźnie czuć Twój już wypracowany styl.. Ale o ile znasz nasze podobieństwo gustów, to wiesz, że i tak bym tego u siebie nie wstawił xD Edit: Dopiero zauważyłem... A jednak... Musiałeś zepsuć :P Co u diabła robią te 2 porozciągane teapoty tam u góry? xD Pozdro!
Napisano 7 Luty 200619 l Autor Zaprzeczam, jeżeli to tak wygląda, to tylko przez moją podświadomośc. :)
Napisano 7 Luty 200619 l mebel sam w sobie mi sie nie podoba..ale jak to gusty...za to bardzo mi sie podoba orginalnosc...wazne ze zrobiles cos czego nie bylo jeszcze:D....no i scenka bardzo fajna:)
Napisano 8 Luty 200619 l Ja bym te nogi zostawił okrągłe ale bym je pocienił, a ogolnie bardzo mi sie podoba. A! może warto by jedną szafeczkę zrobić w jakimś intensywnym kolorku podobno teraz malinka będzie bardzo modna. Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Synthax Przestan do cholery odkopywać stare wątki !! Patrz na date ostatniego postu !
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Mi sie podobaja, choc przyznam szczerze, ze nie powalaja na kolana.Kwestia gustu. RA w czym rendering? Pozdry:)
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor To jest vray. Widzę, że ktoś tu liczy na przedwczesną emeryturę. ;)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Faaaajne, w proporcjach ok, uchwyty w konwencji jak najbardziej ok, tylko te wyoblenia na dole nie przemawiaja do mnie. Ale ja marudna jestem. Nóżki też ok. No i scenka w porzo:)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l ...aż mnie przymuliło, kiedy zobaczyłem, jak ktoś się przykłada i ze starannością i zawziętością górnika odkopuje te stare wątki...;) Nie ukrywam, że się lekko zawiodłem, bo myślałem, że coś noweg made by RA zobaczę, a tu klops:(
Napisano 21 Maj 201212 l Przypominamy o zmianie terminu nadsyłania zgłoszeń na Young Design. Czekamy do 25 maja! Liczy się data wpływu do IWP! Do wygrania 20 000 zł! http://www.iwp.com.pl/young_design