Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tylko nie bijcie po twarzy. ;)

mebel0020pv.jpg

C&C mile widziane. :]

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mebel: Łorginalnie rozwiązane uchwyty od...szuflad(?). Nózki imo za wysokie:] Mebel fajniutki, prosty ale, ale nie boxowaty (jak moje:P) a to się ceni :D Fajnośc widze :] Acha no i podaj wymiary :D

Prezentacja: Co się dzieje ze betonem po prawej stronie? - Jakos pod skos idzie....

Napisano

Bomba scena.. Mebel kojarzy mi się z firmą apple. Jako szafa całkiem spoko i nieźle, ale nie podobają mi się te szafeczki małe. Nie wiem czy nie miałoby to lepszego charakteru jakby te nogi były bardzo krótsze

Napisano

Zrobiłeś tą scenkę specjalnie, żeby pokazać meble?:D Nieźle, fajna szafeczka, tylko nóżki trochę za wysokie jak już MaGuu zauważył;]

Napisano
  • Autor

Ano, scenka dla mebli. :)

No i jeszcze sofa będzie za pare dni.

Dziękuje za komentarze. :)

Napisano

ja bym zrobil bez nóżek.

A i no troch emi sie kojarzy z zabudowa kuchenną...

te rączki uchwyty mi si esrednio podobają chyab okrągle bym wolał.. a scenka fajna ale mi to wszystko troche nie pasuje w konwencji

Napisano

RA - jak zdołałeś przerobić Ipoda shuffle na szafkę ;D

Good Work.

Ale meble do kuchni - fakt.

Napisano

Sofa...czyli WhatAtJetNorEatRatherToo ?:D

Teraz pytanko, bo jakoś wczesniej tego nie zauwarzyłem, czy góra każdego mebla ma..hmmmm....krawężnik :P:P:P Znaczy taka obramówke?

Napisano
  • Autor

SansSerif

MaGuu

Dallas17

Dzięki za uwagi, napewno się przydadzą. :)

Napisano

RA - calkiem ciekawe wnetrze ci wyszlo ;] meble mi sie nie podobają ale jak wywalisz te rury i okropne lampy to moze byc calkeim ciekawe wnetrze :D

Napisano
  • Autor

A to jednak dobrze myślałem. Ciekawa propozycja. :)

Dzięki Marcin.

Napisano

A nóżki zrób niskie i raczej o przekroju prostokąta...taka sugestia;]

Napisano

Nie no - Apple produkuje juz meble na podstawie iPodow :DDD? ;)

Scenka ciekawa, meble tez :>. Good on You :>

Napisano

jak dla mnie ok, bardzie podoba mi sie komódka, dobre proporcje i podziały,

wprowadziłbym dodatkowy kolor,

rozwiązanie z uchywatami dobre, ale uważam ze wygodniej gdyby były u góry.

Napisano

Kolejne dzieło, którym się mi nie chwalisz... Brutusie Ty!

Mnie się tam podoba, ma ciekawy charakter i wyraźnie czuć Twój już wypracowany styl.. Ale o ile znasz nasze podobieństwo gustów, to wiesz, że i tak bym tego u siebie nie wstawił xD

Edit:

Dopiero zauważyłem... A jednak... Musiałeś zepsuć :P Co u diabła robią te 2 porozciągane teapoty tam u góry? xD

Pozdro!

Napisano
  • Autor

Zaprzeczam, jeżeli to tak wygląda, to tylko przez moją podświadomośc. :)

Napisano

mebel sam w sobie mi sie nie podoba..ale jak to gusty...za to bardzo mi sie podoba orginalnosc...wazne ze zrobiles cos czego nie bylo jeszcze:D....no i scenka bardzo fajna:)

Napisano

Ja bym te nogi zostawił okrągłe ale bym je pocienił, a ogolnie bardzo mi sie podoba. A! może warto by jedną szafeczkę zrobić w jakimś intensywnym kolorku podobno teraz malinka będzie bardzo modna.

Pozdrawiam

Napisano

Synthax Przestan do cholery odkopywać stare wątki !! Patrz na date ostatniego postu !

Napisano

Mi sie podobaja, choc przyznam szczerze, ze nie powalaja na kolana.Kwestia gustu. RA w czym rendering? Pozdry:)

Napisano
  • Autor

To jest vray.

Widzę, że ktoś tu liczy na przedwczesną emeryturę. ;)

Napisano

Faaaajne, w proporcjach ok, uchwyty w konwencji jak najbardziej ok, tylko te wyoblenia na dole nie przemawiaja do mnie. Ale ja marudna jestem. Nóżki też ok.

No i scenka w porzo:)

Napisano

...aż mnie przymuliło, kiedy zobaczyłem, jak ktoś się przykłada i ze starannością i zawziętością górnika odkopuje te stare wątki...;) Nie ukrywam, że się lekko zawiodłem, bo myślałem, że coś noweg made by RA zobaczę, a tu klops:(