Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam !

Pierwsza moja propozycja na logo. Trochę skromna :) Piszcie co o tym sądzicie.

Pozdrowionka z Płocka /BARTI

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 5,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajne...ale czegoś mi brakuje...a i ta 3d...spróbuj ją jakoś colorystycznie przekombinować :]

pozdro...

Napisano

jedno z najlepszych jak do tej pory. fajna kolorystyka ale dodaj wersje z czarnym tlem.

Napisano

Fajny pomysl!! Brawa ....narazie jedne z lepszych propozycjii do logo......[piwo]

Napisano

no nie wiem czy az tak super.....ale niezle i ładne :] Podoba mi sie !!!!!

Napisano

Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za.

Napisano

no logo jest git :))[piwo]

taka mala ciekawostka...przyjrzyjcei sie dokladnie temu 3d...i na pewno bdziecie gubic widok perspektywy raz bedzie do przody raz do tylu hehe...fajne zludzenie [piwo]

pzodr

Napisano
Originally posted by leander

Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za.

Podzielam:) Masz racje fajny ten efekt 3D

pozdro

KAIN

Napisano

znaczek 3D rzeczywiście ciekawy - ale typorafia raczej do natychmiastowej wymiany... ale jesteś blisko :)

pozdrawiam [piwo]

Napisano
  • Autor

big thx za uwagi i czekam na dalsze :)

a tymczasem zmianki w samym logo (niewielkie)

piszcie która wersja lepsza.

nowa typografia - wkrótce... [piwo]

Napisano

to sie nazywa naprawde oryginalne logo. Wielkie brawa za pomysl i prostote! Wersja trzecia od gory - 1.1 to TA wlasciwa.

taka moja sugestia :)

pozdr

Napisano
  • Autor

cze all !

po takich postach az chce sie dalej kombinowac nad logo :)

zaraz wychodze z pracy [dresik] i zabieram sie do pracy [spox] nad logiem [piwo] 4 ALL

Pozdrowionka

Napisano
  • Autor

dodałem hasełko :) co wy na to ??

moze macie jakies pomysły co umieścić w tym miejscu.

czcionka na razie tylko po małych zmianach. jakieś sugestie ?

[piwo] 4 ALL

Napisano

użyj bardziej technicznej czcionki... pozatym nie wiem co myśleć o tym rozbłysku....

no a hasło?..... ja jestem na NIE...

pozdrawiam

PS: ale znaczek masz fajowy :)

Napisano
  • Autor

koszulka...

jutro przygotuję wersję z napisami i loga w różnych formach.

thx za wsparcie [piwo]

idę spać [spadówa]

Napisano

no to mi się podoba .. tylko podpis raczej zrobil bym bardziej uniewersalny a mianowicie : Polish community of 3d art makers. Albo cos podobnego :) co do czcionki wydaje mi się ze w wersji pierwszej jakbys zrobil inny kolorek w poziomie napisu max bylo by spox

Napisano

no mi sie podoba chyba będziesz sie liczyć w ostatecznym wyborze

Napisano

bardzo mi się podoba pomysł i samo to logo! Świetnie. Natomiast można coś pokombinować z kolorystyką box\'a ...

Właśnie rozmawiałem z PENdzlem na temat Twojego logotypu. Powiedział ,że leżą niestety literki, w logach dopuszczalne są tylko 2 różne fonty.

Napisano

ja chcę taką koszulkę !! [jupi] ale bardziej mi się podobało to logo z takimi jakby odbłyskami na krawędziach, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :) tak trzymaj [piwo]

Napisano

poprzednia kolorystyka prezentowala sie znacznie lepiej. Wersja z dodanym tekstem (polish costam...) jest doskonala!

- to nie tylko moje prywatne zdanie, ale takze kolegi architekta, ktory ze mna pracuje :)

pozdr

Napisano

powiem tylko jedno. Ta wersja na podkoszulce jest zaje****a.

Napisano

Ten przyciemniony bok sześcianu daj może bez tego białego \'odblasku\'

Napisano

nie ogladalem innych projektow, ale ten jest chyba najblizszy mojemu idealowi

niezle

i ciagle ten boksik z \"3d\" chyba wszyscy mamy jakies skrzywienie na ten temat:)[piwo]

Napisano

hmmm... cały czas moim zdaniem za dużo kolorów... w dodstku jak to pokażesz w postaci mono?... bo geryscale sobie wyobrażam...

...no i znowu szrości :) to będzie temat woda jak widzę...

pozdrawiam [piwo]

Napisano

Pomysł na logo jest super. Jest w nim jednak pewna niekonsekwencja. Mianowicie chodzi o rozwiazanie boxa (3) wzgledem napisu MAX. Box jest w 3 wymiarach a niestety napis w 2. Moze warto było by pokombinowac nad rozwiazaniem tego problemu np. napis umiescic nie z przodu boxa ale ciut glebiej.

jesli chodzi o rozwiazanei kolorystycze mi najbardziej podoba sie wersia niebieska.

Napisano

Hej bowa widze ze za bardzo sie przejmujesz rzecza ktora jest akurat najmniej istotna w przypadku tego konkursu na logo. Chodzi o te szarosci, o ktorych ciagle przypominasz.

Moze i sa z tym takie problemy, podobnie jak z prawidlowym wydrukiem czerwieni na offsecie... Tylko ze to logo nie jest przeznaczone do wydruku wysokonakladowego (offsetowego ) lecz glownie (w 99%) dla mediow wizualnych, co najwyzej Adek moze zechciec sobie wydrukowac wizytowki czy wspomniane koszulki. Ale do tego jest \"sito\", na ktorym mozesz sobie zazyczyc dowolny \"pelny\" kolor z wzornika Pantone Spot. Poza tym istnieja juz \"drukarnie cyfrowe\" gdzie dostarczasz golego TIFFa czy Corelowy (skrzywiony) projekcik w RGB i mozesz sprawdzic wydruk na poczekaniu. Co do ilosci kolorow no fakt 5 kolorow to juz dosc duzo, ale mozna to jeszcze przezyc ale moze faktycznie cos przydaloby sie zredukowac.

Ok teraz wracam do pracy.

pozdro

Marek

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.