barti2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Witam ! Pierwsza moja propozycja na logo. Trochę skromna :) Piszcie co o tym sądzicie. Pozdrowionka z Płocka /BARTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 fajne...ale czegoś mi brakuje...a i ta 3d...spróbuj ją jakoś colorystycznie przekombinować :] pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 jedno z najlepszych jak do tej pory. fajna kolorystyka ale dodaj wersje z czarnym tlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 Thx for comments :) Dzis będę je dopieszczał, także plz w8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 A gdzie jest \".pl\" !!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 mały updacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Fajny pomysl!! Brawa ....narazie jedne z lepszych propozycjii do logo......[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 v. 1.1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 no nie wiem czy az tak super.....ale niezle i ładne :] Podoba mi sie !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 No teraz świetnie! Tym logiem można powalczyć o 1st place :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Bardzo ładnie. Narazie jest to jedna z lepszych propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Hmm... podoba mi się motyw 3D. Można by coś pokombinować z napisem \"max\" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 no logo jest git :))[piwo] taka mala ciekawostka...przyjrzyjcei sie dokladnie temu 3d...i na pewno bdziecie gubic widok perspektywy raz bedzie do przody raz do tylu hehe...fajne zludzenie [piwo] pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Originally posted by leander Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za. Podzielam:) Masz racje fajny ten efekt 3D pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 małe zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Mnie tam pasuje bardziej wersja poprzednia. Ta jest mniaj czytelna...ale ładna ofkors ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 znaczek 3D rzeczywiście ciekawy - ale typorafia raczej do natychmiastowej wymiany... ale jesteś blisko :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 big thx za uwagi i czekam na dalsze :) a tymczasem zmianki w samym logo (niewielkie) piszcie która wersja lepsza. nowa typografia - wkrótce... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Powiem w prost dla mnie to 2 z najelszych prezentowanych tutaj pracek. Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 to sie nazywa naprawde oryginalne logo. Wielkie brawa za pomysl i prostote! Wersja trzecia od gory - 1.1 to TA wlasciwa. taka moja sugestia :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Też jestem za ver.1.1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 cze all ! po takich postach az chce sie dalej kombinowac nad logo :) zaraz wychodze z pracy [dresik] i zabieram sie do pracy [spox] nad logiem [piwo] 4 ALL Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 a takie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 dalej czcionka nie taka.... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 dodałem hasełko :) co wy na to ?? moze macie jakies pomysły co umieścić w tym miejscu. czcionka na razie tylko po małych zmianach. jakieś sugestie ? [piwo] 4 ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 użyj bardziej technicznej czcionki... pozatym nie wiem co myśleć o tym rozbłysku.... no a hasło?..... ja jestem na NIE... pozdrawiam PS: ale znaczek masz fajowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 koszulka... jutro przygotuję wersję z napisami i loga w różnych formach. thx za wsparcie [piwo] idę spać [spadówa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshi Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 no to mi się podoba .. tylko podpis raczej zrobil bym bardziej uniewersalny a mianowicie : Polish community of 3d art makers. Albo cos podobnego :) co do czcionki wydaje mi się ze w wersji pierwszej jakbys zrobil inny kolorek w poziomie napisu max bylo by spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 no mi sie podoba chyba będziesz sie liczyć w ostatecznym wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 bardzo mi się podoba pomysł i samo to logo! Świetnie. Natomiast można coś pokombinować z kolorystyką box\'a ... Właśnie rozmawiałem z PENdzlem na temat Twojego logotypu. Powiedział ,że leżą niestety literki, w logach dopuszczalne są tylko 2 różne fonty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 jesli ma cos pisac to niech pisze to po POLSKU! :mad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Ja bym dał takie hasełko: max3d.pl - i nie ma ch.. we wsi! Dobre, nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 mi pasuje ;] heheh ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 a te literki ?? [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Tak tez wyglada bardzo Fajnie ....... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 ja chcę taką koszulkę !! [jupi] ale bardziej mi się podobało to logo z takimi jakby odbłyskami na krawędziach, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :) tak trzymaj [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Brawo swietne! Prosze o jedna koszulke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 ja tez chce to logo na koszulce !!!!! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 co sądzicie o takiej kolorystyce + mała zmianka literek :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 poprzednia kolorystyka prezentowala sie znacznie lepiej. Wersja z dodanym tekstem (polish costam...) jest doskonala! - to nie tylko moje prywatne zdanie, ale takze kolegi architekta, ktory ze mna pracuje :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 powiem tylko jedno. Ta wersja na podkoszulce jest zaje****a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 special edition 4 MareG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Ten przyciemniony bok sześcianu daj może bez tego białego \'odblasku\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 nie ogladalem innych projektow, ale ten jest chyba najblizszy mojemu idealowi niezle i ciagle ten boksik z \"3d\" chyba wszyscy mamy jakies skrzywienie na ten temat:)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 hmmm... cały czas moim zdaniem za dużo kolorów... w dodstku jak to pokażesz w postaci mono?... bo geryscale sobie wyobrażam... ...no i znowu szrości :) to będzie temat woda jak widzę... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjk Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Pomysł na logo jest super. Jest w nim jednak pewna niekonsekwencja. Mianowicie chodzi o rozwiazanie boxa (3) wzgledem napisu MAX. Box jest w 3 wymiarach a niestety napis w 2. Moze warto było by pokombinowac nad rozwiazaniem tego problemu np. napis umiescic nie z przodu boxa ale ciut glebiej. jesli chodzi o rozwiazanei kolorystycze mi najbardziej podoba sie wersia niebieska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Hej bowa widze ze za bardzo sie przejmujesz rzecza ktora jest akurat najmniej istotna w przypadku tego konkursu na logo. Chodzi o te szarosci, o ktorych ciagle przypominasz. Moze i sa z tym takie problemy, podobnie jak z prawidlowym wydrukiem czerwieni na offsecie... Tylko ze to logo nie jest przeznaczone do wydruku wysokonakladowego (offsetowego ) lecz glownie (w 99%) dla mediow wizualnych, co najwyzej Adek moze zechciec sobie wydrukowac wizytowki czy wspomniane koszulki. Ale do tego jest \"sito\", na ktorym mozesz sobie zazyczyc dowolny \"pelny\" kolor z wzornika Pantone Spot. Poza tym istnieja juz \"drukarnie cyfrowe\" gdzie dostarczasz golego TIFFa czy Corelowy (skrzywiony) projekcik w RGB i mozesz sprawdzic wydruk na poczekaniu. Co do ilosci kolorow no fakt 5 kolorow to juz dosc duzo, ale mozna to jeszcze przezyc ale moze faktycznie cos przydaloby sie zredukowac. Ok teraz wracam do pracy. pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Wersja 1.1 jest najlepsza - w tej ostatniej jako ś dziwny ten napis max.:] Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi