barti2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Witam ! Pierwsza moja propozycja na logo. Trochę skromna :) Piszcie co o tym sądzicie. Pozdrowionka z Płocka /BARTI
Phantom Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 fajne...ale czegoś mi brakuje...a i ta 3d...spróbuj ją jakoś colorystycznie przekombinować :] pozdro...
Nezz Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 jedno z najlepszych jak do tej pory. fajna kolorystyka ale dodaj wersje z czarnym tlem.
barti2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Napisano 2 Sierpień 2003 Thx for comments :) Dzis będę je dopieszczał, także plz w8
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Fajny pomysl!! Brawa ....narazie jedne z lepszych propozycjii do logo......[piwo]
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 no nie wiem czy az tak super.....ale niezle i ładne :] Podoba mi sie !!!!!
El Wieczor Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 No teraz świetnie! Tym logiem można powalczyć o 1st place :D
leander Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za.
adek Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Bardzo ładnie. Narazie jest to jedna z lepszych propozycji.
adek Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Hmm... podoba mi się motyw 3D. Można by coś pokombinować z napisem \"max\" ...
Pablo Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 no logo jest git :))[piwo] taka mala ciekawostka...przyjrzyjcei sie dokladnie temu 3d...i na pewno bdziecie gubic widok perspektywy raz bedzie do przody raz do tylu hehe...fajne zludzenie [piwo] pzodr
KAIN Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 Originally posted by leander Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za. Podzielam:) Masz racje fajny ten efekt 3D pozdro KAIN
El Wieczor Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Mnie tam pasuje bardziej wersja poprzednia. Ta jest mniaj czytelna...ale ładna ofkors ;)
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 znaczek 3D rzeczywiście ciekawy - ale typorafia raczej do natychmiastowej wymiany... ale jesteś blisko :) pozdrawiam [piwo]
barti2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 big thx za uwagi i czekam na dalsze :) a tymczasem zmianki w samym logo (niewielkie) piszcie która wersja lepsza. nowa typografia - wkrótce... [piwo]
giorgione Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Powiem w prost dla mnie to 2 z najelszych prezentowanych tutaj pracek. Giorgione
MareG Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 to sie nazywa naprawde oryginalne logo. Wielkie brawa za pomysl i prostote! Wersja trzecia od gory - 1.1 to TA wlasciwa. taka moja sugestia :) pozdr
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 cze all ! po takich postach az chce sie dalej kombinowac nad logo :) zaraz wychodze z pracy [dresik] i zabieram sie do pracy [spox] nad logiem [piwo] 4 ALL Pozdrowionka
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 dodałem hasełko :) co wy na to ?? moze macie jakies pomysły co umieścić w tym miejscu. czcionka na razie tylko po małych zmianach. jakieś sugestie ? [piwo] 4 ALL
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 użyj bardziej technicznej czcionki... pozatym nie wiem co myśleć o tym rozbłysku.... no a hasło?..... ja jestem na NIE... pozdrawiam PS: ale znaczek masz fajowy :)
barti2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 koszulka... jutro przygotuję wersję z napisami i loga w różnych formach. thx za wsparcie [piwo] idę spać [spadówa]
deshi Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 no to mi się podoba .. tylko podpis raczej zrobil bym bardziej uniewersalny a mianowicie : Polish community of 3d art makers. Albo cos podobnego :) co do czcionki wydaje mi się ze w wersji pierwszej jakbys zrobil inny kolorek w poziomie napisu max bylo by spox
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 no mi sie podoba chyba będziesz sie liczyć w ostatecznym wyborze
adek Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 bardzo mi się podoba pomysł i samo to logo! Świetnie. Natomiast można coś pokombinować z kolorystyką box\'a ... Właśnie rozmawiałem z PENdzlem na temat Twojego logotypu. Powiedział ,że leżą niestety literki, w logach dopuszczalne są tylko 2 różne fonty.
beeper Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 jesli ma cos pisac to niech pisze to po POLSKU! :mad:
El Wieczor Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Ja bym dał takie hasełko: max3d.pl - i nie ma ch.. we wsi! Dobre, nie ;)
rebuzz Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Tak tez wyglada bardzo Fajnie ....... [piwo]
Loozack Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 ja chcę taką koszulkę !! [jupi] ale bardziej mi się podobało to logo z takimi jakby odbłyskami na krawędziach, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :) tak trzymaj [piwo]
barti2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 co sądzicie o takiej kolorystyce + mała zmianka literek :) [piwo]
MareG Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 poprzednia kolorystyka prezentowala sie znacznie lepiej. Wersja z dodanym tekstem (polish costam...) jest doskonala! - to nie tylko moje prywatne zdanie, ale takze kolegi architekta, ktory ze mna pracuje :) pozdr
Gość jagi Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 powiem tylko jedno. Ta wersja na podkoszulce jest zaje****a.
felav Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Ten przyciemniony bok sześcianu daj może bez tego białego \'odblasku\'
RenholdeR Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 nie ogladalem innych projektow, ale ten jest chyba najblizszy mojemu idealowi niezle i ciagle ten boksik z \"3d\" chyba wszyscy mamy jakies skrzywienie na ten temat:)[piwo]
boowa Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 hmmm... cały czas moim zdaniem za dużo kolorów... w dodstku jak to pokażesz w postaci mono?... bo geryscale sobie wyobrażam... ...no i znowu szrości :) to będzie temat woda jak widzę... pozdrawiam [piwo]
bjk Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Pomysł na logo jest super. Jest w nim jednak pewna niekonsekwencja. Mianowicie chodzi o rozwiazanie boxa (3) wzgledem napisu MAX. Box jest w 3 wymiarach a niestety napis w 2. Moze warto było by pokombinowac nad rozwiazaniem tego problemu np. napis umiescic nie z przodu boxa ale ciut glebiej. jesli chodzi o rozwiazanei kolorystycze mi najbardziej podoba sie wersia niebieska.
MareG Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Hej bowa widze ze za bardzo sie przejmujesz rzecza ktora jest akurat najmniej istotna w przypadku tego konkursu na logo. Chodzi o te szarosci, o ktorych ciagle przypominasz. Moze i sa z tym takie problemy, podobnie jak z prawidlowym wydrukiem czerwieni na offsecie... Tylko ze to logo nie jest przeznaczone do wydruku wysokonakladowego (offsetowego ) lecz glownie (w 99%) dla mediow wizualnych, co najwyzej Adek moze zechciec sobie wydrukowac wizytowki czy wspomniane koszulki. Ale do tego jest \"sito\", na ktorym mozesz sobie zazyczyc dowolny \"pelny\" kolor z wzornika Pantone Spot. Poza tym istnieja juz \"drukarnie cyfrowe\" gdzie dostarczasz golego TIFFa czy Corelowy (skrzywiony) projekcik w RGB i mozesz sprawdzic wydruk na poczekaniu. Co do ilosci kolorow no fakt 5 kolorow to juz dosc duzo, ale mozna to jeszcze przezyc ale moze faktycznie cos przydaloby sie zredukowac. Ok teraz wracam do pracy. pozdro Marek
giorgione Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Wersja 1.1 jest najlepsza - w tej ostatniej jako ś dziwny ten napis max.:] Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi