Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no logo jest git :))[piwo]

taka mala ciekawostka...przyjrzyjcei sie dokladnie temu 3d...i na pewno bdziecie gubic widok perspektywy raz bedzie do przody raz do tylu hehe...fajne zludzenie [piwo]

pzodr

Napisano
Originally posted by leander

Ta trójka raz jest dla mnie wklęsła, raz wypukła. 3d na maxa ;) A chyba o to chodzi. Ja jestem za.

Podzielam:) Masz racje fajny ten efekt 3D

pozdro

KAIN

Napisano

big thx za uwagi i czekam na dalsze :)

a tymczasem zmianki w samym logo (niewielkie)

piszcie która wersja lepsza.

nowa typografia - wkrótce... [piwo]

Napisano

to sie nazywa naprawde oryginalne logo. Wielkie brawa za pomysl i prostote! Wersja trzecia od gory - 1.1 to TA wlasciwa.

taka moja sugestia :)

pozdr

Napisano

cze all !

po takich postach az chce sie dalej kombinowac nad logo :)

zaraz wychodze z pracy [dresik] i zabieram sie do pracy [spox] nad logiem [piwo] 4 ALL

Pozdrowionka

Napisano

dodałem hasełko :) co wy na to ??

moze macie jakies pomysły co umieścić w tym miejscu.

czcionka na razie tylko po małych zmianach. jakieś sugestie ?

[piwo] 4 ALL

Napisano

użyj bardziej technicznej czcionki... pozatym nie wiem co myśleć o tym rozbłysku....

no a hasło?..... ja jestem na NIE...

pozdrawiam

PS: ale znaczek masz fajowy :)

Napisano

no to mi się podoba .. tylko podpis raczej zrobil bym bardziej uniewersalny a mianowicie : Polish community of 3d art makers. Albo cos podobnego :) co do czcionki wydaje mi się ze w wersji pierwszej jakbys zrobil inny kolorek w poziomie napisu max bylo by spox

Napisano

bardzo mi się podoba pomysł i samo to logo! Świetnie. Natomiast można coś pokombinować z kolorystyką box\'a ...

Właśnie rozmawiałem z PENdzlem na temat Twojego logotypu. Powiedział ,że leżą niestety literki, w logach dopuszczalne są tylko 2 różne fonty.

Napisano

ja chcę taką koszulkę !! [jupi] ale bardziej mi się podobało to logo z takimi jakby odbłyskami na krawędziach, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :) tak trzymaj [piwo]

Napisano

poprzednia kolorystyka prezentowala sie znacznie lepiej. Wersja z dodanym tekstem (polish costam...) jest doskonala!

- to nie tylko moje prywatne zdanie, ale takze kolegi architekta, ktory ze mna pracuje :)

pozdr

Napisano

powiem tylko jedno. Ta wersja na podkoszulce jest zaje****a.

Napisano

nie ogladalem innych projektow, ale ten jest chyba najblizszy mojemu idealowi

niezle

i ciagle ten boksik z \"3d\" chyba wszyscy mamy jakies skrzywienie na ten temat:)[piwo]

Napisano

hmmm... cały czas moim zdaniem za dużo kolorów... w dodstku jak to pokażesz w postaci mono?... bo geryscale sobie wyobrażam...

...no i znowu szrości :) to będzie temat woda jak widzę...

pozdrawiam [piwo]

Napisano

Pomysł na logo jest super. Jest w nim jednak pewna niekonsekwencja. Mianowicie chodzi o rozwiazanie boxa (3) wzgledem napisu MAX. Box jest w 3 wymiarach a niestety napis w 2. Moze warto było by pokombinowac nad rozwiazaniem tego problemu np. napis umiescic nie z przodu boxa ale ciut glebiej.

jesli chodzi o rozwiazanei kolorystycze mi najbardziej podoba sie wersia niebieska.

Napisano

Hej bowa widze ze za bardzo sie przejmujesz rzecza ktora jest akurat najmniej istotna w przypadku tego konkursu na logo. Chodzi o te szarosci, o ktorych ciagle przypominasz.

Moze i sa z tym takie problemy, podobnie jak z prawidlowym wydrukiem czerwieni na offsecie... Tylko ze to logo nie jest przeznaczone do wydruku wysokonakladowego (offsetowego ) lecz glownie (w 99%) dla mediow wizualnych, co najwyzej Adek moze zechciec sobie wydrukowac wizytowki czy wspomniane koszulki. Ale do tego jest \"sito\", na ktorym mozesz sobie zazyczyc dowolny \"pelny\" kolor z wzornika Pantone Spot. Poza tym istnieja juz \"drukarnie cyfrowe\" gdzie dostarczasz golego TIFFa czy Corelowy (skrzywiony) projekcik w RGB i mozesz sprawdzic wydruk na poczekaniu. Co do ilosci kolorow no fakt 5 kolorow to juz dosc duzo, ale mozna to jeszcze przezyc ale moze faktycznie cos przydaloby sie zredukowac.

Ok teraz wracam do pracy.

pozdro

Marek

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności