Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

posag z nudow zrobiony , narazie textury nie wliczone jezeli ktos by chcial zrobic to bardzo prosze.

obiekt zamapowany , siatka nie oszczedna ;) nie pousowane bakfejsy itp. mozna powiedziec ze to speed

pzdr c&c are welcome ;]

2.jpg

3.jpg

Siatka :

siatka.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

masz buga w siatce na (jego) lewym kolanie. I palce jakieś kwadratowe. Przy tym polycouncie mógłbyś je ładniejsze zrobić. Ludek fajny, z jakiegoś konceptu?

Napisano

Też jestem ciekawy czy modelowałeś go z głowy czy z conceptu bo design postaci bardzo ciekawy. Zwłaszcza mordka :) Może zrób z tego jakiś większy model "w Twoim stylu" ;)

Pozdrawiam

Napisano

heh, niezły joke z tą siatką, ale jakbyś mógł pokazać taką prawdziwą to by było fajniej ;)

Sam model podoba mi się, ale ciężko bez siatki oceniać... Zgadzam się z Empeckiem że palce mogły by być lepsze przy tym polycounbcie, twarz i ręce to jest to na co zawsze zwraca się największą uwagę. No, jak ktoś umie teksturki ładnie robić to uderzać do Klicka, może być bardzo ciekawie :)

szkoda ze lp

No nie załamuj mnie AG...

"It's not about how big your polycount is, it's about how you use it..." ;)

pozdrawaim

Napisano

Nowet w HP trzeba wiedziec jak poly uzywac, to nie sposob "nasrac" za przeproszeniem gdzie popadnie a pozniej marudzic ze ma sie slabego kompa. Game art bardzo ladnie uczy jak wykorzystywc poligony obojetnie czy LP czy HP. Moze sie nie liczy 20000 w te czy we fte (jakkolwiek sie to pisze) ale po co skoro mozna racjonalnie i komp sie nie spoci ;)

I daj SIATKE a nie ogrodzenie ;) Mam wrazenie ze znajomy ... gdzies jakbym go widzial ... nie, nie stal za rgiem jak z roboty wracalem :P

Napisano
  • Autor

dzieki chlopaki , siatke wrzuce za kilka dni kiedy to juz bede mial znowu podlaczenie do swiata :)

Co do conceptu postaci to proste, zrobilem stop klatke podczas ogladania filmu swimingpool czy jak to cos sie nazwyalo i dziabnalem glownego bohatera od siebie dodalem bron i ten lach ;)

siatke wrzuce za kilka dni w zasadzie naprawde siatka nie ma sie co chwalic bo jest marna i na pewno mozna bylo by z niej zrobic 2 takie postacie ;)

Napisano

Trzymasz swoje klimaty postaci !!:) jak zwykle klasa :) jeszcze przydalby sie jakis zombiak w twoim wydaniu i komplet postaci horrorowych ze tak to nazwe gotowy :)

Napisano

Tylko glany?? Mnie sie caly podoba :] A motyw z plachta i krzyzem jeszcze dodaje mu uroku, teraz normal papka i zabieraj sie za txt ;)

Napisano

whoa! ale loopow na glanach czy tam traperach ;P generalnie modelik w odbiorze fajny, siateczke to faktycznie do remontu ;) czekam na update

Napisano

i mnie sie ten hipek podoba, co do siatki to według mnie jest git, moze w paru miejscach trza by cos zminiec lub cos ująć, ale ogólnie jest kul : ), a no i przy glanach mozna by zastoswac pare sztuczek i cięć i pewnie polycount by sie zmniejszyl