leander Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Chcialem wrzucic tylko pierwsza pozycje, ale troche sie rozpedzilem.. :) Ostatnia pozycja przypomina logo Gatorade, ale zorientowalem sie juz po wszystkim. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Moim zdaniem wyglądają całkiem dobrze. Trudno mi wybrać najlepsze, gdyż wszystkie prezentują podobny poziom i ciekawy styl. Jedynie na miniaturkach co niektóre mniejsze detale zaczynają się trochę zlewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Świetnie! Loga są coraz to lepsze i jak to PENdzel powiedział ... coraz mnie przypominają \"disco polo\". Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 wow...........ciekawa kolekcja.....Fajna......ale jak dla mnie za duzy wybor zeby powiedziec jakie jest najlepsze...............[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Radosnej twórczości ciag dalszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Leander --> hmm...loga bardzo ladne, czytelne itp. Tylko powiem ci szczerze ze jakos kolorystyka mi nie odpowiada ale to akurat malo wazne. Ta ostatnia propozycja jest naprawde fajna, wrecz bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiP Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 mim zdaniem najleprze jest 4 logo, reszta tez jest swietna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Więc pokombinuję :) A tu obrazek, którym się zainspirowałem przy tworzeniu ludzików w sześcianie. PHILIPPE CAZA - SIMULACRES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 mnie najbardziej podoba się logo z serii pierwszej - całe czarne - małe, zgrabne, wszędzie można wcisnąć ... coś z nim można pokombinować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Pewnie nie ułatwiam sprawy dając tyle propozycji naraz, ale może coś się wyłowi. Jak znajdę czas to może z inną czcionką potestuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Ta wersja najlepiej \"leży\" na koszulce. (ponownie skorzystałem z patentu pit3r\'a - tym razem napisy pod logo) Pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Jak dla mnie ta pierwsza kolekcja byla... do ****, chodzi tylko o kolorystyke bo sam ksztalt nawet-nawet a te ostatnie propozycje... no ja jestem ZA! POZDROWIENIA: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Dzięki :) Kolor niebieski dażę wyjątkową sympatią, więc nie będzie mi łatwo zmienić upodobania ;) Skoro już testuję koszulki, to wrzucę jeszcze tą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 hehe FAjne te twoje logo.,.....Bardzo mi sie podoba.......[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 logo fajne i miło by mi się je oglądało gdyby nie ta czcionka jest wyeksploatowana jak ruskie tirówki... może poszukaj jakiejś innej czcionki zamiast bawić się tą? www.abstractfonts.com - polecam pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 uaa.. co za zbiór fontów!! Dzięki [piwo] Wrzucam kolejną propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 wow.... widze, że sie rozkrecasz :))) coraz lepsze - te sa naprawdę fajne i jeśli pójdziesz w takim kierunku to będzie super... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 Zainspirowany moim avatarem poszedłem jednak w trochę innym kierunku. W moim zamyśle stała w logo byłaby część prawa (ewentualnie do wymiany, ale to powinno być coś prostego), a lewa ulegała by przeróżnym urozmaiceniom w zależności od postępów ciekawszych prac na forum ;) W końcu max3d to strona tętniąca życiem a nie skostniała korporacja z nudnym logo. Mam nadzieję, że autorzy poniższych prac nie mają nic przeciwko ich wykorzystaniu. Pozdrawiam! ... i jeszcze na dobranoc parę luźnych propozycji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 super pomysl.........te logo z wykorzystaniem pracki boowy mi sie podoba.....tylko ta reka moze w innym miejscu powinna byc ustawiona [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Haha no chyba nastapilo lekkie przegiecie:) Niektore postaci naprawde rachitycznie lub smiesznie wygladaja, zwlaszcza \"rapujący\" doktorek. Ale mimo to jestes jednym z moich dwoch faworytow z wersja przedostatnia na koszulkach - naprawde zawodowo wyglada! tyle mam do powiedzenia. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Człowieku Ty to sypiesz pomysłami [wow]. Aktualnie Twoich jest chyba więcej niż wszystkich innych razem wziętych. Sprytnie zwiększasz szansę na wygraną i o oto właśnie chodzi :D Acha... podobają, mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 o kurcze - aleś mnie zaskoczył :) podoba mi się grafika ale typografia do wymiany :).... hmmm a co do kulek to kurcze fajnie Ci wyszło :) aż dziw że sam na to nie wpadłem :)) hehehe może dłoń trzymająca kule ale w inny sposób?... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 Dzięki za komentarze [piwo] Originally posted by Gacek Sprytnie zwiększasz szansę na wygraną i o oto właśnie chodzi :D Na wygraną na razie nie liczę. Za kilka dni wrócę do dopieszczania niektórych propozycji i może wtedy będzie lepiej. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Originally posted by leander Na wygraną na razie nie liczę. Za kilka dni wrócę do dopieszczania niektórych propozycji i może wtedy będzie lepiej. Dla mnie jesteś faworytem, a nie wierzę że, tylko dla mnie. [spox] Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 Tym razem coś nie mojego. Przypadkiem trafil w moje rece album \"pracowni struktur wizualnych\" Uniwersytetu Slaskiego w Katowicach. Ten szescian jest czescia jednej z tamtejszych prac. Nie wiem, czy byłoby łatwo uzyskać zgodę na jej wykorzystanie, ale sama struktura bardzo mi się podoba. logo: ---> skan oryginalnej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 jak dla mnie to rządzisz :) koszulki z takimi logosami to brałbym hurtem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 właśnie oglądam Twoje nowe loga ... pomysłów Ci nie brakuje ... naprawde :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 Nieco bardziej standardowe: A w tym wypadku poeta nie wie co chciał powiedzieć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Originally posted by leander A w tym wypadku poeta nie wie co chciał powiedzieć: hmmm czyzby IMAX tez oglaszal konkurs na logo?! :) Gratuluje pomyslow! A mnie dalej najbardziej podoba sie wersja pokazana na dwoch pierwszych koszulkach. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 Ta główna wersja z 10 nie za bardzo nadaje się na duże logo na koszulce. Raczej małe nieco z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 nr 10 [yes] as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 no widze ze nie tylko ja wpadlem na pomysl boksika z \"3d\":) fajne, ale jeszcze chyba nie o to chodzi:) ale naprawde niezle[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 leander... co wchodzę do Ciebie to widzę postęp... naprawde coraz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Boowa, albo ślepy jestem albo co ale dopiero teraz zauważyłem, że jesteś moderatorem :) jeżeli jednak to nie przez moją ślepotę to gratuluję [piwo] P.S. sorki, że nie na temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Z tych ostatnich- to numer dwa [spox] mi przypadl najbardziej. Tylko proponowalbym dodac do niego dolny adres z numerka 1 (nie namieszalem za bardzo?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 Gacek -> No efekt wyszedl troche dziwny, ale jeszcze rano to ocenie trzezwym okiem.. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 Nieco lżejsza propozycja: Zakladam, ze w zastosowaniach internetowych dozwolone bylyby niewielkie urozmaicenia kolorystyczne, np tego typu: A tu wersja użytkowa b&w: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 To jeszcze podsumowanie ciekawszych propozycji i na razie kończę z logosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 zamiesciles tyle fajnych logosow ze ja nawet nie wiem ktory wyglada najlepiej :D:) wszystkie sa swietne [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 Loga nienagannie wykonane i w dodatku niebanalne. Tylko pogratulowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 Zupełnie niespodziewanie wyszła mi jeszcze jedna propozycja. Wersja internetowa, z gradientem: Wersja \"użytkowa\" (3 kolory): Napis: W pomniejszeniu: Koszulki: Pozdrawiam [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 jak dla mnie to najlepszymi logosami są dwa skrajne w drugim rzędzie od góry w twoim podsumowaniu, ale ciagle zadziwiasz mnie nowymi pomysłami :) skąd ty to bierzesz :D trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 No piękni - tyle tu tego :D Dla mnie najlepsze jet logo z nr 10 - doskonale dopasowane - nic się nie kłuci - perfekcyjnie wykonane:D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 Leander twoje loga sa najlepsze ze wszystkich jakie widzialem - ja bym takie na koszulce chcial miec :) :D[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Dawno nie robilem logo, wiec oto kolejne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 i znowu mi szczena opadła jesteś po prostu niesamowity, tak jakbyś czytał w moich myślach i wiedział, jakie loga do mnie trafią (no i chyba nie tylko do mnie, ale do większości forumowiczów :)) nie wiem... prorok czy co [hmmm]:) trzymaj się [piwo] P.S. starczy już tych logosów, i tak już wygrałeś [spox]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 [piwo] Dzięki Loozack za tak ciepłe przyjęcie nowej propozycji :) Swoją drogą nie widzedziałem, że na forum jest taka fajna ikonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 bo nie ma takich ikonek jak ta naprzykład :) poprostu wklejam tu gify z innej stronki, trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 Ale będzię fazka z wybieraniem tego loga ty sam dałeś ze 6 które mi się podobają i nie mogę sie zdecydować :][urwanie glowy] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 Witam ostatnie logo, rewelka. Zaczyna się nieźle kroić. Szczególnie to czarno-czerwone z czerwonymi szcześciamami na górze. Może jeszcze mógłbyś spróbować dać w nim te sześciamy z lewej tak jak w tym górmym w 13. Taka mała sugestia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi