Skocz do zawartości

10 nowych propozycji + 1 + 10 + 1 + ho ho ho..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcialem wrzucic tylko pierwsza pozycje, ale troche sie rozpedzilem.. :)

Ostatnia pozycja przypomina logo Gatorade, ale zorientowalem sie juz po wszystkim.

Pozdrawiam!

leander-logo-max3d-duze.gif

leander-logo-max3d-male.gif

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moim zdaniem wyglądają całkiem dobrze. Trudno mi wybrać najlepsze, gdyż wszystkie prezentują podobny poziom i ciekawy styl. Jedynie na miniaturkach co niektóre mniejsze detale zaczynają się trochę zlewać.

Napisano

Leander --> hmm...loga bardzo ladne, czytelne itp. Tylko powiem ci szczerze ze jakos kolorystyka mi nie odpowiada ale to akurat malo wazne. Ta ostatnia propozycja jest naprawde fajna, wrecz bardzo fajna.

Napisano

mnie najbardziej podoba się logo z serii pierwszej - całe czarne - małe, zgrabne, wszędzie można wcisnąć ... coś z nim można pokombinować ...

Napisano

Pewnie nie ułatwiam sprawy dając tyle propozycji naraz, ale może coś się wyłowi.

Jak znajdę czas to może z inną czcionką potestuję.

leander-logo6_1.gif

leander-logo6_2.gif

Napisano

Jak dla mnie ta pierwsza kolekcja byla... do ****, chodzi tylko o kolorystyke bo sam ksztalt nawet-nawet a te ostatnie propozycje... no ja jestem ZA!

POZDROWIENIA: D3X

NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D

Napisano

Dzięki :) Kolor niebieski dażę wyjątkową sympatią, więc nie będzie mi łatwo zmienić upodobania ;)

Skoro już testuję koszulki, to wrzucę jeszcze tą:

leander-koszulki6.gif

Napisano

logo fajne i miło by mi się je oglądało gdyby nie ta czcionka jest wyeksploatowana jak ruskie tirówki... może poszukaj jakiejś innej czcionki zamiast bawić się tą?

www.abstractfonts.com - polecam

pozdrawiam[piwo]

Napisano

wow.... widze, że sie rozkrecasz :)))

coraz lepsze - te sa naprawdę fajne i jeśli pójdziesz w takim kierunku to będzie super...

pozdrawiam[piwo]

Napisano

Zainspirowany moim avatarem poszedłem jednak w trochę innym kierunku.

W moim zamyśle stała w logo byłaby część prawa (ewentualnie do wymiany, ale to powinno być coś prostego), a lewa ulegała by przeróżnym urozmaiceniom w zależności od postępów ciekawszych prac na forum ;)

W końcu max3d to strona tętniąca życiem a nie skostniała korporacja z nudnym logo.

Mam nadzieję, że autorzy poniższych prac nie mają nic przeciwko ich wykorzystaniu.

Pozdrawiam!

leander-logo8.gif

... i jeszcze na dobranoc parę luźnych propozycji:

leander-logo9.gif

Napisano

Haha no chyba nastapilo lekkie przegiecie:)

Niektore postaci naprawde rachitycznie lub smiesznie wygladaja, zwlaszcza \"rapujący\" doktorek.

Ale mimo to jestes jednym z moich dwoch faworytow z wersja przedostatnia na koszulkach - naprawde zawodowo wyglada!

tyle mam do powiedzenia.

pozdr

Napisano

Człowieku Ty to sypiesz pomysłami [wow].

Aktualnie Twoich jest chyba więcej niż wszystkich innych razem wziętych.

Sprytnie zwiększasz szansę na wygraną i o oto właśnie chodzi :D

Acha... podobają, mi się podobają :)

Napisano

o kurcze - aleś mnie zaskoczył :)

podoba mi się grafika ale typografia do wymiany :).... hmmm a co do kulek to kurcze fajnie Ci wyszło :) aż dziw że sam na to nie wpadłem :)) hehehe

może dłoń trzymająca kule ale w inny sposób?...

pozdrawiam [piwo]

Napisano

Dzięki za komentarze [piwo]

Originally posted by Gacek

Sprytnie zwiększasz szansę na wygraną i o oto właśnie chodzi :D

Na wygraną na razie nie liczę. Za kilka dni wrócę do dopieszczania niektórych propozycji i może wtedy będzie lepiej.

Pozdrawiam!

Napisano
Originally posted by leander

Na wygraną na razie nie liczę. Za kilka dni wrócę do dopieszczania niektórych propozycji i może wtedy będzie lepiej.

Dla mnie jesteś faworytem, a nie wierzę że, tylko dla mnie. [spox]

Powodzenia!

Napisano

Tym razem coś nie mojego.

Przypadkiem trafil w moje rece album \"pracowni struktur wizualnych\" Uniwersytetu Slaskiego w Katowicach. Ten szescian jest czescia jednej z tamtejszych prac. Nie wiem, czy byłoby łatwo uzyskać zgodę na jej wykorzystanie, ale sama struktura bardzo mi się podoba.

logo:

leander-logo08.gif

---> skan oryginalnej pracy

Napisano
Originally posted by leander

A w tym wypadku poeta nie wie co chciał powiedzieć:

hmmm czyzby IMAX tez oglaszal konkurs na logo?! :)

Gratuluje pomyslow! A mnie dalej najbardziej podoba sie wersja pokazana na dwoch pierwszych koszulkach.

pozdr

Napisano

Boowa, albo ślepy jestem albo co ale dopiero teraz zauważyłem, że jesteś moderatorem :) jeżeli jednak to nie przez moją ślepotę to gratuluję [piwo] P.S. sorki, że nie na temat :D

Napisano

Z tych ostatnich- to numer dwa [spox] mi przypadl najbardziej. Tylko proponowalbym dodac do niego dolny adres z numerka 1 (nie namieszalem za bardzo?).

Napisano

Nieco lżejsza propozycja:

Zakladam, ze w zastosowaniach internetowych dozwolone bylyby niewielkie urozmaicenia kolorystyczne, np tego typu:

leander-logo11b.gif

A tu wersja użytkowa b&w:

leander-logo11.gif

koszulki-logo11.gif

Napisano

Zupełnie niespodziewanie wyszła mi jeszcze jedna propozycja.

Wersja internetowa, z gradientem:

leander-logo12.gif

Wersja \"użytkowa\" (3 kolory):

leander-logo12b.gif

Napis:

leander-logo12c.gif

leander-logo12d.gif

W pomniejszeniu:

leander-logo12e.gif

Koszulki:

koszulki-logo12.gif

Pozdrawiam [soczek]

Napisano

jak dla mnie to najlepszymi logosami są dwa skrajne w drugim rzędzie od góry w twoim podsumowaniu, ale ciagle zadziwiasz mnie nowymi pomysłami :) skąd ty to bierzesz :D trzymaj się [piwo]

Napisano

i znowu mi szczena opadła

jawdrop.gif

jesteś po prostu niesamowity, tak jakbyś czytał w moich myślach i wiedział, jakie loga do mnie trafią (no i chyba nie tylko do mnie, ale do większości forumowiczów :)) nie wiem... prorok czy co [hmmm]:) trzymaj się [piwo]

P.S. starczy już tych logosów, i tak już wygrałeś [spox]:)

Napisano

Ale będzię fazka z wybieraniem tego loga ty sam dałeś ze 6 które mi się podobają i nie mogę sie zdecydować :][urwanie glowy]

[piwo]

Napisano

Witam ostatnie logo, rewelka. Zaczyna się nieźle kroić. Szczególnie to czarno-czerwone z czerwonymi szcześciamami na górze.

Może jeszcze mógłbyś spróbować dać w nim te sześciamy z lewej tak jak w tym górmym w 13. Taka mała sugestia.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności