Gość cocombo Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 jaras moglibyscie zbic niezla kase na organizowaniu warsztatow takich rzezbiarskich, ja bym chetnie w nich uczestniczyla bo eksperymentuje od dawna ze styropianem ale tylko w domu niestety :( a poza tym mielibyscie chyba monopol na to ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukos86 Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 fajne. Apropo piramidy w chorzowie to słyszałem że zamknęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 ło matko - ktoś to jeszcze odkopał ??? ... nie słyszałem żeby zamkneli Piramidę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 łoooo alew to ma dużo poly XD / anyway good woork ! keep it up =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 skoro odkopali to ja tez się wtrącę ;) po pierwsze to dżises,jak wam sie udaje przeżyc w tych dziwnych odgłosach styropianowych-mnie to ciarki zaraz biorą-bardzo nie lubie tego odgłosu... po drugie(choc powinno byc pierwsze ;) to rzeczywiście, nie mam pojęcia skąd wzieliście tyle zapału i cierpliwości- tu nie ma undo, ani automatycznego zapisywania plików co trzy minuty...;D po trzecie(choć powinno być drugie;)) naprawde ładne te pracki,więc może skoro minął juz rok, to może pokazałbys co tam nowego wystyropianowałes ostatnio :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 wygląda mi to no porzodnie opracowany zbrush i kozacko realistyczny mr :P cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Purple, ja większośc życia jako plastyk funkcjoinowałem bez funkcji undo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 a co ze zdjęciem w miejscu przeznaczenia? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 nie słyszałem żeby zamkneli Piramidę zamkneli :) za slabo grali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krol Napisano 8 Sierpień 2018 Share Napisano 8 Sierpień 2018 Shogun - statua nie była wcale najtrudniejsza giorgione - styrodur to masakra :O , toż to twarde jak cholera. W statule są wstawki ze styroduru - np. korona i księga (żeby się nie obiły i ukruszyły ) nie wyobrażam sobie rzeźbić w tym większej bryły , chyba młotem pneumatycznym ;) Leru - tylko taką mapkę hdri miałem do dyspozycji ;) ale trast mi - kolor jest dobry i dobrze wygląda z powcieranym brudem w zagłębienia. Za jakiś czas będę miał zdjęcie jak już będzie zainstalowana w miejscu przeznaczenia z podświetleniem itp. dzięki Drogi Autorze, jaki to rodzaj styropianu? Bardzo proszę o podpowiedź czego dokładnie mam szukać i gdzie może to dostać statystyczny Kowalski. Strasznie się zakręciłam na punkcie "wyrzeźbienia" domku dla kota :) ale od kilku dni czytam o rodzajach styropianu i głowa puchnie a wizyta w obi czy chemko tez nie pomogła :) Potrzebuję bloku styropianu, który będzie stosunkowo twardy ale podda się wycinaniu/rzeźbieniu, "kulki" nie będą się wykruszać na brzegach i da się w tym wydrążyć jaskinię, która się nie zapadnie. z góry bardzo bardzo dziękuję a czekając na odpowiedź pooglądam sobie Twoje cudeńka. Ehh, piękne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 13 Sierpień 2018 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2018 (edytowane) odkopujesz 10 letni wątek żeby spytać o mateirał na "domek dla kota" ?? :) ... dobre!! niech będzie, że dałem się wkręcić;) szczerze polecam sklepy zoologiczne bo styropian, nawet najtwardszy (Fs 40) nie nadaje się dla kota :) a rzezby byly robione ze styropianu FS 20 + utwardzanie żywicą epoksydową :) Pozdrawiam p.s. to juz lepiej mu zrob z płyt azbestowych, są zdecydowanie tańsze ;) Edytowane 14 Sierpień 2018 przez jaras 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 14 Sierpień 2018 Share Napisano 14 Sierpień 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medwed Napisano 16 Wrzesień 2018 Share Napisano 16 Wrzesień 2018 Fajne,fajne.Kumpel swojego czasu taką Sivuchę wykonał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2018 ulala, piękne, pogratuluj ! koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medwed Napisano 19 Wrzesień 2018 Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Pogratulowano ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Wrzesień 2018 Share Napisano 19 Wrzesień 2018 Domek dla kota keajra też ładny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi