Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ok no to wrzucam....toma być projekt do mojej nowej stronki internetowej nad którą zaczynam pracować...(tło ma być animowane)i robię je właśnie w maxie....mają to być mechanizmy z kokonami...wiecej powiem w trakcie jej tworzenia...

Napisano

ok i to co mam na dziś (tzn.dzsiaj zacząłem)na razie tylko pierwszy kokon..teksturki jeszce nie są właściwe...na całość muszę jeszce nałożyć trochę mechaniki..no i zbudować główny mechanizm....

Napisano

Sith..., zdolniacha z Ciebie... pewnie dobrze o tym wiesz!:)

chciałoby się wejść do tego worka i już nigdy nie wyjść..... może udałoby się pogadać z autorem i zdobyć jakiś autograf!!

[mruga]

Napisano

:o[boje się][wow] Ale odjazd:) Podoba mi sie klimacik tego... czymam kciukii czekam na kolejne rendery:)

Brazil glass z texturka[co?]

pozdro

KAIN

Napisano

renderer to brazil...ale teksturka to nie do końca brazil glass..pzrynajmniej nie na wszystkim..trochę tam się pobawiłem....ok wczoraj podporządkowałem swój kokon pod animację..a dzis troche pomodelowałem...

Napisano

Można wiedzieć skąd inspiracja do tego czy może pomysł od tak??

edit - W tym kokonie cos bedzie??

pozdro

KAIN

Napisano

Technicznie wygląda Ok. Strasznie mnie zastanawia jak chcesz to połączyć... Nadać spójność... W końcu to jest na stronę. Hmmm, czekam i się niecierpliwię.

Napisano

Mnie się podoba, jest to troche abstrakcyjne, troche surrealistyczne. Ciekawe jak będzie wyglądało w całości. Jak skończysz to fajnie byłoby gdybyś umieścił link do tej stronki.

Powodzenia i cierpliwości.

Napisano

Ta szklana siatka jest super ale wydaje się jakby była z wykręcona na gorąco (chodz o to że podobna jest do tych figurek szklanych na straganie)......

może jakby była animowana to byłoby inaczej...... w stosunku do tej CIECZY gęstniejącej wewnątrz jest za sztywna! Jakoś mI wyobraźnia nie pozwala zrozumieć fizyki.......ale pewnie się myle! Sith napewno wiesz co robisz!!!!! ZATEM POWODZENIA!!!!

może pokazałbyś króciutką animację gdzieś na forum? .......doprawdy niezła jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

dziękuję wam za wazse posty...postaram się popracowaćjeszce nad teksturkami...te które są kręciłem tak na szybkiego dla ogólnej koncepcji... Cieszę się że mój projekt wzbudza wśród was takie zainteresowanie... dzięki wam wszystkim

[piwo][piwo][piwo]

niestety dziś , jutro chyba też...nie bedzie żadnych nowości.. muszę troszkę popracować \"na chlebek\" [rotfl2][lol2](w sumie też w maxie...uff o tyle dobrze..)[mruga][mruga]

jak tylo coś zrobię to na pewno wrzucę..:]:]

Napisano

brak słów :)

fakt wyglada lekko jak szklanie, lecz jakie to jest szkło brawo:)

[piwo]

też muszę nauczyć się tak teksturować[nauka]:)

Pozdrawiam

Napisano

No naprawdę bardzo przyjemne:D Tylko tak jak już inni pisali kokon jeżeli ma być organiczny to powinien być troszkę mniej reflection i bardziej rozmyte refraction. Przynajmniej dla mnie :D Ale ja i tak się na materiałach najmniej wyznaję :D

Powodzenia