sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 czas na mój nowy wip(zresztą pierwszy na tle forum ...gotowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Gotowi [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Czekamy... Może byś przybliżył nam troche temat[co?] pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 ok zaraz prześlę szkice i pierwsze rendery z dzisiejszej pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 ok no to wrzucam....toma być projekt do mojej nowej stronki internetowej nad którą zaczynam pracować...(tło ma być animowane)i robię je właśnie w maxie....mają to być mechanizmy z kokonami...wiecej powiem w trakcie jej tworzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 ok i to co mam na dziś (tzn.dzsiaj zacząłem)na razie tylko pierwszy kokon..teksturki jeszce nie są właściwe...na całość muszę jeszce nałożyć trochę mechaniki..no i zbudować główny mechanizm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 i eszce jedno ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 i jeszce jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Oooo milusio się zapowiada :> . (to na razie tyle :/, jak wrócę coś wysmaruję konkretnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Sith..., zdolniacha z Ciebie... pewnie dobrze o tym wiesz!:) chciałoby się wejść do tego worka i już nigdy nie wyjść..... może udałoby się pogadać z autorem i zdobyć jakiś autograf!! [mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Fajne te kokony !! czekam z niecierpliwoscia na wiecej.....[piwo] Ps. Jakiego uzywasz rendera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 :o[boje się][wow] Ale odjazd:) Podoba mi sie klimacik tego... czymam kciukii czekam na kolejne rendery:) Brazil glass z texturka[co?] pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 renderer to brazil...ale teksturka to nie do końca brazil glass..pzrynajmniej nie na wszystkim..trochę tam się pobawiłem....ok wczoraj podporządkowałem swój kokon pod animację..a dzis troche pomodelowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 i jescze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 i następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Można wiedzieć skąd inspiracja do tego czy może pomysł od tak?? edit - W tym kokonie cos bedzie?? pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Technicznie wygląda Ok. Strasznie mnie zastanawia jak chcesz to połączyć... Nadać spójność... W końcu to jest na stronę. Hmmm, czekam i się niecierpliwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Mnie się podoba, jest to troche abstrakcyjne, troche surrealistyczne. Ciekawe jak będzie wyglądało w całości. Jak skończysz to fajnie byłoby gdybyś umieścił link do tej stronki. Powodzenia i cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Wiesz co LORD, nie bede ukrywala ze podobaja mi sie te kokony,........ ale kiedy w koncu zjemy kolacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 i ostatni post na dziś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Hmmm, ciekawe :). Ale ja bym się skupił aby nadać temu charakteru zelu-szlamu. Bo teraz wygląda jak szkło po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 ale za to jakie szkło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Ta szklana siatka jest super ale wydaje się jakby była z wykręcona na gorąco (chodz o to że podobna jest do tych figurek szklanych na straganie)...... może jakby była animowana to byłoby inaczej...... w stosunku do tej CIECZY gęstniejącej wewnątrz jest za sztywna! Jakoś mI wyobraźnia nie pozwala zrozumieć fizyki.......ale pewnie się myle! Sith napewno wiesz co robisz!!!!! ZATEM POWODZENIA!!!! może pokazałbyś króciutką animację gdzieś na forum? .......doprawdy niezła jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 No, no, no... bardzo fajnie się zapowiada - szczególnie podoba mi sie kształt i materiał kokona - takie płynne szkło - gicior :] Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 dziękuję wam za wazse posty...postaram się popracowaćjeszce nad teksturkami...te które są kręciłem tak na szybkiego dla ogólnej koncepcji... Cieszę się że mój projekt wzbudza wśród was takie zainteresowanie... dzięki wam wszystkim [piwo][piwo][piwo] niestety dziś , jutro chyba też...nie bedzie żadnych nowości.. muszę troszkę popracować \"na chlebek\" [rotfl2][lol2](w sumie też w maxie...uff o tyle dobrze..)[mruga][mruga] jak tylo coś zrobię to na pewno wrzucę..:]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 pozdrawiam wszystkich..!!!!!!![piwo][piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 zajebiste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 brak słów :) fakt wyglada lekko jak szklanie, lecz jakie to jest szkło brawo:) [piwo] też muszę nauczyć się tak teksturować[nauka]:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 WIELKIE PIWO DLA CIEBIE ZA KOKONIK chciałem coś takiego wydłubać ale jakoś brakowało mi pomysłu ,widzę że ty nimi wręcz tryskasz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 No naprawdę bardzo przyjemne:D Tylko tak jak już inni pisali kokon jeżeli ma być organiczny to powinien być troszkę mniej reflection i bardziej rozmyte refraction. Przynajmniej dla mnie :D Ale ja i tak się na materiałach najmniej wyznaję :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Ehhehhmmm!!! A wiec tak, - Fajowe.... :D:D:D mozna o siateczke?? bo nie wiem co jest czym... PLEASE :)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 biutiful:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi