Lukasz2244 Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Witajcie zaprzestaje na jakis czas prac na moim pokojem. Chcialem na zalicznie wykonac ten czolg. Mam nadzieje ze Wam sie spodoba, licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam Łukasz. Narazie skromny poczatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 na razie mozna powiedziec: modeluj dalej... jest ok.. moze pokazesz jak to powinno wygladac? jakies fotki tego czolgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Jesli piszez ze moge dalej modelowac to tak zrobie :p tu jest link ze zdjeciem http://www.geocities.com/pentomicarmyagain/idfimg003.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 kurcze patrze na fotki i nie wiem gdzie jest ten fragment, ktory wymodelowales :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 no to jest dobre pytanie gdzie to jest co modelujesz ;) moge sie jedynie domyslic ze jest to jakis 'wuzek' ktory jest do czolgu doczepiony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 :) nie moge na necie nic takiego znalezc. Jesli chodzi o to cos to modeluje to na przykladach i rys zamieszczonych w malym modelarzu. Jesli znajde zdjecie jakis to wstawie znalzalem to http://www.modelsforsale.com/listphotos/AC1359.jpg jednak troszke rozni sie od moich rys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 ten wózek detonuje miny. ktoś tu chyba bardzo chciał żeby jakiś user zrobił Merkave.........:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Hmm.... Czyżby to był trał przeciwminowy??Ładnie wykonane.Czekam na update'y. Pozdrawiam Ups..Spóźniłem się z postem:) dareg mnie uprzedził:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_bos Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Nie znam się za bardzo na modelowaniu ale wydaje mi się że tym łańcuszką przy wózku przydało by się troche fizyki. (mam na myśli grafitacji) Bo teraz wiszą tak troche nie naturalnie. A napisz jaka to merkava. Jaki typ i w ogóle. Bo potem jak coś będzie nie tak to niebędziesz już mógł powiedzieć że w tej wersji coś tam było inaczej. A i tu znalazłem troche może ci pomorze http://www.israeli-weapons.com/weapons/vehicles/tanks/merkava/Merkava.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Przykro mi ale jak juz wczesniej wspomnialem wzoruje sie na Malym modelarzu i tam pisze tylko "Merkava". NIc wiecej :(. Jesli chodzi o sam model to bede staram sie jak najdokladniej go odwzorowac z wersja z MM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Iracki? Chyba Izraelski. Narazie nie za wiele, jak coś to służę referkami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Ra dzieki bardzo masz racje :/. Juz poprawiam!!!. Narazie mam dziekuje ale pewnie odezwe sie do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Maly update!. Zrobilem polaczenie z czolgiem, ale duzo jeszcze brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Te cienne to błędy Booleana co nie? Nie lepiej by było to zroboć poly modelingiem, niewiele więcej roboty a zero problemów;) A tak jeszcze jedno, jak byś na wszystkie ostre krawędzie dał niewielkie Chamfery to by wyglądały na lekko zaokrąglone i model od razu zrobił by się bardziej realistyczny pozdro i powodzenia super detale:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Łańcuszki wyglądają źle - są za cieńkie i źle wiszą. Koluszka są abyt okrągłe w stounku do oryginału. http://www.missing-lynx.com/gallery/modern/rpmerk-9.jpg http://www.missing-lynx.com/gallery/modern/rpmerk-12.jpg http://www.missing-lynx.com/gallery/modern/rpmerk-11.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Ziomal, złap mnie na gg to ci cos podrzuce...oglądam z uwagą :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Witam Będę śledził projekt mam nadzieje go że ukończysz:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 no moze to wygladac naprawde niezle.. tylko sie postaraj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 Dzieki za Wasze posty. NIe zrezygnuje bede staral sie zrobic do konca! Moj ziomal Kliment zadeklarowal sie uzyczyc mi troszke materialow:). pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 cisza cos tutaj...updejtów nie widac..... :( dostałeś? O! 500-tny post chyba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 A ja wam mówie że jest to cisza przed burzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 no zapowiada się bardzo ciekawie i czekam na ten update mam nadzieje, że już czołg się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi