uncle Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 no udalo mi sie dzisiaj skonczyc tylko sie nie czepiac ze niebo ne pasuje do oswietlenia bo to efekt calkowicie zamierzony (a i istnieje w naturze ;)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 bardzo ładnie, ale jest jedno "ale" - imo gdybu ten czołg był troszke ciemniejszy bardzie pasowałby do reszty. Tak czy siak pracka mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Kawał dobrej grafiki z klimatem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 spoko.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 qrde racja, juz go stonowalem bo sie swicil jak zarowka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 No ładnie, podoba mi się :-) Fajny klimat, ale mam pare zastrzeżeń, mianowicie troszku za sterylnie wyglada sam tank, taki hmm świerzy mimo, że rdza jest no i ta naklejka czerwona, nie wiem czy oryginalnie takie były, no ale tak średnio imo pasuje. No i może z aróżowy ten gruz troszku, ogólnie kojarzy mi się z kora sypaną w ogródkach. Ruiny wypas! textura robi :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 fajnie bardzo fajnie ale maja racje z tym blyszczeniem czolgu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Świetne!!! (ale my chcemy brudny czołg!) :0 .Co racja to racja. Najpierw rzucił mi się w oczy sterylny czołg a później zajeb!sty zrujnowany budynek. Przyprósz (to po polsku chyba) go, przybrudź go czymś troszku... :-) jeszcze.(ten czołg oczywiście) Ruiny wymiatają. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 technika to nożyczki + zdjęcia + klej? kompozyja nie teges, czołg poucinany po bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 tia, kompozycja chyba nie bardzo, ja prawie czołgu nie widzę :) sam model wypas ale scena na odwal się trochę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 zgadzam się z kome czołg mało się rzuca w oczy ale i tak kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 nie ma tutaj ani kawalka zdjecia, wsio 3d, ide poprawic kolory bo robilem to dosc pozno w nocy >. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 wszystko musi byc cale, a Ty ucioles czołga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 i bede ucinal;) przemalowalem jeszcze raz wszystko zeby nie bylo ze wyglada jak wyciety z innego rendera O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 nice - wszystko pięknie tylko dlaczego nie pokusiłes sie o przeróbki w ps ? mogłes dodać mase detali - zeskrobana farba, gruzy i kolorki bo te leża - choc to nie oznacza ze pracka nie jest ql - 5/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 hindus hehe, jest troche domalania w psie;) na kolorach sie nie znam , poza tym jakos wszystko co zwiazne z 2wś kojazy mi sie w wypranych kolorahc, ew. czarno biale (moze dlatego ze tylko takie zdjecia/filmy sa z tamtego okresu) nie wspomnialem ze cala scena powstala w jakies 10h roboty zaczalem troche w czwartek czy tam piatek, a na niedziele wieczorem dokonczylem;), teraz sie zabieram za scene z calkiem innej beczki i mam nadzieje ze nie polegne na modelowaniu:\ 4 podejscie do wymodelowania jednej rzeczy.. masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 A mogę bez filtra ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 http://uncle.magma-net.pl/stug/final_org.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 nie no jesli to jest bez filtra to zwracam honor ;) ale i tak mogłes z tego wycisnac 3razy wiecej - masz jakies shade'y tego pojazdu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Dla mnie ta bez filtra duuużo ładniejsza prócz czerwonej skały :D Bradzo fajnie wyszło choć render trochę olałeś ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 bym to pchnął w niebieski odcień - ale wiadomo kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 hehe thnx hindus, troche to poprzesowalem w miare w sugerowana przez cieie strone;) mysle ze juz starczy, naprawde ktos musi mi udzielic wykladu na temat kolorow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 no i teraz jest dla mnie git - gdybym ja tak dziergał te modeliki to też bym sobie z chęcią jakąs scenke szarpnął - szacun. pozdro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 http://uncle.magma-net.pl/stug/stug_final_bw.jpg z tą wersją też dałeś radę :) może prócz tych plamek kolorowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Nad stugiem sie rozwodzic nie bede...5/5, ciekawi mnie czy rozwałkowaną kamienice tak z głowy dziergałes czyli z niczego czy tez z jakis referek? jesli to drugie to sie podziel :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 na googlu znalazlme jakas stara fote i zrobilem w miare podobnie;) tu masz linka http://uncle.magma-net.pl/stug/he-smyrna-burnt-building.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi