Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no udalo mi sie dzisiaj skonczyc

tylko sie nie czepiac ze niebo ne pasuje do oswietlenia bo to efekt calkowicie zamierzony (a i istnieje w naturze ;))

stug_final.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładnie, ale jest jedno "ale" - imo gdybu ten czołg był troszke ciemniejszy bardzie pasowałby do reszty. Tak czy siak pracka mi się podoba :)

Napisano

No ładnie, podoba mi się :-)

Fajny klimat, ale mam pare zastrzeżeń, mianowicie troszku za sterylnie wyglada sam tank, taki hmm świerzy mimo, że rdza jest no i ta naklejka czerwona, nie wiem czy oryginalnie takie były, no ale tak średnio imo pasuje. No i może z aróżowy ten gruz troszku, ogólnie kojarzy mi się z kora sypaną w ogródkach.

Ruiny wypas! textura robi :-)

Pozdrawiam

Napisano

Świetne!!! (ale my chcemy brudny czołg!) :0 .Co racja to racja. Najpierw rzucił mi się w oczy sterylny czołg a później zajeb!sty zrujnowany budynek. Przyprósz (to po polsku chyba) go, przybrudź go czymś troszku... :-) jeszcze.(ten czołg oczywiście)

Ruiny wymiatają. Pozdrowienia.

Napisano

nice - wszystko pięknie tylko dlaczego nie pokusiłes sie o przeróbki w ps ? mogłes dodać mase detali - zeskrobana farba, gruzy i kolorki bo te leża - choc to nie oznacza ze pracka nie jest ql - 5/6.

Napisano

hindus hehe, jest troche domalania w psie;) na kolorach sie nie znam , poza tym jakos wszystko co zwiazne z 2wś kojazy mi sie w wypranych kolorahc, ew. czarno biale (moze dlatego ze tylko takie zdjecia/filmy sa z tamtego okresu)

nie wspomnialem ze cala scena powstala w jakies 10h roboty zaczalem troche w czwartek czy tam piatek, a na niedziele wieczorem dokonczylem;), teraz sie zabieram za scene z calkiem innej beczki i mam nadzieje ze nie polegne na modelowaniu:\ 4 podejscie do wymodelowania jednej rzeczy.. masakra

Napisano

nie no jesli to jest bez filtra to zwracam honor ;) ale i tak mogłes z tego wycisnac 3razy wiecej - masz jakies shade'y tego pojazdu ?

Napisano

Dla mnie ta bez filtra duuużo ładniejsza prócz czerwonej skały :D

Bradzo fajnie wyszło choć render trochę olałeś ;)

Pozdrawiam.

Napisano

hehe thnx hindus, troche to poprzesowalem w miare w sugerowana przez cieie strone;) mysle ze juz starczy, naprawde ktos musi mi udzielic wykladu na temat kolorow;)

Napisano

no i teraz jest dla mnie git - gdybym ja tak dziergał te modeliki to też bym sobie z chęcią jakąs scenke szarpnął - szacun. pozdro :>

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności