macburlak Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Robiłem ten rysunek jak byłem w I klasie szkoly podst. Jak pokazałem rysunek nauczycielce nie chciała uwierzyć ze sam to zrobiłem. Moze wy dacie jakis mily dla oka komentarz dotyczący rysunku? (nie miły komentarz tez moze byc :D). Za komenty thx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Nie ten dział, chyba, że powstanie z tego model 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Robiłem ten rysunek jak byłem w I klasie szkoly podst. Jak pokazałem rysunek nauczycielce nie chciała uwierzyć ze sam to zrobiłem. Moze wy dacie jakis mily dla oka komentarz dotyczący rysunku? (nie miły komentarz tez moze byc :D). Za komenty thx. To jest prowokacja? Teraz jesteś w II klasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 No jak na pierwszą klase to nie jest źle - który jesteś rocznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 chveti napewno prowokacja... no ale jak na pierwszą klase to może i nieźle, choć nie wiem w sumie jak ludzie mając 7 lat rysują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macburlak Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 jaka prowokacja?? Jestem rocznik '89 moze to nie była I klasa ale na pewno 1,2 lub 3 podstawówka! Tak samo reagowała nauczycielka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 prowokacja czy nie, jak na 1 klase to cool .Ja jeszcze wtedy nie wiedzialem ze umiem rysowac i olowek uzywalem jedynie do obliczen z matmy Cienie i oswietlenie powalaja hehe Widac ze kartka ma juz swoje lata :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 taaa tylko ze tutaj chlopaki maja na mysli ina prowokacje niz twoja pani nauczycielka zapewne... :] jak na 1 klase spoko. pokaz cos dzisiejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Bomba, to teraz poka jakie drzewka robisz mając lat 16-17:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 hehe zeby sie tylko nie okazalo ze to jest rysunek z wczoraj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 ... bo reputa ci spadnie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macburlak Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 hehe zeby sie tylko nie okazalo ze to jest rysunek z wczoraj ;p A poco bym miał tak zrobic? Wiem ze jeszcze miałem rysunek brzozy ale gdzies zagineła w szawce(prawdopodobnie zniszczyła się) A narazie nie mam zadnych obrazków bo przez długi czas nic nie rysowałem. Teraz czekam na tablet, i zaczne rysować od nowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Nie pogniewamy się jak będzie ołówkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 hmm czyli tak - narysowałes drzewko w pierwszej klasie, nic nie rysowałes potem a teraz kupujesz tablet tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macburlak Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 no mozna to tak przyjąć. Wiem ze to dziwnie brzmi ale tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 To może jednak najpierw ołówek, potem tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 jak dla mnie to jest bardzo dziwne ze od tamtej pory do dzisiaj (ok 10 lat) nic nie rysowales ;/ taka przerwa i odrazu tablet ;/? Skoro odkryles wtedy ze masz talent czemu tego nie kontynuowales? Czemu to zostawiles na 10 lat ;/ no sorry ale dla mnie to wyglada jak jedna wielka sciema, a jezeli sie myle to przepraszam ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 ja też uważam to za ścieme, choć tak samo jak Caspik mogę się mylić ;) no ale jeśli to prawda to kupienie tabletu na obecną chwile może być tylko stratą pieniędzy, bo jak tyle nie rysowałeś nic, to kto wie, może już straciłeś talent...? ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 jak ja rysowałem jak byłem mały to też mnie wszyscy w szkole chwalili |-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 jak ja rysowałem jak byłem mały to też mnie wszyscy w szkole chwalili |-] tja... zrób boxa z GI to wszyscy znajomi Cie pochwalą, a wrzuc na forum to dostaniesz taki opier*** ze sie nie pozbierasz :) a co do rysnku - hm, sam nie iwem co o tym mysleć. jak na podstawówke to na pewno niezle, choc w wieku ~16 lat powinieneś umiec dużo wiecej, wiec może wrzuć jakies nowsze obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 ja tam zaczołem rysiwać 2 lata tem...albo rok...a nie wiem...no a w szkole też ładnie rysowałem:D tylko nikt mi teho nie mówiłe No a tablecik nabęde po wakazjach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Troche dziwnie pokazywać rysunki z pierwszej klasy mając 17 lat nie sądzisz :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Troche dziwnie pokazywać rysunki z pierwszej klasy mając 17 lat nie sądzisz :> ? zalezy ile lat w niej kiblowales :) pozatym hemmm pracka jak na moje stare oczy malo czytelna i niedbale pokazana ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 jak ja byłem w pierwszej klasie to podglądałem koleżanki po wuefie w szatni. ale było fajnie. :D :D praca jest mało wyrafinowana, niezbyt zgodna z trendami jakie panują w młodszych klasach (brakuje jabłuszek i lecących ptaków). kolorystycznie też niezbyt pasuje: z reguły dzieci rysują pień z pełnym wypełnieniem (jak w kolorowance) i nie zawracają sobie gowy duperelami takimi jak podkreślenie displace'a na pniu. http://www.alcohol-drugs.co.uk/files/images/making%20children%20sick.jpg tutaj jest praca dziecka siedmioletniego... ogólnie to klasyfikowałbym tą pracę na klasy 4-6 :] ale jesli rzeczywiście wyskrobałeś to mając lat siedem to gratuluję i nie kupuj tabletu tylko smaruj ołowkiem po kartkach. imo lepsza metoda na rozwinięcie talentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Docenić cię trzeba za to, że sie trudziłeś i ten obrazek zeskanowałeś. Wszystko tylko po to by sie drzewem pochwalić. lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macburlak Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 nie wieżycie to nie. Ja tam wiem swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 teraz wierzymy ale w co innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 no ladnie ladnie:].ale pewnie mama ci pomagala:p ps.pokaz referke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 e sie kuran czepiacie...weźcie to na looz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macburlak Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 ok. znalazłem te brzoze co mówiłem ze sie potargała. Byla w jakims starym albumie. Jeżeli znowu bedziecie marudzic to jestescie nooby :/. A tak przy okazji mama mi nie pomagała. A tu ta brzoza: ps.co to referka?(ja tez jestem noobem :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 łał! ja w twoim wieku rysowałem tylko w kolorowankach w "Świerszczyku". no no jesteś cool! teraz pokaż coś z czasu teraźniejszego. interesuje mnie interwał czasowy tylko od twojego 15 roku do dnia dzisiejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi