Napisano 28 Luty 200619 l Robiłem ten rysunek jak byłem w I klasie szkoly podst. Jak pokazałem rysunek nauczycielce nie chciała uwierzyć ze sam to zrobiłem. Moze wy dacie jakis mily dla oka komentarz dotyczący rysunku? (nie miły komentarz tez moze byc :D). Za komenty thx.
Napisano 28 Luty 200619 l Robiłem ten rysunek jak byłem w I klasie szkoly podst. Jak pokazałem rysunek nauczycielce nie chciała uwierzyć ze sam to zrobiłem. Moze wy dacie jakis mily dla oka komentarz dotyczący rysunku? (nie miły komentarz tez moze byc :D). Za komenty thx. To jest prowokacja? Teraz jesteś w II klasie?
Napisano 28 Luty 200619 l chveti napewno prowokacja... no ale jak na pierwszą klase to może i nieźle, choć nie wiem w sumie jak ludzie mając 7 lat rysują :P
Napisano 28 Luty 200619 l Autor jaka prowokacja?? Jestem rocznik '89 moze to nie była I klasa ale na pewno 1,2 lub 3 podstawówka! Tak samo reagowała nauczycielka :D
Napisano 28 Luty 200619 l prowokacja czy nie, jak na 1 klase to cool .Ja jeszcze wtedy nie wiedzialem ze umiem rysowac i olowek uzywalem jedynie do obliczen z matmy Cienie i oswietlenie powalaja hehe Widac ze kartka ma juz swoje lata :D pozdro
Napisano 28 Luty 200619 l taaa tylko ze tutaj chlopaki maja na mysli ina prowokacje niz twoja pani nauczycielka zapewne... :] jak na 1 klase spoko. pokaz cos dzisiejszego
Napisano 1 Marzec 200619 l Autor hehe zeby sie tylko nie okazalo ze to jest rysunek z wczoraj ;p A poco bym miał tak zrobic? Wiem ze jeszcze miałem rysunek brzozy ale gdzies zagineła w szawce(prawdopodobnie zniszczyła się) A narazie nie mam zadnych obrazków bo przez długi czas nic nie rysowałem. Teraz czekam na tablet, i zaczne rysować od nowa!
Napisano 1 Marzec 200619 l hmm czyli tak - narysowałes drzewko w pierwszej klasie, nic nie rysowałes potem a teraz kupujesz tablet tak ?
Napisano 1 Marzec 200619 l jak dla mnie to jest bardzo dziwne ze od tamtej pory do dzisiaj (ok 10 lat) nic nie rysowales ;/ taka przerwa i odrazu tablet ;/? Skoro odkryles wtedy ze masz talent czemu tego nie kontynuowales? Czemu to zostawiles na 10 lat ;/ no sorry ale dla mnie to wyglada jak jedna wielka sciema, a jezeli sie myle to przepraszam ;) pozdrawiam
Napisano 1 Marzec 200619 l ja też uważam to za ścieme, choć tak samo jak Caspik mogę się mylić ;) no ale jeśli to prawda to kupienie tabletu na obecną chwile może być tylko stratą pieniędzy, bo jak tyle nie rysowałeś nic, to kto wie, może już straciłeś talent...? ;) pozdro
Napisano 1 Marzec 200619 l jak ja rysowałem jak byłem mały to też mnie wszyscy w szkole chwalili |-] tja... zrób boxa z GI to wszyscy znajomi Cie pochwalą, a wrzuc na forum to dostaniesz taki opier*** ze sie nie pozbierasz :) a co do rysnku - hm, sam nie iwem co o tym mysleć. jak na podstawówke to na pewno niezle, choc w wieku ~16 lat powinieneś umiec dużo wiecej, wiec może wrzuć jakies nowsze obrazki
Napisano 1 Marzec 200619 l ja tam zaczołem rysiwać 2 lata tem...albo rok...a nie wiem...no a w szkole też ładnie rysowałem:D tylko nikt mi teho nie mówiłe No a tablecik nabęde po wakazjach:)
Napisano 1 Marzec 200619 l Troche dziwnie pokazywać rysunki z pierwszej klasy mając 17 lat nie sądzisz :> ?
Napisano 1 Marzec 200619 l Troche dziwnie pokazywać rysunki z pierwszej klasy mając 17 lat nie sądzisz :> ? zalezy ile lat w niej kiblowales :) pozatym hemmm pracka jak na moje stare oczy malo czytelna i niedbale pokazana ...:)
Napisano 1 Marzec 200619 l jak ja byłem w pierwszej klasie to podglądałem koleżanki po wuefie w szatni. ale było fajnie. :D :D praca jest mało wyrafinowana, niezbyt zgodna z trendami jakie panują w młodszych klasach (brakuje jabłuszek i lecących ptaków). kolorystycznie też niezbyt pasuje: z reguły dzieci rysują pień z pełnym wypełnieniem (jak w kolorowance) i nie zawracają sobie gowy duperelami takimi jak podkreślenie displace'a na pniu. http://www.alcohol-drugs.co.uk/files/images/making%20children%20sick.jpg tutaj jest praca dziecka siedmioletniego... ogólnie to klasyfikowałbym tą pracę na klasy 4-6 :] ale jesli rzeczywiście wyskrobałeś to mając lat siedem to gratuluję i nie kupuj tabletu tylko smaruj ołowkiem po kartkach. imo lepsza metoda na rozwinięcie talentu.
Napisano 1 Marzec 200619 l Docenić cię trzeba za to, że sie trudziłeś i ten obrazek zeskanowałeś. Wszystko tylko po to by sie drzewem pochwalić. lol :)
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor ok. znalazłem te brzoze co mówiłem ze sie potargała. Byla w jakims starym albumie. Jeżeli znowu bedziecie marudzic to jestescie nooby :/. A tak przy okazji mama mi nie pomagała. A tu ta brzoza: ps.co to referka?(ja tez jestem noobem :D)
Napisano 5 Marzec 200619 l łał! ja w twoim wieku rysowałem tylko w kolorowankach w "Świerszczyku". no no jesteś cool! teraz pokaż coś z czasu teraźniejszego. interesuje mnie interwał czasowy tylko od twojego 15 roku do dnia dzisiejszego.