Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Robiłem ten rysunek jak byłem w I klasie szkoly podst. Jak pokazałem rysunek nauczycielce nie chciała uwierzyć ze sam to zrobiłem. Moze wy dacie jakis mily dla oka komentarz dotyczący rysunku? (nie miły komentarz tez moze byc :D).

Za komenty thx.

drzewo5eg.th.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ten dział, chyba, że powstanie z tego model 3D.

Napisano
Robiłem ten rysunek jak byłem w I klasie szkoly podst. Jak pokazałem rysunek nauczycielce nie chciała uwierzyć ze sam to zrobiłem. Moze wy dacie jakis mily dla oka komentarz dotyczący rysunku? (nie miły komentarz tez moze byc :D).

Za komenty thx.

To jest prowokacja?

Teraz jesteś w II klasie?

Napisano

chveti napewno prowokacja...

no ale jak na pierwszą klase to może i nieźle, choć nie wiem w sumie jak ludzie mając 7 lat rysują :P

Napisano
  • Autor

jaka prowokacja?? Jestem rocznik '89 moze to nie była I klasa ale na pewno 1,2 lub 3 podstawówka! Tak samo reagowała nauczycielka :D

Napisano

prowokacja czy nie, jak na 1 klase to cool .Ja jeszcze wtedy nie wiedzialem ze umiem rysowac i olowek uzywalem jedynie do obliczen z matmy

Cienie i oswietlenie powalaja hehe Widac ze kartka ma juz swoje lata :D

pozdro

Napisano

taaa tylko ze tutaj chlopaki maja na mysli ina prowokacje niz twoja pani nauczycielka zapewne... :]

jak na 1 klase spoko.

pokaz cos dzisiejszego

Napisano

hehe zeby sie tylko nie okazalo ze to jest rysunek z wczoraj ;p

Napisano
  • Autor
hehe zeby sie tylko nie okazalo ze to jest rysunek z wczoraj ;p

A poco bym miał tak zrobic? Wiem ze jeszcze miałem rysunek brzozy ale gdzies zagineła w szawce(prawdopodobnie zniszczyła się) A narazie nie mam zadnych obrazków bo przez długi czas nic nie rysowałem. Teraz czekam na tablet, i zaczne rysować od nowa!

Napisano

hmm czyli tak - narysowałes drzewko w pierwszej klasie, nic nie rysowałes potem a teraz kupujesz tablet tak ?

Napisano

jak dla mnie to jest bardzo dziwne ze od tamtej pory do dzisiaj (ok 10 lat) nic nie rysowales ;/ taka przerwa i odrazu tablet ;/? Skoro odkryles wtedy ze masz talent czemu tego nie kontynuowales? Czemu to zostawiles na 10 lat ;/

no sorry ale dla mnie to wyglada jak jedna wielka sciema, a jezeli sie myle to przepraszam ;)

pozdrawiam

Napisano

ja też uważam to za ścieme, choć tak samo jak Caspik mogę się mylić ;)

no ale jeśli to prawda to kupienie tabletu na obecną chwile może być tylko stratą pieniędzy, bo jak tyle nie rysowałeś nic, to kto wie, może już straciłeś talent...? ;)

pozdro

Napisano
jak ja rysowałem jak byłem mały to też mnie wszyscy w szkole chwalili |-]

tja... zrób boxa z GI to wszyscy znajomi Cie pochwalą, a wrzuc na forum to dostaniesz taki opier*** ze sie nie pozbierasz :)

a co do rysnku - hm, sam nie iwem co o tym mysleć. jak na podstawówke to na pewno niezle, choc w wieku ~16 lat powinieneś umiec dużo wiecej, wiec może wrzuć jakies nowsze obrazki

Napisano

ja tam zaczołem rysiwać 2 lata tem...albo rok...a nie wiem...no a w szkole też ładnie rysowałem:D tylko nikt mi teho nie mówiłe No a tablecik nabęde po wakazjach:)

Napisano

Troche dziwnie pokazywać rysunki z pierwszej klasy mając 17 lat nie sądzisz :> ?

Napisano
Troche dziwnie pokazywać rysunki z pierwszej klasy mając 17 lat nie sądzisz :> ?

zalezy ile lat w niej kiblowales :) pozatym hemmm pracka jak na moje stare oczy malo czytelna i niedbale pokazana ...:)

Napisano

jak ja byłem w pierwszej klasie to podglądałem koleżanki po wuefie w szatni. ale było fajnie. :D :D

praca jest mało wyrafinowana, niezbyt zgodna z trendami jakie panują w młodszych klasach (brakuje jabłuszek i lecących ptaków). kolorystycznie też niezbyt pasuje: z reguły dzieci rysują pień z pełnym wypełnieniem (jak w kolorowance) i nie zawracają sobie gowy duperelami takimi jak podkreślenie displace'a na pniu.

http://www.alcohol-drugs.co.uk/files/images/making%20children%20sick.jpg

tutaj jest praca dziecka siedmioletniego...

ogólnie to klasyfikowałbym tą pracę na klasy 4-6 :]

ale jesli rzeczywiście wyskrobałeś to mając lat siedem to gratuluję i nie kupuj tabletu tylko smaruj ołowkiem po kartkach. imo lepsza metoda na rozwinięcie talentu.

Napisano

Docenić cię trzeba za to, że sie trudziłeś i ten obrazek zeskanowałeś. Wszystko tylko po to by sie drzewem pochwalić. lol :)

Napisano
  • Autor

ok. znalazłem te brzoze co mówiłem ze sie potargała. Byla w jakims starym albumie. Jeżeli znowu bedziecie marudzic to jestescie nooby :/. A tak przy okazji mama mi nie pomagała. A tu ta brzoza:

brzoza3rl.th.jpg

ps.co to referka?(ja tez jestem noobem :D)

Napisano

łał! ja w twoim wieku rysowałem tylko w kolorowankach w "Świerszczyku". no no jesteś cool!

teraz pokaż coś z czasu teraźniejszego. interesuje mnie interwał czasowy tylko od twojego 15 roku do dnia dzisiejszego.