uncle Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 no to dzis cos takeigo wymodzilem, luski itp chyba dorobie juz na mapowaniu poprzez displace'a bo mi szkoda siatki a model chyba do animki uzyje, jeszcze jutro trzeba zrobic wewnetrzna czesc paszczy i poprawic zewnetrzna i wyciac oczka;D a no i rogi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 świetnie, ale ten środkowy kieł jak fakos wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 modka ql , wiadomo ze bedzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 hehe! dobre z tym kłem :) a co do główki to bardzo fajna. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Tylko czekać na resztę smoczydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 no to rogi i oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 bardzo fajny, IMO nie ma sie do czego przyczepić wzorowałes sie moze na pysku krokodyla, czy mi sie tylko tak wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Ja bym może, jakoś inaczej te rogi zrobił, a pozatym to ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 bardzo fajnie, pokaz siatke :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 hola ! ładnie, ładnie :] Planujesz całego smoczka czy samą główkę ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 mmm słodzisi :) czekam na resztę cielska! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 jak narazie to obmyslam jak bedzie scenka cala wygladala, dlatego narazie wymodeluje scene w miare wstepnie umiejscowie wszystko co gdzie powinno stac i sie zastanowie ile mi bedzie ejszcze smoka potrzebnego;) mozliwe ze caly, mozilwe ze niewiele hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 zapowiada sie fajnie.. tylko mi ten kolec wychodzący z dolnej szczeki nie pasuje... pomysl jak on bedzie sie odżywiał mając takie coś...no chyba że szczeka sie rozwiera u niego na bardzo duzy kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi