Napisano 1 Marzec 200619 l no to dzis cos takeigo wymodzilem, luski itp chyba dorobie juz na mapowaniu poprzez displace'a bo mi szkoda siatki a model chyba do animki uzyje, jeszcze jutro trzeba zrobic wewnetrzna czesc paszczy i poprawic zewnetrzna i wyciac oczka;D a no i rogi:D
Napisano 1 Marzec 200619 l bardzo fajny, IMO nie ma sie do czego przyczepić wzorowałes sie moze na pysku krokodyla, czy mi sie tylko tak wydaje?
Napisano 2 Marzec 200619 l hola ! ładnie, ładnie :] Planujesz całego smoczka czy samą główkę ? Pozdrawiam
Napisano 2 Marzec 200619 l Autor jak narazie to obmyslam jak bedzie scenka cala wygladala, dlatego narazie wymodeluje scene w miare wstepnie umiejscowie wszystko co gdzie powinno stac i sie zastanowie ile mi bedzie ejszcze smoka potrzebnego;) mozliwe ze caly, mozilwe ze niewiele hehe
Napisano 2 Marzec 200619 l zapowiada sie fajnie.. tylko mi ten kolec wychodzący z dolnej szczeki nie pasuje... pomysl jak on bedzie sie odżywiał mając takie coś...no chyba że szczeka sie rozwiera u niego na bardzo duzy kąt.